Mi smo s malom koristili tvdu podlogu za prematanje i to mi je bilo prakticno i za kupanje i za sve. Prematali smo je na kinderbetu, pa smo na kraju strgali nosace stranice koja se spusta. Za drugo isto planiram kupiti tvrdu podlogu
Ja sam u obrnutoj fazi da non stop spavam.
Nikad nisam bila tip koji spava popodne ali sad u svakom trenutku mogu zadrijemati.
Čak mi nije problem što radim do 17, ako muž ode negdje s malim nakon toga ja odspavam i posli mogu još i cilu večer odspavati.
Jučer sam bila popodne sa sinom u kinu i par puta sam zaspala. Mali me budio s pitanjima i čudio se da jel' jel ja to spavam.
Ja jutros na vadjenje ogtt, u redu ispred mene nekih 30ak ljudi i nitko nista. Jedna bakica s vrha reda me pozove ispred sebe i svi na nju da kakva prednost
Sreca, neki dan kad sam isla na ogtt, u DZ imaju brojeve i imaju opciju prednosti za trudnice, invalide i djecu pa me more baba i didaca grdo gladalo kad sam odmah dosla na red.
Evo bas gledam h&m, ima plava vreca sa sidrima, jedna snizena sa 20 na 8 eura, druga na 10, a ja ne vidim apsolutno nikakvu razliku 🙈
Pa ako ih tko pikira...
U posti i banci djelatnice odmah pozovu trudnice, mene su tako u Erste, na Vuk Vrhovcu sramota, tamo te nitko ne dozivljava. Na Merkuru u cekaonici sjede mlade cure, tate itd.....trudnice stoje 🙄
U tramvaju sam se vozila u trudnici dva puta i oba sam sjedila jer je bilo mjesta pa ne mogu reci. Generalno su ljudi šupci i nemaju nimalo empatije.
Nego meni je danas tako slabo, osjecala sam nabijanje srca pa umor pa vrtoglavicu i pospanost.....sad sam malo legla, zamracila boravak i upalila klimu.
Netko je pitao za Emporium, e sad, valjda mislimo na istu stranicu - ja sam bila prošli mj naručila bodiće i neke hlačice vel 62-68, ali iskreno, ne znam kojoj više odgovaraju heh meni se čini dosta veliko pa možda više naginje većem broju… za razliku od robice u Lidlu koji mi djeluju manji modeli…ali ja sam sva zbunjena oko toga baš radi tih različitih, a istih veličina…
E i napokon da ja podijelim nešto pozitivno vezano uz ljude hehe danas me u banci pustila jedna starija žena, a meni neugodno…toliko sam čekala nešto takvo i onda kad se dogodi meni bed…
Ali sam zato u pošti čekala svih desetak ljudi ispred da riješe što imaju
Kak je vama po dućanima i bankama/poštama uglavnom di nabiju klimu? Meni jako smeta, pogotovo u dućanima di je nabiju malo previše…okej, njima je dobro jer su se privikli, ali ljudima koji dolaze izvana bome je šok!
Ja🙋♀️😂😂😂 Cini mi se da su c&a i h&m dosta realne velicine… Koliko se ja kuzim🙈🤣🤣🤣🤣 U Lidlu jos nisam uspjela ništa uloviti, bas vec dugo nemaju djecji program😌 A u Kauflandu imaju isto dvojne brojeve, cula sam da je i njihova roba kvalitetna, ona djecja marka Kuniboo ili kak vec🤷♀️😂 Samo isto ne znam za velicine.. Danas sam gledala emporium, imaju na stranici snizenja 30,40,50%.
H&m je meni realno, c&a manje, a lidl vece....
Netko je pitao za Emporium, e sad, valjda mislimo na istu stranicu - ja sam bila prošli mj naručila bodiće i neke hlačice vel 62-68, ali iskreno, ne znam kojoj više odgovaraju heh meni se čini dosta veliko pa možda više naginje većem broju… za razliku od robice u Lidlu koji mi djeluju manji modeli…ali ja sam sva zbunjena oko toga baš radi tih različitih, a istih veličina…
E i napokon da ja podijelim nešto pozitivno vezano uz ljude hehe danas me u banci pustila jedna starija žena, a meni neugodno…toliko sam čekala nešto takvo i onda kad se dogodi meni bed…
Ali sam zato u pošti čekala svih desetak ljudi ispred da riješe što imaju
Kak je vama po dućanima i bankama/poštama uglavnom di nabiju klimu? Meni jako smeta, pogotovo u dućanima di je nabiju malo previše…okej, njima je dobro jer su se privikli, ali ljudima koji dolaze izvana bome je šok!
Ja🙋♀️😂😂😂 Cini mi se da su c&a i h&m dosta realne velicine… Koliko se ja kuzim🙈🤣🤣🤣🤣 U Lidlu jos nisam uspjela ništa uloviti, bas vec dugo nemaju djecji program😌 A u Kauflandu imaju isto dvojne brojeve, cula sam da je i njihova roba kvalitetna, ona djecja marka Kuniboo ili kak vec🤷♀️😂 Samo isto ne znam za velicine.. Danas sam gledala emporium, imaju na stranici snizenja 30,40,50%.
Pa da...npr možeš stavit bebi veličinu 56 i 62, a obje iste dužine/širine... i sad ti znaj... pogotovo ak je prva beba i nemamo iskustva Gledala sam na Emp sad, ali takve su cijene bile i prošli mj kad sam ja naručivala...možda su neke stvari još snizili, ali manje više je to to bilo...
Frajla, Lidl veće? Uzela sam sad zadnjii put kad su bili oni tanki bodici, 2 kom vel 62, ali su jako uski, a bome nisu ni široki neš...jedino ak su se zabunili kod etikete I dobila sam hlačice bez nogica koje mi djeluju manje nego ove što su mi došle iz Emporiuma...više ne znam ni sama i sve dok se ne rodi i ne počnem provoditi teoriju u praksu bit ću zbunjena
Ma joj, s tim brojevima je koma ziva. Jer kud svako svoje ima jos nisu ni iz iste trgovine sve jednake.
Onda uzmem te bodice, poslazem jedan na drugi, kao odvojit cu manje (u ladicu) i vece za kasnije. Al naravno da ne ide to tako jer ono, ima apsolutno svih duzuna, valjda po par milimetara razlike svaki, a izmedu prvog i zadnjeg 20 cm 🤦🏼♀️
Moj savjet vam je da vel.56 gotovo zanemarite, uzmite svega 2-3 bodija, ja cu startati od 62 jer cu siroko povijati
Sortiraj odgovore
Najstariji