Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ReginaP
    01. Srpanj 2019. 19:28

ayla

ReginaP

Meni danas pomaknuli termin na 3.9. i 20.7. mi počinje porodiljni 🥺 nekako mi to baš zvuci prebrzo 😅

Kako meni 26.7 pocinje porodiljni

Pojma ti nemam, rekla mi je da dodjem po doznake 19. I da je to 45 dana do termina 🤷

jana35
    01. Srpanj 2019. 19:29

Drage moje trudnice, povremeno vas čitam i neizmjerno sam sretna za svaku od vas ! 
    Vjerujem da su busike već ogromne.
    Ima jedna tema na forumu molitva za začeče .Uglavnom svaku večer u 23 h zene se istovremeno pomole za sve zene koje jos uvijek nisu uspjele ostvariti trudnoću.
    Pozivam i vas, pošto je vruće i sigurno ne spavate u to doba 😁
    MonaL zanima me, jesi li možda radila kakve testove nakon prošle trudnoće? Ja imam isto iskustvo, srce je stalo u 24 tt. Nalaz phd bas nije ništa otkrio...

PatyDi
    01. Srpanj 2019. 19:29

Svaki ulazak u more i plivanje je sve bolje hehe ja sam dosla oko 17 danas i more je bilo full toplo, nije onako za osvijezit se. Tek oko 19 je malo bolje...najcesce idem unutra kad mi se piski, al nemojte nikome reci 😅🤣 sva sreca pa imam sa sobom dovoljno d.dijelova za preskidanje ☺
    Ma ja isto nis nisam pitala gin u vezi toga, al sad cu se morat sjetiti u cetvrtak na kontroli za plivanje, voznju bica i setanje...

Leona29
    01. Srpanj 2019. 19:36

DijMar

Svaki ulazak u more i plivanje je sve bolje hehe ja sam dosla oko 17 danas i more je bilo full toplo, nije onako za osvijezit se. Tek oko 19 je malo bolje…najcesce idem unutra kad mi se piski, al nemojte nikome reci 😅🤣 sva sreca pa imam sa sobom dovoljno d.dijelova za preskidanje ☺
    Ma ja isto nis nisam pitala gin u vezi toga, al sad cu se morat sjetiti u cetvrtak na kontroli za plivanje, voznju bica i setanje…

I ja idem kad mi se piski 🤭🙈 a imam samo troje gacica pa zato idem samo 3 puta, cak se mislim da si kupim jos 2 para gacica 🤔🤔 a bas da je za osvjezit se i nije, toplo je, al meni pase svakako bitno da se kupam 😊

• Kengurica
    01. Srpanj 2019. 19:57

Cure, kad radite ogtt, u kojem tjednu? Vidim da Lucy (ako sam dobro ime zapamtila) vec u 23tt. Zasto tako rani? Jel ti vecnesto GUK nije bio dobar? Meni je danas dr rekla da je najbolje ga odraditi 24. Do 28.tt jer npr u 23 moze biti dobar, a tad ne, a to je razdoblje kad ga treba napraviti.

mc_zgb
    01. Srpanj 2019. 20:03

renata.koscec

mc_zgb

Pitanjce za OGTT, bila sam danas po uputnicu, moja doktorica, odnosno njena sestra nije bila baš raspoložena, pa šta god da sam pitala sam dobila polovičan odgovor. Prvo pitanje je da li da popijem ujutro terapiju za štitnjaču, dakle prije vađenja krvi? Ona je onak stala i gledala me ko da sam prva koja pitam to. Rekla je da popijem, ali da im kažem tamo da sam pila. Drugo, cure koje ste išle u dom zdravlja to obavit, jel bila koja možda u DZ Baruna Filipovića? To se ide normalno tamo gdje se i inače vadi krv, jel?

Za stitnjacu ti ne znam, inace moras biti nataste, s iznimkom malo vode popiti i onda izmedju vadjenja nista. Ides u DZ gdje ti spada opca praksa. Meni je dr u palmoticevoj a krv se vadi u runjaninovoj. Ides u labaratorij, samo im naglasis da si doala na ogtt pa ti nakon prvog vadjenja daju glukozu

Super, hvala ti info. Ma popit ću ja svoju terapiju, to ionako samo s par gutljaja vode popijem. A ujutro moram popit vode, jer preko noći presušim, ko pustinja budem 
    Ajme čitajući vas koje se već kupate, ja jedva čekam otić na more. Još malo više od 2 tjedna i ja sam tamo. Jedva čekaaam

Angelina
    01. Srpanj 2019. 20:48

ayla

ReginaP

Meni danas pomaknuli termin na 3.9. i 20.7. mi počinje porodiljni 🥺 nekako mi to baš zvuci prebrzo 😅

Kako meni 26.7 pocinje porodiljni

Tebi ispada 28 dana prije termina, a njoj 45. Meni moja isto otvara 45 dana prije. 
    Ti si pocetkom ovog mjeseca mogla poceti s porodiljnim zapravo, cudno da ti nisu tako dali ako si vec na komplikacijama

Angelina
    01. Srpanj 2019. 20:51

Kengurica

Cure, kad radite ogtt, u kojem tjednu? Vidim da Lucy (ako sam dobro ime zapamtila) vec u 23tt. Zasto tako rani? Jel ti vecnesto GUK nije bio dobar? Meni je danas dr rekla da je najbolje ga odraditi 24. Do 28.tt jer npr u 23 moze biti dobar, a tad ne, a to je razdoblje kad ga treba napraviti.

Istina.. meni je moja cak rekla ako sam pametna cekat cu do 25.tt barem, tako da sam ja tako i napravila. Ima dosta dr koji salju prije, a stvarno cak i jedan tjedan moze puno znaciti, ali sta mozes kad svatko radi po svom

PatyDi
    01. Srpanj 2019. 20:52

Leona29

DijMar

Svaki ulazak u more i plivanje je sve bolje hehe ja sam dosla oko 17 danas i more je bilo full toplo, nije onako za osvijezit se. Tek oko 19 je malo bolje…najcesce idem unutra kad mi se piski, al nemojte nikome reci 😅🤣 sva sreca pa imam sa sobom dovoljno d.dijelova za preskidanje ☺
    Ma ja isto nis nisam pitala gin u vezi toga, al sad cu se morat sjetiti u cetvrtak na kontroli za plivanje, voznju bica i setanje…

I ja idem kad mi se piski 🤭🙈 a imam samo troje gacica pa zato idem samo 3 puta, cak se mislim da si kupim jos 2 para gacica 🤔🤔 a bas da je za osvjezit se i nije, toplo je, al meni pase svakako bitno da se kupam 😊

Ja sam nakupovala d.dijelova jer se svako ljeto tako skidam kad izadjem iz vode...a ni jedan kupaci mi nije u paru 😅

luce35
    01. Srpanj 2019. 21:00

Kengurica

Ja sam prvi put radila s 21+3, nikakvog povoda da idem tako rano. Srednja vrijednost mi tada nije bila dobra pa sam upucena u bolnicu na profil al su mi dali jos jednu sansu i da ponovim s 22+3, i danas srednja malo preko granice i moram ujutro na profil 24 sata

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.