Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    01. Srpanj 2019. 10:47

I opet ne pitah sta sam mislila, trudnicki mozak 🙈
    Jel planirate uzimati (i stavljati) bebama stramplice?

anemone
    01. Srpanj 2019. 10:48

Ma ti brojevi su preludi, evo šta je meni jedna poslala 😂 
    S tim da mali ima 2mj. I ona kaže da je Lidl puno veći 

PatyDi
    01. Srpanj 2019. 10:54

Evo baš gledam H&M i naravno da su neke veličine već otišle, ovo što je na sniženju, ali evo vreće su još tu :) Pa me zanima koju veličinu uzimati? Da bude veća, ali ne opet prevelika...

01. Srpanj 2019. 11:10

Ja sam dobila stramplica i manji i veci koliko ce mi sad trebati to na pocetku nezz jer je toplo

fritula
    01. Srpanj 2019. 11:21

Ja imam iskustvo s h&m on da su sve iste veličine samo su drugi brojevi na njima.
    Ne znam za body-e ali jedanput sam kupila hlače na baby odjelu i isla ih zamjeniti kad sam došla skužim da su svi brojevi u biti jednake dužine i širine :D
    Tako da ima i toga.

Frajla
    01. Srpanj 2019. 11:25

Meni su te stramplice takva tlaka, sto godina dok promjenim pelenu. Malom sam znala nekada staviti preko zime za po doma ako ima tanju trenerkicu, jer je stalno bio po podu. Za vani mi nije problem, svakako su zabundani dok su mali.
    Mene muci hoce to bebi trebati doma dok lezi, ali najradije ih nebih uopce....

• lalolitala
    01. Srpanj 2019. 11:37

Meni se pokazalo najboljima oni kaj su na preklop na kopcanje dok su mali. Jako prakticno. Al opet... 56 je nosila sigurno 1mjesec a 62 i 68 godinu dana 😁 74 je imala kad je prohodala.. pa ti znaj...

• MonaL.
    01. Srpanj 2019. 11:40

Panika me ulovi kad vas čitam o kupnji 😨ali bar  naučim dosta 😊🤗 ja nisam ništa spremala još,doslovno ništa 😟nekako i ne bih još jer sam se u prvoj zaletjela pa nažalost nije trebalo ništa. Ali inače nemam šta kupit,moja dobra zaova mi je sve pripremila od svoje djece,isti nam je spol. Doslovno nemam šta kupit,pa ni robice. Ona i moja sestra su sve to već prikupile,treba samo oprati i sastavit valjda. Ja eto možda uzmem samo neka nova kišobran kolica za ljeto i tetrice.  Za sad imamo Peg peregova a i nećemo puno izlaziti s obzirom da smo jesenska beba. Ja ću sačekati da ulovim barem 30ti tjedan pa onda barem sobu opiturat

Julie
    01. Srpanj 2019. 11:43

Ja ih nisam kupovala a vidim da vecina ne razmisljao rjima tako da necu ni ja, ako se nade kao potreba lako cu u ducan po koji par.

Frajla
    01. Srpanj 2019. 11:47

Mislim da budem uzela termo carapice broj vece, pa navucem do koljena 😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.