Mame zanima me nesto....menga mi je zavrsila 2.6 trebala sam dobit pred kraj mj jer mi nije redovna menga,nisam dobila kasni mi 8 dana navecer sam napravila test sa onim trakicama i pokazo je negativan...Nikad mi nije razmak izmedu menge bio mj dana ovo je prvi puta pa zato i pitam? Hvala vam :)
Hvala Angelina i Luce. Ocito se ginekolozi nisu oko puno toga usuglasili.
Bla a sto tocno pitas? Ako test nije pozitivan i sko si ga ispravno radila nisi trudna, ako pak ne vjerujes testu oli izvadi krv ili odi ginekologu. A ako pitas kak to da ti je ciklus zmrdam, dogadja se, ali opet ako te strah odi ginekologu. On ti moze dati tablete koje izazovu krvarenje, ali mislim da nisu skloni davati prije nego kasni 2 tjedna. U svakom slucaju svasta je moguce u zenskim ciklusima.
Nije mi jasno jesu ovo neki pokusaji trolanja ili sto? kao i ona djevojcica iz buducnosti sto se dosla zaliti da nije dobila u srpnju mengu..
Mislim ono od svih grupa doci ovdje i postavljat takva pitanja ko da smo udruga ginekologa jedino se mogu nadat da su trolovi. pogotovo zbog broja poruka.. al dobro ako nekoga veseli citanje o strijama i jel mozes ic na wc ili ne samo neka citaju haha
A na temi potpomognuta kad se jave da ih je strah da su trudne. Ono tipa, tata je masturbirao u kadi, jesmo sad svi u obitelji trudniZ
Deja jesam, bas sam se prepala danas samo jer sam osjetila kako mi srce nabija.
Ti jos sutra? Ja ne znam kako vama, ali meni vrijeme leti, zaista.....do poroda ce nam proletiti vrijeme
A na temi potpomognuta kad se jave da ih je strah da su trudne. Ono tipa, tata je masturbirao u kadi, jesmo sad svi u obitelji trudniZ
koji bezobzirni šupci! jbt onak koliko ti je dosadan i bijedan zivot da ti je to vid zabave..
Sortiraj odgovore
Najstariji