Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    01. Srpanj 2019. 18:06

Ja sam napokon nakon 3 tj opet u moru 🤗🤗🤗 trudit cu se ne biti lijena i ici svaki dan jos dok sam tu i nije vise toliko cudno plivat ko bas prvi put, ali lezanje na plazi je sve zahtjevnija misija 😅 
    Cure kaj ste na moru, jel suncate trbuh? Ja da i smatram da je okej, kao neki kazu da ga trebam pokriti, ali nije da sam u podne na suncu i namazem sd...

mc_zgb
    01. Srpanj 2019. 18:10

Pitanjce za OGTT, bila sam danas po uputnicu, moja doktorica, odnosno njena sestra nije bila baš raspoložena, pa šta god da sam pitala sam dobila polovičan odgovor. Prvo pitanje je da li da popijem ujutro terapiju za štitnjaču, dakle prije vađenja krvi? Ona je onak stala i gledala me ko da sam prva koja pitam to. Rekla je da popijem, ali da im kažem tamo da sam pila. Drugo, cure koje ste išle u dom zdravlja to obavit, jel bila koja možda u DZ Baruna Filipovića? To se ide normalno tamo gdje se i inače vadi krv, jel? 

Julie
    01. Srpanj 2019. 18:15

DijaMar ja sam bila u hladu čitavo vrijeme, jednostavno nisam htjela riskirati da ne Otvorim a po trbuhu pogotovo
    Mc ja sam isto popila tabletu i nisam im govorila ništa, bas me briga 😂

fritula
    01. Srpanj 2019. 18:27

DijaMar ja se ne sunčam baš.
    Mislim da je poanta paziti da se ne pregrijes pa se zato preporučuje prekrivati trbuh. 
    Ja nosim dvodijelni kupaći i ne prekrivam trbuh ali više sam u hladu i pazim da se smocim dovoljno često.
    Jučer je more bilo ledeno pa sam se manje kupala a više bila u hladu.

Leona29
    01. Srpanj 2019. 18:42

DijMar

Ja sam napokon nakon 3 tj opet u moru 🤗🤗🤗 trudit cu se ne biti lijena i ici svaki dan jos dok sam tu i nije vise toliko cudno plivat ko bas prvi put, ali lezanje na plazi je sve zahtjevnija misija 😅
    Cure kaj ste na moru, jel suncate trbuh? Ja da i smatram da je okej, kao neki kazu da ga trebam pokriti, ali nije da sam u podne na suncu i namazem sd…

Ja idem oko 18, i ne pokrijem trbuh... 

• ReginaP
    01. Srpanj 2019. 19:04

Meni danas pomaknuli termin na 3.9. i 20.7. mi počinje porodiljni 🥺 nekako mi to baš zvuci prebrzo 😅

PetiteFille
    01. Srpanj 2019. 19:13

MonaL.

PetiteFille

Drage trudnice,
    htjela bih vas pitati jedno bedasto pitanje… Ak beba normalno napreduje, dapace ako je po uzv tjedan naprednija po mjerama i kilazi, znqvi li to da su onda i protoci kroz pupcanu vrpcu i posteljicu ok, iako nisu mjereni?

Ja sam nedavno slucajno naisla na yputubeu na beki video u kojemu je zena pricala o tome kak je njenoj bebi stalo srce u 39. tjednu i sad si to neogu ozbaviti iz glave 😥😥😥😥
    Idiot sam, znam, sto uopce razmisljam o takvim stvarima… Onda sam isla citati da tooze biti zbog insuficijencije posteljice ili iz nekog cak i potpuno nepoznatog razloga…

Zato gledam, rade li se protoci kod nas samo u slucaju da plod zaostaje u razvoju?

Nemam razloga za brigu za sada jer je moj za tjedan dana napredniji, upravo sam dosla sa uzv.. Ali eto u glavi se takve neke glupe misli s vremena na vrijeme pojave.. Kak se boriti s tim?

Mom je srce stalo u 23 tt.,malo prije toga bili na prorocima,i na 4 d uzv sve bilo u redu. Tako da nema pravila. Patološki nalaz također nije pokazivao ni bakterije ni upale. Božja volja,ja sam to tako prihvatila i lakše mi je. Evo me sad u istom tom tjednu trudnoće..umirem polako od stresa ali šta treba bit bit će..ne zamarajte se time nego uživajte u trudnoći 😊

Jako mi je zao i hvala ti sto si to podijelila s nama 💖
    Cini mi se frustrirajuce ne znati ikakav uzrok toga 😥
    Cestitam ti na hrabrosti i na novoj bebici i drzim palceve da sve bude odlicno 😘😘

01. Srpanj 2019. 19:16

ReginaP

Meni danas pomaknuli termin na 3.9. i 20.7. mi počinje porodiljni 🥺 nekako mi to baš zvuci prebrzo 😅

Kako meni 26.7 pocinje porodiljni

PetiteFille
    01. Srpanj 2019. 19:17

Leona29

Curke pratim vas a nikako se javiti..
    Okupali se mi neki dan… More pretoplo, meni bilo malo cudno al ok… Isla sam 3 puta pi 5 min pa van na presvlacenje…
    U srijedu imam pregled, bas me zanima sta ce mi rec..

Ja sam se nedavno vratila s mora i bas sam se nakupala, plivanje mi je jako godilo. Trudnoca mi je uredna pa nisam ispitivala doktora nista u vezi kupanja, cinilo mi se to kao totalno prirodni proces, hehe... Nisam plivala do zamora, nego umjereno, a cim bih izasla iz mora, presvukla bih donji dio kupaceg i tako svaki put 🙂
    Sto se tice suncanja, ionako smo na plazu isli sako od 7 do 11 ujutro i tek od 18 do 20 popodne, tako da sam bez griznje savjesti suncala trbuh 😍

Svima koji mogu preporucujem plivanje u trudnoci jer je oskecaj odlican, ja sam se osjecala kao nakon neke masaze

• renata.koscec
    01. Srpanj 2019. 19:19

mc_zgb

Pitanjce za OGTT, bila sam danas po uputnicu, moja doktorica, odnosno njena sestra nije bila baš raspoložena, pa šta god da sam pitala sam dobila polovičan odgovor. Prvo pitanje je da li da popijem ujutro terapiju za štitnjaču, dakle prije vađenja krvi? Ona je onak stala i gledala me ko da sam prva koja pitam to. Rekla je da popijem, ali da im kažem tamo da sam pila. Drugo, cure koje ste išle u dom zdravlja to obavit, jel bila koja možda u DZ Baruna Filipovića? To se ide normalno tamo gdje se i inače vadi krv, jel?

Za stitnjacu ti ne znam, inace moras biti nataste, s iznimkom malo vode popiti i onda izmedju vadjenja nista. Ides u DZ gdje ti spada opca praksa. Meni je dr u palmoticevoj a krv se vadi u runjaninovoj. Ides u labaratorij, samo im naglasis da si doala na ogtt pa ti nakon prvog vadjenja daju glukozu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.