A ja o stramplicama nisam ni razmisljala🙈. Ja ih ne volim pa kao sto bi to djetetu trebalo….bas sam biser.
Ajme tako i ja, ni na kraj pameti 😂😱
Meni je to muka i nikad ih ne nosim, baš ako je vani minus 90 i moram imat haljinu pa mi opće nije palo na pamet to.
Ima onih hlačica sa stopalima i to je to
I meni su te stramplice ono, super za neko zimovanje, ali u grijanoj kuci ili stanu mozda zaista nepotrebne. Eto, ja cu ih kupiti ako bude potrebe. Na ljetnim beba šma cure komentiraju neki toplomjer iz Mullera koji je sad na akciji. Frajla i Renata, vi ste iskusnije pa provjerite pa da znamo. Tnx 😜
I meni su te stramplice ono, super za neko zimovanje, ali u grijanoj kuci ili stanu mozda zaista nepotrebne. Eto, ja cu ih kupiti ako bude potrebe. Na ljetnim beba šma cure komentiraju neki toplomjer iz Mullera koji je sad na akciji. Frajla i Renata, vi ste iskusnije pa provjerite pa da znamo. Tnx 😜
Bacila oko na katalog i ne vidim nikakav toplomjer....
Koji je to?
Opcenito, ja se jos nisam nasla s nekim toplomjerom. Tj imam sad jedan ok, al za pod pazuh, bebi nemam pojma sta cu 🙄
Drage trudnice,
htjela bih vas pitati jedno bedasto pitanje... Ak beba normalno napreduje, dapace ako je po uzv tjedan naprednija po mjerama i kilazi, znqvi li to da su onda i protoci kroz pupcanu vrpcu i posteljicu ok, iako nisu mjereni?
Ja sam nedavno slucajno naisla na yputubeu na beki video u kojemu je zena pricala o tome kak je njenoj bebi stalo srce u 39. tjednu i sad si to neogu ozbaviti iz glave 😥😥😥😥
Idiot sam, znam, sto uopce razmisljam o takvim stvarima... Onda sam isla citati da tooze biti zbog insuficijencije posteljice ili iz nekog cak i potpuno nepoznatog razloga...
Zato gledam, rade li se protoci kod nas samo u slucaju da plod zaostaje u razvoju?
Nemam razloga za brigu za sada jer je moj za tjedan dana napredniji, upravo sam dosla sa uzv.. Ali eto u glavi se takve neke glupe misli s vremena na vrijeme pojave.. Kak se boriti s tim?
Cure koje već kupujete stvari i opremu za bebe jeste vidjele igdje ručnike za bebe na sniženju? Ili bar neke velike?
Za prvog sam kupovala carters ali bih sad radije uzela neke većih dimenzija.
Plus ako netko ima iskustva već sa zimskom/jesenskom bebom što je dobro kupiti, pretpostavljam da će nam trebati skafander za šetnju a ostalo više manje je isto.
Ja sam bas uzela onu vreću iz h&m-a koju je netko linkao, vreću sam imala posuđenu pa će mi . Ito trebati i sebi par trudnickih majica za jesen.
Cure koje već kupujete stvari i opremu za bebe jeste vidjele igdje ručnike za bebe na sniženju? Ili bar neke velike?
Plus ako netko ima iskustva već sa zimskom/jesenskom bebom što je dobro kupiti, pretpostavljam da će nam trebati skafander za šetnju a ostalo više manje je isto.
Ja sam bas uzela onu vreću iz h&m-a koju je netko linkao, vreću sam imala posuđenu pa će mi . Ito trebati i sebi par trudnickih majica za jesen.
Na ethereal imas rucnike 100x100...
PetiteFille, na žalost, kad pročitamo neš takvog, mislim da nema žene koja se ne zabrine...evo npr ja se uopće nisam niš brinula prva 4 čak 5 mj, ali sad kako idem prema kraju, sve više razmišljam o tome, a pogotovo ako pročitam nešto negativno. Ja mislim da bi nam naši gin preporučili neke dodatne pretrage ukoliko smatraju da za to postoji razlog...a što se tiče stajanja srca već u tjednima pred porod, čitala sam kako ni stručnjaci ne znaju razlog, iako mi to nema smisla jer svaka majka zaslužuje znati što se i zašto dogodilo....A takve misli nam dolaze jer imamo previše vremena za razmišljanje, barem je kod mene tako i zato se pokušavam na sve moguće načine zabaviti i raditi nešto iako je teško s obzirom da sam sama doma većinu vremena...
Koju veličinu si uzela? Ja isto planiram, ali ne znam koju bi veličinu da mu ne bude velika, a opet znam da će je brzo prerasti
Bacila oko na katalog i ne vidim nikakav toplomjer….
Koji je to?
Opcenito, ja se jos nisam nasla s nekim toplomjerom. Tj imam sad jedan ok, al za pod pazuh, bebi nemam pojma sta cu 🙄
Ima na stranici 992 na ljetnima, cure su i stavile sliku.
Bacila oko na katalog i ne vidim nikakav toplomjer….
Koji je to?
Ima na stranici 992 na ljetnima, cure su i stavile sliku.
A neznam sta reci.... mi uzeli omron za uho, oko 500 kn je bio. I to il ne valja il ja neznam s tim. Doduse, sad mjesecima nisam probala, stoji u ladici. Tako da za uho ne budem opet uzimala svakako. Fora je da treba bubnjic naciljati, a dok su mali to je teze jer im je uzi zvukovod.
Kod pedijatrice su mu prije mjerili u guzi, a unazad par puta u uhu tek. Nikako da uspijem vidit koji imaju, jer ovaj moj vristi ko da mu rade neznam sta, pa mi glupo ispitivati o toplomjeru.
Mislila sam mozda cak uzeti xiaomi beskontaktni, iako ni oni nisu bas prepouzdani. A druga stvar je da celo nije pouzdan pokazatelj temperature...
Sortiraj odgovore
Najstariji