Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    01. Srpanj 2019. 14:01

Ostala sam duzna za baterijski aspirator - meni to nije ni sluga onome za usisavac. Neki iz bubamare po 300 kn imam. Mozda bi vise izvuko da mali pusti duze...ali opet, i usisavac makne brzo, ali to kad srkne sve povuce van za 2 sekunde
    Pozitivna stvar je da se voli igrati s njim i zna stisnuti taj gumb, pa ga u miru presvucem 😂

luce35
    01. Srpanj 2019. 14:06

Meni se i omron za uho i beskontaktni pokazali nula. Nisam bila odusevljena al mjerenje gumenim toplomjerom u guzu je full precizan i uzet cu ga opet. Braunov sam imala i zbilja je odlican. Vrh se malo bocne u kremicu za guzu i beba to ni ne osjeti a za par sekundi imam pouzdan rezultat

Frajla
    01. Srpanj 2019. 14:11

luce35

Meni se i omron za uho i beskontaktni pokazali nula. Nisam bila odusevljena al mjerenje gumenim toplomjerom u guzu je full precizan i uzet cu ga opet. Braunov sam imala i zbilja je odlican. Vrh se malo bocne u kremicu za guzu i beba to ni ne osjeti a za par sekundi imam pouzdan rezultat

Moguce da se beba navikne ako se to radi od pocetka. Ja nisam, i to kod mog ne ide. Dok je bio manji sestra (kod pedijatra) bi uspila, s 6 mjeseci mu nije ni ona mogla jer on to tiska van i otima se 🙈
    A i tlaka je to raditi po noci... mislim u slucajevima kad nisam sigurna jel topal, pa treba provjeriti 

fritula
    01. Srpanj 2019. 14:17

Frajla

fritula

Cure koje već kupujete stvari i opremu za bebe jeste vidjele igdje ručnike za bebe na sniženju? Ili bar neke velike?
    Za prvog sam kupovala carters ali bih sad radije uzela neke većih dimenzija.
    Plus ako netko ima iskustva već sa zimskom/jesenskom bebom što je dobro kupiti, pretpostavljam da će nam trebati skafander za šetnju a ostalo više manje je isto.
    Ja sam bas uzela onu vreću iz h&m-a koju je netko linkao, vreću sam imala posuđenu pa će mi . Ito trebati i sebi par trudnickih majica za jesen.

Na ethereal imas rucnike 100x100…

Bas cu pogledati, tnx. 
    Znam da imaju dobre tetre ali nisam još gledala što sve imaju.

luce35
    01. Srpanj 2019. 14:23

Ogtt nalaz gotov, opet isto, na taste i nakon 2 sata dobar ali ovaj nakon 1 sat  povisen. Ujutro u bolnicu na profil

Frajla
    01. Srpanj 2019. 14:29

luce35

Ogtt nalaz gotov, opet isto, na taste i nakon 2 sata dobar ali ovaj nakon 1 sat povisen. Ujutro u bolnicu na profil

Bas mi je zao...

• irma123
    01. Srpanj 2019. 14:31

Curke jel nekom curi mlijeko iz sisa? Ja si danas gledam i bilo nekak drugacije boje bradavice i stisla malo sam iz znatizelje eto i ono procurilo haha

Julie
    01. Srpanj 2019. 14:32

A Luce ☹️ nece te pa nece
    Provjerit cu i taj tvoj toplomjer. Glava ce mi svisnut od svihtih silnih toplomjera, kadica i baby phonea 🙈

• renata.koscec
    01. Srpanj 2019. 14:38

fritula

Cure koje već kupujete stvari i opremu za bebe jeste vidjele igdje ručnike za bebe na sniženju? Ili bar neke velike?
    Za prvog sam kupovala carters ali bih sad radije uzela neke većih dimenzija.
    Plus ako netko ima iskustva već sa zimskom/jesenskom bebom što je dobro kupiti, pretpostavljam da će nam trebati skafander za šetnju a ostalo više manje je isto.
    Ja sam bas uzela onu vreću iz h&m-a koju je netko linkao, vreću sam imala posuđenu pa će mi . Ito trebati i sebi par trudnickih majica za jesen.

Moja je jesensko zimska bebe, rodjena krajem studenog. Imali smo skafander za setnju, C&A znaju imati predivne i to sam odmah uzela 62, bez onih capica, vrecu za spavanje sam imala pamucnu a po stanu normalna obleka. Sad se ne sjecam kaj smo za setnju na nogice stavljali, osim carapa, mislim da je imala neke cipke za nehodace. Kako ce i ova druga biti kasno jesenska beba, planiram uzeti zimsku vrecu za kolica.

• renata.koscec
    01. Srpanj 2019. 14:41

luce35

Taj digitalni za ispod pazuha i guzu i mi imamo, bio nekih 50 ak kn u ljekarni ali je tlaka kad moras mjeriti po noci, jos ako se beba ne da.....hvala Bogu, nije nam puno trebao. Razmisljam uzeti jos onaj bezkontaktni, mozes izmjeriti bez brige, jedino ne znam koliko su pouzdani.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.