Mi smo isto kupili bijelu komodu visokog sjaja sa 4 ladice, nije dječja i isto planiram spužvu gore stavljati. Ugl mi nismo uopće kupovali dječji namještaj sa slonicima Itd kupili smo sve sto me moći imati i puno kasnije. Isto vrijedi i za ormar. Osim kinderbeta nećemo ništa mjenjati tako skoro
Za ispod podloge ti treba nesto da ne klizi uokolo. Meni super funkcionira ona protuklizna podloga za ladice, uzela iz ikee, al mislim da ih sad ima svugdje
Mi smo isto kupili bijelu komodu visokog sjaja sa 4 ladice, nije dječja i isto planiram spužvu gore stavljati. Ugl mi nismo uopće kupovali dječji namještaj sa slonicima Itd kupili smo sve sto me moći imati i puno kasnije. Isto vrijedi i za ormar. Osim kinderbeta nećemo ništa mjenjati tako skoro
Za ispod podloge ti treba nesto da ne klizi uokolo. Meni super funkcionira ona protuklizna podloga za ladice, uzela iz ikee, al mislim da ih sad ima svugdje
Tebe da nema trebalo bi te izmisliti 😊 tnx.....bas sam se pitala sto ako mi se vude klizalo. Otici cu do Ikee posto mi fakat nije daleko
Luce sretno 🙂
Mi smo uzeli krevetic s prematalicom koji se poslje more preoblikovati u krevetic, tako da mi to super moje je visine..
Julieza sad nema na vidiku nikakv torzo😂😂😂😂 Ali može se naći komada kasnije 🙈😁😁
Bas mi dragi komentira jučer u vodi-ajme, pa same trudnice ovdje, i cuje neki tip i pocne se smijati ko lud… Ja sam krepala😂😂😂… Ali stvarno ima trudnica puno😊😊😊
Sad vidimo oko sebe samo trudnice jer smo i same trudne, a kad rodimo onda ćemo mame sa kolicima Ja isto kažem da je brdo trudnica po gradu i sve se međusobno škicamo
Netko je pitao za Emporium, e sad, valjda mislimo na istu stranicu - ja sam bila prošli mj naručila bodiće i neke hlačice vel 62-68, ali iskreno, ne znam kojoj više odgovaraju heh meni se čini dosta veliko pa možda više naginje većem broju... za razliku od robice u Lidlu koji mi djeluju manji modeli...ali ja sam sva zbunjena oko toga baš radi tih različitih, a istih veličina...
E i napokon da ja podijelim nešto pozitivno vezano uz ljude hehe danas me u banci pustila jedna starija žena, a meni neugodno...toliko sam čekala nešto takvo i onda kad se dogodi meni bed...
Ali sam zato u pošti čekala svih desetak ljudi ispred da riješe što imaju
Kak je vama po dućanima i bankama/poštama uglavnom di nabiju klimu? Meni jako smeta, pogotovo u dućanima di je nabiju malo previše...okej, njima je dobro jer su se privikli, ali ljudima koji dolaze izvana bome je šok!
Jutro, ja sam opet na carobnom napitku, molim Boga da secer bude ok. Gladna ko vuk, jedva cekam doma
Držim fige da ovaj put sve bude u granicama.
Ja sam prije par dana pisala za banku uzas nadam se da vise necu morati ici jer ljudi nemaju obzira, a u trg isto samo odmjere i idu dalje po svome 🙄
Jutro, ja sam opet na carobnom napitku, molim Boga da secer bude ok. Gladna ko vuk, jedva cekam doma
Držim fige da ovaj put sve bude u granicama.
😍 nadam se da ce biti da ne moram svako 3 tjedna u bolnicu po ovoj sparini. Malo sam prilagodila prehranu, iako mi cure kazu da im doma bude ok kad je mjere a kad su na toj bolnickoj hrani da secer izleti izvan normale. Nista mi vise s tim.secerom nije jasno, razlikuje se od klasicnog dijabetesa cini mi se
Netko je pitao za Emporium, e sad, valjda mislimo na istu stranicu - ja sam bila prošli mj naručila bodiće i neke hlačice vel 62-68, ali iskreno, ne znam kojoj više odgovaraju heh meni se čini dosta veliko pa možda više naginje većem broju… za razliku od robice u Lidlu koji mi djeluju manji modeli…ali ja sam sva zbunjena oko toga baš radi tih različitih, a istih veličina…
E i napokon da ja podijelim nešto pozitivno vezano uz ljude hehe danas me u banci pustila jedna starija žena, a meni neugodno…toliko sam čekala nešto takvo i onda kad se dogodi meni bed…
Ali sam zato u pošti čekala svih desetak ljudi ispred da riješe što imaju
Kak je vama po dućanima i bankama/poštama uglavnom di nabiju klimu? Meni jako smeta, pogotovo u dućanima di je nabiju malo previše…okej, njima je dobro jer su se privikli, ali ljudima koji dolaze izvana bome je šok!
Mene je danas dvoje u ducanu uredno pitalo da ih pustim jer imaju samo tipa vodu. Doduse, to su pacijenti iz ludare pa ajde (ludara mi je odmah pored zgrade 😂). Prekjucer me neka zena jedino pustila ispred.
Ja jutros na vadjenje ogtt, u redu ispred mene nekih 30ak ljudi i nitko nista. Jedna bakica s vrha reda me pozove ispred sebe i svi na nju da kakva prednost
Sortiraj odgovore
Najstariji