Jutro, ja sam opet na carobnom napitku, molim Boga da secer bude ok. Gladna ko vuk, jedva cekam doma
Jutro! Evo moji doma pripremili krevetic i kolijevku, a kad dodjem ja onda cemo madrac i ostalo sto treba 🤗 Kolica uzimam tamo kao i ostale stvari, zato ce u 8.mj kod mene biti full akcija da 1.9.budem spremna vec ukoliko se slucajno pozuri 😅 iako nekako mislim da ce doc kasnije...
Narucila sam preko neke stranice "Sunasce" tetrice s uzorkom, ne znam jel koja upoznata s njima...89 kn/10 kom...vidjet cemo kvalitetu 🤔
Luce sretno. Bas sam jutros mislila pitati kad ides opet, al isparilo dok sam tipkala... jesi jucer postila 😆
Sjetih se da je u 10 mjesecu sajam u splitu, neki izlagaci znaju onda dati akcije i u webshopu (bar je tako dok je u zg sajam, ovo nisam gledala). Pa eto, kom nije kasno pratite 😉
Luce sretno 😊
Curke ma sve smo mi tu, kad krene prva samo cemo ici ko na traci dan za danom, puno nas je. Hjooooj kad samo pomislim bude me malo prpa ali ovaj forum mi bas puno znaci, jer tu smo svi u istom sosu 😅 a van ovoga nas malo tko razumije odnosno nije u tome pa ih ne dira?
Deja ni nemoj jer vec vec nocas moze slijediti kazna 😅😅😅😅
Jesi nasla kakav zanimljivi torzo za danas? 😜🙈
Jooooj i ja sam spavala kao beba😊😊 Ali imas pravo Julie, necu se hvaliti 🤐😅😅😅
Sto se tice kupovine stvari, ove veće-krevetic, kolica, kada itd.. cu krenuti kupovati početkom 8mj….Gledati cu snizenja zapravo, pa cemo vidjeti… A komodu za presvlačenje necu imati, jer nemam mjesta, pa sam mislila uzeti onu tvrdu podlogu koja se moze staviti na krevetic…..Mislim da mi bude lakse to, nego da se saginjem na krevet ili kutnu, tko zna kakav ce biti porod 🤪😁
Ja isto ne planiram tu komodu nego prematalicu koju mogu stavljat na bilo koju podlogu...
Luce sretno. Bas sam jutros mislila pitati kad ides opet, al isparilo dok sam tipkala… jesi jucer postila 😆
Sjetih se da je u 10 mjesecu sajam u splitu, neki izlagaci znaju onda dati akcije i u webshopu (bar je tako dok je u zg sajam, ovo nisam gledala). Pa eto, kom nije kasno pratite 😉
Jucer sam jela zrnati sir, juhicu i leso, salatu, palentu s jogurtom, nista za najest se 🤣🤣
Ja imam komodicu s kadicom od prvog djeteta al mi to nije bilo prakticno, niska sam i bolila me ledja od previjanja na tome. Sad cu kupiti podlogu i presvlaciti ili na kreveticu ili na ikea komodici koja mi visinom vise odgovara
Jooooj i ja sam spavala kao beba😊😊 Ali imas pravo Julie, necu se hvaliti 🤐😅😅😅
Sto se tice kupovine stvari, ove veće-krevetic, kolica, kada itd.. cu krenuti kupovati početkom 8mj….Gledati cu snizenja zapravo, pa cemo vidjeti… A komodu za presvlačenje necu imati, jer nemam mjesta, pa sam mislila uzeti onu tvrdu podlogu koja se moze staviti na krevetic…..Mislim da mi bude lakse to, nego da se saginjem na krevet ili kutnu, tko zna kakav ce biti porod 🤪😁
Ja isto ne planiram tu komodu nego prematalicu koju mogu stavljat na bilo koju podlogu…
Mi imamo takvu, drzim ju na komodi, pa nosim na masinu za kupanje. Ma presuper mi je, a bila je valjda 50 kn skuplja od one mekane.
Imate u ikei ona cuda za objesiti za krevetic, za drzati pelene, kremice i sl
Eh da, ja nisam htjela bas onu komodicu za presvlacenje jer su uglavnom neke klimave, a rekaltivno skupe. Za iste novce smo nasli obicni ladicar koji cemo moci i kasnije koristiti. I gore stavila tu podlogu.
Samo ako kupujete tako pripazite na sirinu, tj dubinu da odgovata podlozi za prematanje, vecina koju sam ja gledala je bila preuska.
Mi smo isto kupili bijelu komodu visokog sjaja sa 4 ladice, nije dječja i isto planiram spužvu gore stavljati. Ugl mi nismo uopće kupovali dječji namještaj sa slonicima Itd kupili smo sve sto me moći imati i puno kasnije. Isto vrijedi i za ormar. Osim kinderbeta nećemo ništa mjenjati tako skoro
Sortiraj odgovore
Najstariji