Jutro, ja sam opet na carobnom napitku, molim Boga da secer bude ok. Gladna ko vuk, jedva cekam doma
Držim fige da ovaj put sve bude u granicama.

Ja sam prije par dana pisala za banku uzas nadam se da vise necu morati ici jer ljudi nemaju obzira, a u trg isto samo odmjere i idu dalje po svome 🙄
Jutro, ja sam opet na carobnom napitku, molim Boga da secer bude ok. Gladna ko vuk, jedva cekam doma
Držim fige da ovaj put sve bude u granicama.
😍 nadam se da ce biti da ne moram svako 3 tjedna u bolnicu po ovoj sparini. Malo sam prilagodila prehranu, iako mi cure kazu da im doma bude ok kad je mjere a kad su na toj bolnickoj hrani da secer izleti izvan normale. Nista mi vise s tim.secerom nije jasno, razlikuje se od klasicnog dijabetesa cini mi se

Netko je pitao za Emporium, e sad, valjda mislimo na istu stranicu - ja sam bila prošli mj naručila bodiće i neke hlačice vel 62-68, ali iskreno, ne znam kojoj više odgovaraju heh meni se čini dosta veliko pa možda više naginje većem broju… za razliku od robice u Lidlu koji mi djeluju manji modeli…ali ja sam sva zbunjena oko toga baš radi tih različitih, a istih veličina…
E i napokon da ja podijelim nešto pozitivno vezano uz ljude hehe danas me u banci pustila jedna starija žena, a meni neugodno…toliko sam čekala nešto takvo i onda kad se dogodi meni bed…
Ali sam zato u pošti čekala svih desetak ljudi ispred da riješe što imaju
Kak je vama po dućanima i bankama/poštama uglavnom di nabiju klimu? Meni jako smeta, pogotovo u dućanima di je nabiju malo previše…okej, njima je dobro jer su se privikli, ali ljudima koji dolaze izvana bome je šok!
Mene je danas dvoje u ducanu uredno pitalo da ih pustim jer imaju samo tipa vodu. Doduse, to su pacijenti iz ludare pa ajde (ludara mi je odmah pored zgrade 😂). Prekjucer me neka zena jedino pustila ispred.
Ja jutros na vadjenje ogtt, u redu ispred mene nekih 30ak ljudi i nitko nista. Jedna bakica s vrha reda me pozove ispred sebe i svi na nju da kakva prednost

Mi smo s malom koristili tvdu podlogu za prematanje i to mi je bilo prakticno i za kupanje i za sve. Prematali smo je na kinderbetu, pa smo na kraju strgali nosace stranice koja se spusta. Za drugo isto planiram kupiti tvrdu podlogu
Ja sam u obrnutoj fazi da non stop spavam.
Nikad nisam bila tip koji spava popodne ali sad u svakom trenutku mogu zadrijemati.
Čak mi nije problem što radim do 17, ako muž ode negdje s malim nakon toga ja odspavam i posli mogu još i cilu večer odspavati.
Jučer sam bila popodne sa sinom u kinu i par puta sam zaspala. Mali me budio s pitanjima i čudio se da jel' jel ja to spavam.

Ja jutros na vadjenje ogtt, u redu ispred mene nekih 30ak ljudi i nitko nista. Jedna bakica s vrha reda me pozove ispred sebe i svi na nju da kakva prednost
Sreca, neki dan kad sam isla na ogtt, u DZ imaju brojeve i imaju opciju prednosti za trudnice, invalide i djecu pa me more baba i didaca grdo gladalo kad sam odmah dosla na red.
Evo bas gledam h&m, ima plava vreca sa sidrima, jedna snizena sa 20 na 8 eura, druga na 10, a ja ne vidim apsolutno nikakvu razliku 🙈
Pa ako ih tko pikira...

U posti i banci djelatnice odmah pozovu trudnice, mene su tako u Erste, na Vuk Vrhovcu sramota, tamo te nitko ne dozivljava. Na Merkuru u cekaonici sjede mlade cure, tate itd.....trudnice stoje 🙄
U tramvaju sam se vozila u trudnici dva puta i oba sam sjedila jer je bilo mjesta pa ne mogu reci. Generalno su ljudi šupci i nemaju nimalo empatije.
Nego meni je danas tako slabo, osjecala sam nabijanje srca pa umor pa vrtoglavicu i pospanost.....sad sam malo legla, zamracila boravak i upalila klimu.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji