Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelina
    30. Lipanj 2019. 23:19

DijMar

Ja ću onda pratit Angelinuti si 2 tj prije mene, pa kad budeš spremna onda se ja spremam polako

Nadam se da ti se ne zuri previse jer se meni nekako ne zuri 🤣
    Ma samo neka nase bebice izdrze u trbuhu jos neko vrijeme.. moram priznati da mi padne ponekad na pamet da nas mogu itekako iznenaditi, ali ja drzim fige i sebi i svima vama da dodemo do termina koliko god nam teski ovi trbusi bili 😁

luce35
    30. Lipanj 2019. 23:26

Manich

luce35

Ja cu pocet kupovati u 9 mjesec kad malo padnu vrucine, rano mi jos ista nabavljati. Imam vremena 😀

Luce ti i ja cemo se pratiti tu smo nas dvije pa cemo skupa hihi pakiranje i pranje svega sam i ja planirala tako u 9 mj.. To nam je valjda dovoljno da si sve pripremimo..

Ma nego sto nego dovoljno. U prvoj trudnoci sam isto tako pocela kupovati 8 tj pred termin, robicu i po 2 puta oprala i ispeglala jer mi izgubila od stajanja fini miris, na kraju prenijela termin 🤣🤣

• renata.koscec
    01. Srpanj 2019. 07:07

Jutro,
    Od robice jos nisam ni krenula gledati a kamoli kupovati. Tek sam na pola puta a i sad je sve ljetno a meni ce trebati za zimu. U prosloj trudnoci sam dosta robice dobila, nesto kupila i sce pripremala zadnjih mjesec i pol.
    Mala mi je najaktivnija kad mirujem iako je zadnja dva dana dosta mirnija, tek se povremeno javi. Dok nisam osjetila lupanje, znala sam je osjetiti da se gnjezdi dok hodam.

Ne znam kako vi spavate ali ja lose. Ne mogu navecer zaspati do 12h pa se probudim, tipa jutros, u 4h, zjaka do pola 6 i onda malo zaspim i sad bi najradije spavala a moram se dignuti i voditi malu u vrtic. Kad se vratim, eventualno malo zadrijemam ili popodne iza rucka ali sam cijeli dan onda zivcana jer sam pospana plus ova vrucina ne pomaze.

Frajla
    01. Srpanj 2019. 07:20

Jutreko 
    Nama je bila ok noc, napokon bez temperature.
    Za bebu ne trebam puno toga kupiti, robicu budem sad malo pogledala na snizenjima ako jos sta fali, kolica smo rijesili, sjedalicu imamo, a za krevetic cekam sajam koji je pocetkom 11 mj-drzite fige da izdrzimo u komadu do tada 🙈
    Tetre, dekice i sl isto imam.
    Pranje i peglanje planiram rijesiti kad otvorim porodiljni, isto tako shopping ulozaka, pelena i ostalog veselja
    A onda iza to ide glancanje stana 😆

01. Srpanj 2019. 07:41

Jutro curke, di su nam 🦉 jutros.. 

01. Srpanj 2019. 08:02

Jutrooo ekipo sovica.. Ako se legica probudi odosmo malo na bazen da kvasim noge i pijem hladnu kavu u hladovini hihi.. 

PatyDi
    01. Srpanj 2019. 08:05

Angelina

DijMar

Ja ću onda pratit Angelinuti si 2 tj prije mene, pa kad budeš spremna onda se ja spremam polako

Nadam se da ti se ne zuri previse jer se meni nekako ne zuri 🤣
    Ma samo neka nase bebice izdrze u trbuhu jos neko vrijeme.. moram priznati da mi padne ponekad na pamet da nas mogu itekako iznenaditi, ali ja drzim fige i sebi i svima vama da dodemo do termina koliko god nam teski ovi trbusi bili 😁

A ne, ne zuri se meni, nadam se da se ni njemu nece 😅

Julie
    01. Srpanj 2019. 08:06

Jutrooo  ☀️ ja nocas spavala ko velika 🙈
    Renata ovo sto ti opisuje oko spavanja prati mene, Deju, Aylu i Pikulicu stalno.....mi se skupljamo od  4 ujutro pa na dalje  😅
    Kad se naspavam koji put i dodem tu pohvaliti vec me slijedecu noc stigne kazna i nema spavanja 🙈 

01. Srpanj 2019. 08:14

Zato se ja vise ni nehvalim 😂😂 sad vise nemogu zaspat do 1,pol2 od vrucine i dok se namjestim.. Sinoc sam kasno jela lubenicu i cijelu noc sam na wc bila 😣 

Julie
    01. Srpanj 2019. 08:16

Mene srecom ne budi za wc. Ako i da to je fakat rijeko 😜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.