Vidim pripremate se pomalo :) i treba.. nikad ne znas kad ce te iznenadit. Proslu trudnocu sam spremila kofer dan prije sasvim slucajno a bila sam 36tj. 🙈
Baš ga osjećam kako je sve jači i ima jače udarce ili šta god radi unutra Nikako da dočekam taj uzv
Vi sve se lagano spremate oko 30tog tjedna a meni moji svi govore da imam vremena pocetkom 10 mj sve pripremit hahahhaha... Pa si sad kontam kako nisu normalni... Nema sanse da ja cekam pocetak 10 mj da bi tek onda spremala stvari za bolnicu ili bebjne stvari u ormaric.. Pa moji stvarno nisu normalni svi tupavi i glupavi... I ja sam pocela od nedavno osjecati da se bebac mice kad hodam ili radim nesto po kuci. I jakooo cesto kad sam u drustvu voli izgleda da se prica oko njega i onda se javlja.
Vi sve se lagano spremate oko 30tog tjedna a meni moji svi govore da imam vremena pocetkom 10 mj sve pripremit hahahhaha… Pa si sad kontam kako nisu normalni… Nema sanse da ja cekam pocetak 10 mj da bi tek onda spremala stvari za bolnicu ili bebjne stvari u ormaric.. Pa moji stvarno nisu normalni svi tupavi i glupavi… I ja sam pocela od nedavno osjecati da se bebac mice kad hodam ili radim nesto po kuci. I jakooo cesto kad sam u drustvu voli izgleda da se prica oko njega i onda se javlja.
Vi sve se lagano spremate oko 30tog tjedna a meni moji svi govore da imam vremena pocetkom 10 mj sve pripremit hahahhaha… Pa si sad kontam kako nisu normalni… Nema sanse da ja cekam pocetak 10 mj da bi tek onda spremala stvari za bolnicu ili bebjne stvari u ormaric.. Pa moji stvarno nisu normalni svi tupavi i glupavi… I ja sam pocela od nedavno osjecati da se bebac mice kad hodam ili radim nesto po kuci. I jakooo cesto kad sam u drustvu voli izgleda da se prica oko njega i onda se javlja.
Meni je to prekasno jer nikad nezz kad ces u bolnicu i jos da se desi da ranije rodis a kod kuce nije nista spremno, ja mislim da bi dobila zivcani slom jer inace nevolim da mi se neko po kuci mota i gleda di mi sto a pogotovo da radi neki svoj raspored 😑
Angelina bas ti gledam potpis pa ti sutra zaokruzujes na 30 😍😍…
Mislim da je to meni najgori polozaj za noge 🙄 odma mi se vene upale kad sjedim
Pa da, nesvjesno prelazim taj broj 30 😂
Ja ću onda pratit Angelinu ti si 2 tj prije mene, pa kad budeš spremna onda se ja spremam polako
Ja sam prosli tjedan pocela pomalo prati bebine stvari i peglam ih laganini. Oprat cu i svoje spavacice i stavit u torbu, imam uloske i nesto jednokratnih gacica itd sto sam dobila pa cu to pripremiti, a onda nakon 15.7. cu ici kupiti sta mi jos treba.. Osjetim vec sada da se puno brze umorama i spora sam sta god radim pa moram odmorit jer me stalno rebra bole pa se sve bojim da ce mi bit sve teze kako vrijeme odmice pa bih radije sad pocela s pripremama da samo do kraja 7. gotova sa svime
Ja cu pocet kupovati u 9 mjesec kad malo padnu vrucine, rano mi jos ista nabavljati. Imam vremena 😀
Ja cu pocet kupovati u 9 mjesec kad malo padnu vrucine, rano mi jos ista nabavljati. Imam vremena 😀
Luce ti i ja cemo se pratiti tu smo nas dvije pa cemo skupa hihi pakiranje i pranje svega sam i ja planirala tako u 9 mj.. To nam je valjda dovoljno da si sve pripremimo..
Sortiraj odgovore
Najstariji