Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    28. Lipanj 2019. 07:58

Jutro! I ja sam se skoro digla oko 5,30 kad se probudilo i dijete, ali nakon sto je on zavrsio oko 6,30 jos sam malo zaspala, ali ne dugo...i ja odoh do grada obaviti brzo sto trebam dok nije pakleno...
    Kad citam ove kilaze i velicine beba, sve se bojim ici uskoro na uzv jer smo i mi uvijek veci za ti dana 🤣🤣🤣

Frajla
    28. Lipanj 2019. 08:00

Naravno, zaboravila sta sam htjela komentirati
    Ja se jos uvjek koliko toliko uspjevam upristojiti, ali samo za preglede 🙈
    U os sam imala presuper tetu-cupalicu, a u zg nikak da si nadem nekog tko mi odgovara, pa sam u nekom trenu odustala.
    A potaknuta vasim pisanjem sinoc opet isla malo gledati kozmeticke i nadem jedan koji ima poseban cjenik za depilaciju trudnica 😱 sve 10-20 kn skuplje. Bezobraznici. Nebi isla tamo sad da oni meni plate 😡

PatyDi
    28. Lipanj 2019. 08:30

Meni je lakse "upristojiti" se jednom tjedno jer za preglede previse zarastem pa mi duze treba 🙈
    Upravo dosla po doznake i vidim da je gin na go, a zamjena neki dedaaaaa hahahah jooooj i bit ce mi iduci tj na pregledu 😵 

28. Lipanj 2019. 08:54

Dobro jutro, ja bi samo spavala, ovih dana neda mi se neda ni tipkati puno opet je nesta u zraku i nervozna sam 😣

Angelina
    28. Lipanj 2019. 09:05

ayla

Dobro jutro, ja bi samo spavala, ovih dana neda mi se neda ni tipkati puno opet je nesta u zraku i nervozna sam 😣

Tako mi je i samoj 🙄 pusem vec sama na sebe. A kakvog god posla da se uhvatim, treba mi sto godina da ga napravim. Ovaj cijeli tjedan sam prala prozore i zavjese. Svaki dan oprala jedan jer vise nisam mogla, a i to sam se jedva natjerala. 

• tmat
    28. Lipanj 2019. 09:07

Pozdrav cure,znam da nije tema ali bi zeljela cuti neko drugo misljenje.Naime,zadnji dan posljednje menstruacije bio mi je 27.srpnja.Decko i ja smo imali zasticene  spolne odnose tjekom ciklusa ali mi menstruacija kasni.Moram napomenuti da inace imam redovite menstruacije i da mi ciklus traje 29 dana.5 dan izostanka menstruacije napravila sam clearblue test za trudnocu i bio je negativan.Jucer,na 6 dan izostanka menstruacije imali smo spolni odnos i pukao nam je kondom,te se dio sperme zadrzao u mojoj rodnici.Zanima me kolike su vjerojatnosti da cu ostat trudna ako se tu radi o neplodnim danima sudeci po mojim redovitim ciklusima?Unaprijed zahvaljivam na odgovoru!

• renata.koscec
    28. Lipanj 2019. 09:10

Tko je ono rekao jucer na vremenskoj prognozi da ce danas biti lakse disati???? Jedva sam odvela malu u vrtic, otisla do mullera i u ducan a sve je u krugu od kilometra. Na kraju sam u muller isla jednu stanicu na autobus jer nisam imala snage za dalje. Sve si mislim kako cu poo malu u 4 sata po najgoroj vrucini. Muz radi dnevnu tako da moram ja. Vec sad je vruce i sparina. Idem sad probati jos malo odspavati, mozda cu se bolje osjecati poslije

28. Lipanj 2019. 09:11

Angelina

ayla

Tako mi je i samoj 🙄 pusem vec sama na sebe. A kakvog god posla da se uhvatim, treba mi sto godina da ga napravim. Ovaj cijeli tjedan sam prala prozore i zavjese. Svaki dan oprala jedan jer vise nisam mogla, a i to sam se jedva natjerala.

Tako i ja, i jos pogotovo ova vrucina nemam zraka samo se topim, najrade bi legla u kadu i iz nje nebi izlazila van, a toliko posla zaplaniranog da cu po zera ja nista samo gledam kako dani idu 😔

Julie
    28. Lipanj 2019. 09:40

Renata kaj nisu rekli da je i za danas izdan crveni alarm i da ćemo riknut od vrućine? 🤪
    Kod tim meteorologa ne znaš ko pije, a ko plaća 😂😂😂😂 najbolje mi je bio pokojni Sjerokovic i njegova legendarna izjava “sutra vedro i vruće, al svakako ponesite kišobran” 🙈🙈🙈🙈🙈
    Deja si ziva, kako ide? 

PatyDi
    28. Lipanj 2019. 09:44

tmat

Pozdrav cure,znam da nije tema ali bi zeljela cuti neko drugo misljenje.Naime,zadnji dan posljednje menstruacije bio mi je 27.srpnja.Decko i ja smo imali zasticene spolne odnose tjekom ciklusa ali mi menstruacija kasni.Moram napomenuti da inace imam redovite menstruacije i da mi ciklus traje 29 dana.5 dan izostanka menstruacije napravila sam clearblue test za trudnocu i bio je negativan.Jucer,na 6 dan izostanka menstruacije imali smo spolni odnos i pukao nam je kondom,te se dio sperme zadrzao u mojoj rodnici.Zanima me kolike su vjerojatnosti da cu ostat trudna ako se tu radi o neplodnim danima sudeci po mojim redovitim ciklusima?Unaprijed zahvaljivam na odgovoru!

Ne da nije tema nego ti je pitanje za teen casopis 🙈
    Sorry, ali imas vec brdo otvorenih tema na te varijacije s curama koje misle da zene ovdje znaju jesu li one trudne...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.