Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tmat
    28. Lipanj 2019. 09:07

Pozdrav cure,znam da nije tema ali bi zeljela cuti neko drugo misljenje.Naime,zadnji dan posljednje menstruacije bio mi je 27.srpnja.Decko i ja smo imali zasticene  spolne odnose tjekom ciklusa ali mi menstruacija kasni.Moram napomenuti da inace imam redovite menstruacije i da mi ciklus traje 29 dana.5 dan izostanka menstruacije napravila sam clearblue test za trudnocu i bio je negativan.Jucer,na 6 dan izostanka menstruacije imali smo spolni odnos i pukao nam je kondom,te se dio sperme zadrzao u mojoj rodnici.Zanima me kolike su vjerojatnosti da cu ostat trudna ako se tu radi o neplodnim danima sudeci po mojim redovitim ciklusima?Unaprijed zahvaljivam na odgovoru!

• renata.koscec
    28. Lipanj 2019. 09:10

Tko je ono rekao jucer na vremenskoj prognozi da ce danas biti lakse disati???? Jedva sam odvela malu u vrtic, otisla do mullera i u ducan a sve je u krugu od kilometra. Na kraju sam u muller isla jednu stanicu na autobus jer nisam imala snage za dalje. Sve si mislim kako cu poo malu u 4 sata po najgoroj vrucini. Muz radi dnevnu tako da moram ja. Vec sad je vruce i sparina. Idem sad probati jos malo odspavati, mozda cu se bolje osjecati poslije

28. Lipanj 2019. 09:11

Angelina

ayla

Dobro jutro, ja bi samo spavala, ovih dana neda mi se neda ni tipkati puno opet je nesta u zraku i nervozna sam 😣

Tako mi je i samoj 🙄 pusem vec sama na sebe. A kakvog god posla da se uhvatim, treba mi sto godina da ga napravim. Ovaj cijeli tjedan sam prala prozore i zavjese. Svaki dan oprala jedan jer vise nisam mogla, a i to sam se jedva natjerala.

Tako i ja, i jos pogotovo ova vrucina nemam zraka samo se topim, najrade bi legla u kadu i iz nje nebi izlazila van, a toliko posla zaplaniranog da cu po zera ja nista samo gledam kako dani idu 😔

Julie
    28. Lipanj 2019. 09:40

Renata kaj nisu rekli da je i za danas izdan crveni alarm i da ćemo riknut od vrućine? 🤪
    Kod tim meteorologa ne znaš ko pije, a ko plaća 😂😂😂😂 najbolje mi je bio pokojni Sjerokovic i njegova legendarna izjava “sutra vedro i vruće, al svakako ponesite kišobran” 🙈🙈🙈🙈🙈
    Deja si ziva, kako ide? 

PatyDi
    28. Lipanj 2019. 09:44

tmat

Pozdrav cure,znam da nije tema ali bi zeljela cuti neko drugo misljenje.Naime,zadnji dan posljednje menstruacije bio mi je 27.srpnja.Decko i ja smo imali zasticene spolne odnose tjekom ciklusa ali mi menstruacija kasni.Moram napomenuti da inace imam redovite menstruacije i da mi ciklus traje 29 dana.5 dan izostanka menstruacije napravila sam clearblue test za trudnocu i bio je negativan.Jucer,na 6 dan izostanka menstruacije imali smo spolni odnos i pukao nam je kondom,te se dio sperme zadrzao u mojoj rodnici.Zanima me kolike su vjerojatnosti da cu ostat trudna ako se tu radi o neplodnim danima sudeci po mojim redovitim ciklusima?Unaprijed zahvaljivam na odgovoru!

Ne da nije tema nego ti je pitanje za teen casopis 🙈
    Sorry, ali imas vec brdo otvorenih tema na te varijacije s curama koje misle da zene ovdje znaju jesu li one trudne...

• Pikulica19
    28. Lipanj 2019. 09:57

renata.koscec

Pikulica19

LollyBB

Cure, možda je već netko spomenuo, ali nisam registrirala, ima li u Waikikiju išta od trudničkih haljina?

Ja sam bila prije 2 dana imali su hlace i pamucne majice koje su bas fora bile, haljine su mi nekako bas bile odbojne kad sam ih pogledala. Uopce mi nema ponude kao sto su imali s pocetka. Razocarala sam ostala totalno…

Jesu dobivali jos kakve kratke hlace? Imam jedne traperice kratke i super su, stalno ih nosim

Pa ja sam vidjela jedne, svijetli kao traper, i za bebe su totalno smanjili asortiman i nema nista jos jesensko, a cijene su vam i dalje pune nema niti nikakvog snizenja. 

• renata.koscec
    28. Lipanj 2019. 10:03

Julie

Renata kaj nisu rekli da je i za danas izdan crveni alarm i da ćemo riknut od vrućine? 🤪
    Kod tim meteorologa ne znaš ko pije, a ko plaća 😂😂😂😂 najbolje mi je bio pokojni Sjerokovic i njegova legendarna izjava “sutra vedro i vruće, al svakako ponesite kišobran” 🙈🙈🙈🙈🙈
    Deja si ziva, kako ide?

Ma ubi me ta vrucina, nisam sposobna za nista, samo lezim i surfam cijeli dan. Mislila sam danas presvuc posteljinu, pobrljeti sa saugerom, depilirati se, bolonjez napraviti....mislim da cu od svega samo zadnje dvoje. 🥵
    Sjerokovic je bio legenda 😊

28. Lipanj 2019. 10:06

Aurora87

Joooj, i ja muku mucim s poslovima koje ne odrađujem…pola toga mi mm ne da da radim (sto sam duze trudna, to mi on vise poslova kao ne da, neka se ja cuvam ipak smo sve blize porodu pa je*o to, samo ti cuvaj vas dvoje), a ni on ne stize odraditi pa se tako bzvz zivciram. Ajde, jucer je bas lijepo usisao stan ali to je tako glup posao koji se za par dana moze opet….ormare sam ono krenula spremati i stala s tim…NE DA mi se🤪. Jos bih ja to i krenula ali mi predugo traje pa izgubim volju i sta cu onda sve na pola ostaviti…

Tako ni men moj ne da a kad mu recem da on napravi kaze je*es kucu cista je, a ja vidim da nije i onda mi to muka gledati pa docim njega nema ja pocistim pomalo osim onih niskih elemenata sta se ni netrudim saginjati 😂

• ReginaP
    28. Lipanj 2019. 10:08

Frajla, u potpunosti razumijem tvoj problem. Ja vec par godina živim u Zg, ali sve obavljam i dalje u Os jer ovdje ne znam gdje i kod koga ici.. Od frizera, na obrve, depilacije, nokte.. Jednom sam ovdje otisla kod frizera i naravmo skupi promasaj, obrve isto :( dodjem u Os pa radim kompletni remont haha
    Aurora, jel tebi beba na lijevoj strani? I kad te pocne bolit jel te nekad boli na dodir? Ja sam vec luda od ovog sto mene boli s desne strane i bas tako mi nekad bude ko da mi pocne gorit i pec koza.. Isla sam kod fizioterapeuta, ali je on rekao da to nije misic niti zivac i nije se usudio ista radit -.-

Julie
    28. Lipanj 2019. 10:13

Renata sad kad si spomenula bolonjez, dobro sam si ga zapamtila neki dan. Inače ga obožavam do ludila, ali od kad sam trudna jela sam ga nekad tamo na početku i bilo mi je 3 dana muka od njega i izbjegavala ga do eto prije par dana i reko ajde nema vise to bojazni kad ja pojela i imala žgaravicu da sam mislila da će mi grlo izborit.....tako da dok ne rodim, nema vise bolonjeza 😂🙈
    DijMar ne trudi se draga, gospodična imala zadnju mengu 27.srpnja i po tome je trebala odavno roditi ali nije...... pitanje je ko ono “dragi Lastane, poljubila sam se s dečkom u usta, mogu li ostati trudna???? 😂🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.