Cure, možda je već netko spomenuo, ali nisam registrirala, ima li u Waikikiju išta od trudničkih haljina?
Ja sam bila nedavno, bilo je nesto skroz dugackih. Imas inace u hm-u i reserved-u obicne pamucne, uz tijelo (vidi nekoliko stranica nize primjer haljine gdje sam busu slikala). Ja sam kupila takve obicne, moci cu ih i kasnije nositi
Cure, možda je već netko spomenuo, ali nisam registrirala, ima li u Waikikiju išta od trudničkih haljina?
Ja sam bila prije 2 dana imali su hlace i pamucne majice koje su bas fora bile, haljine su mi nekako bas bile odbojne kad sam ih pogledala. Uopce mi nema ponude kao sto su imali s pocetka. Razocarala sam ostala totalno…
Jesu dobivali jos kakve kratke hlace? Imam jedne traperice kratke i super su, stalno ih nosim
Jutro,
Opet sam danas pospana, sinoc nikako zaspati, bilo je vruce za poludit. Pocelo vani sijevati pa neki vjetric, ponadala se ja dobroj kisi, kad ono sipak. Ajde, tjekom noci je malo ohladilo pa je bilo lakse. Sad cu probuditi malu, odvesti je u vrtic pa idem obaviti kupovinu (ducan i muller) dok jos nije vruce.
Evo ja se spakirala za more jer sam jučer imala neku trudnički hormonalni poremećaj pa sam plakala i bila nervozna jer eto nisam znala sto bi ponijela na more od odjeće, jer Boze moj, nisam odradila self tanning pa ne znam sto od jada tako blijeda Itd...... idiotarije 😂🙈
Jutreko
Aurora super za malog kapitalca.
Ja se nikak nisam naspavala jer je mali opet bolestan. Luda sam vec, zadnji antibiotik je popio u utorak 🤦🏼♀️
Jutro! I ja sam se skoro digla oko 5,30 kad se probudilo i dijete, ali nakon sto je on zavrsio oko 6,30 jos sam malo zaspala, ali ne dugo...i ja odoh do grada obaviti brzo sto trebam dok nije pakleno...
Kad citam ove kilaze i velicine beba, sve se bojim ici uskoro na uzv jer smo i mi uvijek veci za ti dana 🤣🤣🤣
Naravno, zaboravila sta sam htjela komentirati
Ja se jos uvjek koliko toliko uspjevam upristojiti, ali samo za preglede 🙈
U os sam imala presuper tetu-cupalicu, a u zg nikak da si nadem nekog tko mi odgovara, pa sam u nekom trenu odustala.
A potaknuta vasim pisanjem sinoc opet isla malo gledati kozmeticke i nadem jedan koji ima poseban cjenik za depilaciju trudnica 😱 sve 10-20 kn skuplje. Bezobraznici. Nebi isla tamo sad da oni meni plate 😡
Meni je lakse "upristojiti" se jednom tjedno jer za preglede previse zarastem pa mi duze treba 🙈
Upravo dosla po doznake i vidim da je gin na go, a zamjena neki dedaaaaa hahahah jooooj i bit ce mi iduci tj na pregledu 😵
Dobro jutro, ja bi samo spavala, ovih dana neda mi se neda ni tipkati puno opet je nesta u zraku i nervozna sam 😣
Dobro jutro, ja bi samo spavala, ovih dana neda mi se neda ni tipkati puno opet je nesta u zraku i nervozna sam 😣
Tako mi je i samoj 🙄 pusem vec sama na sebe. A kakvog god posla da se uhvatim, treba mi sto godina da ga napravim. Ovaj cijeli tjedan sam prala prozore i zavjese. Svaki dan oprala jedan jer vise nisam mogla, a i to sam se jedva natjerala.
Sortiraj odgovore
Najstariji