Ja srecom imam perilicu i samo unutra ubacim da jos moram sude prat ko prije mislim da bi plastiku u kucu uvela ko to more naprat 🙄 i blazen onaj ko to izmisli kao i masinu za ves, sto mislis da moramo ko prije na ruke sve prat 🙈🙈🙈
Frajla, u potpunosti razumijem tvoj problem. Ja vec par godina živim u Zg, ali sve obavljam i dalje u Os jer ovdje ne znam gdje i kod koga ici.. Od frizera, na obrve, depilacije, nokte.. Jednom sam ovdje otisla kod frizera i naravmo skupi promasaj, obrve isto :( dodjem u Os pa radim kompletni remont haha
Aurora, jel tebi beba na lijevoj strani? I kad te pocne bolit jel te nekad boli na dodir? Ja sam vec luda od ovog sto mene boli s desne strane i bas tako mi nekad bude ko da mi pocne gorit i pec koza.. Isla sam kod fizioterapeuta, ali je on rekao da to nije misic niti zivac i nije se usudio ista radit -.-
Pa koliko sam skuzila dr, beba je sad po novom naglavacke i gleda prema lijevoj strani…tamo su rucice i nozice, leđima je okrenuta mojoj desnoj strani. Ali mene to vec dugo boli. Boljelo me dok mi se jos maternica nije izdigla dovoljno da bi to mogao biti uzrok ali do sad je beba sjedila i bila okrenuta na zadak. Tako da ta bol sigurno nije povezana s bebinim polozajem. A ja opet nekako mislim da je meni to misic neki u pitanju jer mi se ta bol javlja uglavnom dok spavam i prođe me kad sjednem i uspravim se. U pocetku me znalo boljeti i dok sam hodala. Ma zapravo nemam pojma….inace sam imala problema s bolovima u leđima, rekla mi dr ooce da bih trebala vjezbati leđne misice jer bih u trudnoci mogla imati problema….i ja kreten nisam vjezbala….zato nekako mislim da to ima veze s mojim drzanjem a nocu spavam u svakakvim pozama pa pretpostavljam da bi to mogao biti uzrok…mozda sam sva kilava opcenito.
Mislim da vam to sve do misica i mene s desne strane boli al nisko kao da je slijepo crijevo i to me bolilo kod setanja i nekad jako probode al kako ne setam ne boli tako cesto, tu i tamo... Dr nece nista otkriti jer se sve rasteze samo vise odmarajte i bude sve ok
Pozdrav curke, danas obavila Petrovu opet vađenje krvi jer sam negativna krvna grupa .Radim još samo tjedan dana i onda godišnji i porodiljni ne znam kako vama meni to jako brzo prolazi .Slijedeci pregled imam tek 11.07 kod Podobnika i nikako dočekati da vidim svoju curku i mm ide prvi put na pregled sa mnom da vidi bebu nikako nije mogao ranije .Kolica još nisam kupila ni jaje samo robicu i igračke taj dio mm odradio 🤣 .P.s. Emporium Zagreb ima akciju na oblekicu ako kome treba ja planiram idući tjedan tamo još malo u shoping .
Ja srecom imam perilicu i samo unutra ubacim da jos moram sude prat ko prije mislim da bi plastiku u kucu uvela ko to more naprat 🙄 i blazen onaj ko to izmisli kao i masinu za ves, sto mislis da moramo ko prije na ruke sve prat 🙈🙈🙈
Joooj, da jos i ves perem na ruke…pa propucala bih se🙈.
Nama je problem u ovom stanu sto nemamo gdje staviti perilicu jer nema odvoda na dobrom mjestu…a nije nas stan da bismo sad tu nesto rondali i trazili rjesenje pod svaku cijenu. Ali zato sam rekla da kad budemo selili u svoje, prvo na listi za soping ce biti perilica za suđe
Ma znam zajebano je to, al svakako kad kupite stan no1 perilica, ja sad vidim koliko mi lakse i jos manje vode potrosim a i imam vremena za neke druge stvari
Joooooj koliko bi toga imala reci na "nemoj to raditi, odmaraj" i onda sve stoji tako zmazano ko zna koliko. Vrhunac je bio sinoc kad je zapeo da ne spremam sto je ostalo po stolu i sanku, kao on ce. I ujutro me docekaju mravi po svemu tome 😱
Imamo sva moguca pomagala, od perilice suda, susilice, roomba usisavaca i opet je sve zmazano i stalno se svadamo oko tog.
Curke, ne znam jel se i kojoj to događa, vjerujem da da, pa čisto da provjerim jel bi to mogle biti one braxton hicks kontrakcije. Jučer me u jedno 4 navrata to kao stegnulo, osjećaj je onak ko kad me crijeva znaju stisnut i da moram na wc a trbuh se full ukruti i nekako nelagodno bude, ne boli, ali baš je čudan osjećaj. I to mi se dogodilo i dok sam hodala i dok sam ležala. Ne znam jel moguće da je to već to?
Julie, Deja uziva s muzicem jos dok su sami u hotelskoj atmosferi 😂🥰 ma sigurno nas nije zaboravila vec nema vremena sad za forum. 😊
Ajde da povucem temu....
Dali postoji koja da ima prebivaliste u jednom gradu, a zivi ili mozda ima i prijavljeno boraviste u drugom gradu?
Sto sadrzi u sebi Uvjerenje o prebivalistu kad se beba prijavljuje na MUP?
Dali stvarno HZZO provjerava stvarno boraviste? 🙄
Kako ste vi koje ste rodile dogovorile se s patronoznom koliko traju te provjere za prvu bebu? Znam da to ide po boravistu, pa sad sam zbunjena jer ako prijavljujem bebu na svoju prebivalisnu ads kako onda da ostvarim onu pomoc od hzzo-a a opet mi boraviste u drugom gradu 🤷♀️
Ajme svasta sam napisala ali imam 🤯 u glavi....
I ja imam perilicu za sudje i da ju nemam ja mislim da nebi nit jela ili bih jedno te isti tanjur prala i jela iz toga 😂 ja se svadjam s muzom zasto on kad radi rucak opere sve na ruke pa zasto imamo perilicu? Ja bome dok on ne vidi samo ispitujem sta mu ne treba pa da sibnem u perilicu... Pa makar mal da mu olaksam, ali on sve opere i spremi sam bez ostavljanja dok radi rucak iskreno nit ja to ne radim ali kako on kaze voli cisto. Pa mi nekako i drago nakon rucka kad se zavalimo i ostane nam sudje u sudoperu ceka perilicu da zavrsi, bas mi uz njega lijepo. Onda ja kazem je*es to, dodji ti meni 🥰💕
Pikulica mislim da sam tak nekaj čitala na ljetnima, kao da oba roditelja moraju biti prijavljeni na istoj adresi i beba sa njima, tako nešto. Ne želim te sad slagati, ako ne zna bolje neka kaže. Zato sam i ja sam išla mjenjat adresu iako smo dragi i ja živjeli na 200 m udaljenosti. Inače smo oboje odrasli u istom kvartu i živjeli čitav život.
Sto se tiče perilice ja ju imam ali ne koristim jer malo mi zapetljamo tog suda. Jedino kad nam netko dolazi na ručak ili tako nešto onda sve ubacim.
Možda ću te zbuniti sad jer vidim kaj sam napisala, ugl dok smo samo prijateljevali i u početku hodali živjeli smo ulicu do ulice. Ja sam se doselila k njemu prošlo ljeto al kažem tek sad išla mjenjat adresu i napraviti prijavu kod njega.
Sortiraj odgovore
Najstariji