Marinaa fakat i ja sam htjela reci da kaj trenkas. Ali ima iznimki da i bez treninga imaju te izrazene misice, samo to je rijetko.
Otkad sam zatrudnila ne radim vjezbe za trbuh,njih izbjegavam. Ali istrenirala sam ih prije trudnoce pa su valjda ostali hahaha 🤷♀️😁
Cure, možda je već netko spomenuo, ali nisam registrirala, ima li u Waikikiju išta od trudničkih haljina?
Cure, možda je već netko spomenuo, ali nisam registrirala, ima li u Waikikiju išta od trudničkih haljina?
Ja sam bila prije nekih mjesec dana, nisam bas gledala haljine jer to ne nosim, ali na lutki je bila neka kao tamni traper, samo onaj tanki materijal. I bila je osto tako tanka od svijetlog trapera koja mi se jaaaako svidila, ali je ostala jedna jedina i neki mali broj. Sad su sigurno dobili i nove robe...
Ja sam bila prije nekih mjesec dana, nisam bas gledala haljine jer to ne nosim, ali na lutki je bila neka kao tamni traper, samo onaj tanki materijal. I bila je osto tako tanka od svijetlog trapera koja mi se jaaaako svidila, ali je ostala jedna jedina i neki mali broj. Sad su sigurno dobili i nove robe…
Hvala! Onda ću pogledati imaju li šta zanimljivo. :)
Uopce niste zanimljive danas, nemam sta citat kao obicno kad dodjem na vecer nakon par sati 🤣😋
Ja u gradu srela jako dragu kolegicu s posla koja me pomazila po trbuhu i nije mi smetalo 😄 Zapravo me i ne smeta toliko kako sam mislila da hoce, ali zato jer me maze samo dragi ljudi, ostali osjecaju moj obrambeni stav 😅
A sestra od dragog danas usporedjuje mene i kolegicu, al bolje da je sutila - kao, jel da D. ima veci trbuh od M.? Pa naravno da imam jer sam oko 6 tj vise od nje 😵🤬
Uopce niste zanimljive danas, nemam sta citat kao obicno kad dodjem na vecer nakon par sati 🤣😋
Ja u gradu srela jako dragu kolegicu s posla koja me pomazila po trbuhu i nije mi smetalo 😄 Zapravo me i ne smeta toliko kako sam mislila da hoce, ali zato jer me maze samo dragi ljudi, ostali osjecaju moj obrambeni stav 😅
A sestra od dragog danas usporedjuje mene i kolegicu, al bolje da je sutila - kao, jel da D. ima veci trbuh od M.? Pa naravno da imam jer sam oko 6 tj vise od nje 😵🤬
Jao kako ljudi bubnu i ostanu zivi 🙄🙄🙄
Ooo ja sam se danas zadnji puta depilirala, i nema sanse da cu si ovu muku vise priustiti.
Cim narastu odoh po Lycon vosak i ko gospodja u kozmeticarke, nezz sta me natjera na ovaj zilet.
💆♀️🙆♀️🤦♀️🤣
url=https://lilypie.com]
Vecer svimaaa
Ja se jutros probudila sva mokra, citavo popodne lezala i znojila se i trgnula se, reko jbmt ja ovo, obukla badic, uzela malu i ajmo na more... Sad dosle kuci, preporodjena saaaaam 😍😍
Bokic curke evo da se pohvalim malo.. Danas sam bila na bazenima ujutro... Milina nigdje nikoga svega par ljudi i dosla mi sestricna sa malom necakinjom isto na bazene.. I ja s njima okolo kvasala noge reko necu u vodu bas malo se samo pokvasila i suncala pored bazena.. Bilo je ljepo i opustajuce a bebac se javljao cijeli dan i bas se ljepo vidjelo danas cak je i sestricna iz bazena vikala vidiii si stomaaak..
Ja sam bila prije 2 dana imali su hlace i pamucne majice koje su bas fora bile, haljine su mi nekako bas bile odbojne kad sam ih pogledala. Uopce mi nema ponude kao sto su imali s pocetka. Razocarala sam ostala totalno...
Sortiraj odgovore
Najstariji