Zanemarite podfrknute hlace, to je za po doma 😂
Ayla, daj da vidimo tebe, ti si najvise trudna pliiiiizzzz 😁😁😁
Preslatke busice 😍
Irma tablica je na 751.str. Dogovorile smo se da cemo ju stavljati svakih 50 str. pa onda pokusas oko tih brojeva potraziti ako slucajno nije bas na punom broju 🙂
Preslatke busice 😍
Irma tablica je na 751.str. Dogovorile smo se da cemo ju stavljati svakih 50 str. pa onda pokusas oko tih brojeva potraziti ako slucajno nije bas na punom broju 🙂
E hvala
Irma to je tvoj trbuh od 6 mj??? Wow! Mislim da smo mi sa datumima tu negdje, a moj duuuuplo veci 🤣🤣🤣
Koliko ste u plusu sad? Ja sam +3 ulazim u 7 mj tridnoce
Svaka cast... Ja sam mislila da si 3mj... Ja imam veci od tebe a usli u 6.mj 🤣🤣🤣
Dobro kako ste vi sve dobile tako malo kg? Meni to stvarno nije jasno, molim objasnjenje 😂
Evo ja sam na +14, s tim da prije trudnoce nisam imala nista viska
Aurora takve bedastoće samo ja mogu napisati 😂😂😂😂
Deja lijepo se provedi i sretan put, mi idemo u petak ujutro 🥰
Ayla čuj tvoja mala kak je krenula imat će preko 4 kg curku 😜 ali neka samo rastu te predivne bebice
Mi smo se vratili iz Ikee, kupili smo kompletan namještaj za sobu osim krevetića i u utorak imamo montažu i jedva čekam to sve posložiti 🥰🥰🥰🥰🥰
Pa da bas sam i ja racunala nesta ako ovim tempom nastavi, al mi to manje bitno osim sta ce biti teze izaci joj van 🤭 al neka je ona meni ziva i zdrava 😍😍
Angelina i ja se cudim kako mogu malo tako dobiti, sto je super svakako. Meni bitno da sam u granicama normale jer si nista ne odbijam od usta 🤣🤪
Deja bila sportski tip 😊💕
Evo i nas od jutros, iako je jucer bio puni 20.ti tjedan ali nisam bila u mogucnosti za okinut.🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji