Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    26. Lipanj 2019. 16:21

luce35

Manichne sekiraj se previse, da nije nesto ok rekla bi ti. A to sto nisi saznala spol nebitno skroz, nek je beba ziva i zdrava 😍.

Frajlaza profil si trebala biti na taste 12 sati kao za ogtt ili?
    Dr.mi rekla samo nek ujutro ne doruckujem jer ce mi dolje mjeriti prije i nakon dorucka

Nije mi ni za ogtt nitko rekao da moram biti nataste tako dugo, vec sam se ja opekla, pa sad pusem i na hladno.
    Ide ti navecer lagana vecera (dobila sam dijetu na kojoj sam trebala biti cijelu trudnocu). Ujutro se vadi na taste, pa dorucak pojedem, onda dva sata iza dorucka/rucka/vecere se vadi. S tim da treba paziti i na razmake izmedu obroka, treba biti barem 4 sata jer su suprotonom onaj od dorucka npr ne stigne pasti dovoljno nisko i onda iza rucka ispadne previsok (cisto da ne ides prekasno ujutro). Tko zna, mozda te i puste kad ti izvade taj iza vecere...
    Koliko znam u Os se ide vecer prije i onda sutradan navecer kad uzmu uzorka pustaju

luce35
    26. Lipanj 2019. 16:28

Planiram ici oko 7, 7,30, taman da me zaprime do dorucka.
    A valjda ce oni voditi racuna na koji razmak ce mi donositi obroke. 
    Djetetu sam objasnila sve, zasto idem i kad cu doma al svejedno me svaki cas pita hoce sa mnom i sekom sve biti ok, bas se boji i nikako izbiti taj strah. 

• Noemi1
    26. Lipanj 2019. 16:43

Aurora87

Hahahaha, a ja se jos pitam kakva je to Allianz bebica, dobro pa nisam isla guglati🤣🤣🤣🤣.
    Da, pa ja sam citala da neki dosta kasnije saznaju spol jer se neke bebe nece lijepo namjestiti, mozda to nije samo do doktorice.
    Nego, ispada da nigdje u os se ne moze na tecaj do 9.mjeseca a imala sam informaciju da ce biti u 7., 8.. Cak ni u Vukovaru nema tecajeva😕. Divno….sad ne znam kako ce mm na porod….kad dođem u rađaonu, reci cu da necu roditi ako i njega ne puste🤣

Da, tako sam i ja cula 😒 zvala sam pocetkom 6mj za tecaj, ali je vec bio popunjen. U 7mj nece biti zbog godisnjih, ali kao postoji neka mogucnost da bude u 8mj besplatni tecaj (bio je prosle godine) povodom Tjedna dojenja (neki svjetski dan/tjedan).

• renata.koscec
    26. Lipanj 2019. 16:55

Manich, ako mozes odi privatno. Po tvom pricanju cini se da ti je dr onako zbrda zdola i preko k... radi.
    Inace, kod curica, koliko mi je dr na anomalyju objasnila se dolje vide tri crte i moraju biti jasne (male i velike usne). 
    Moja se oba puta pokazala pa se lijepo vidjelo sto je.
    Mjere mi sve odgovaraju 19 tt (sve je 19+2 ili 19+5) kao i tezina (cca 300g je). 

• Pikulica19
    26. Lipanj 2019. 17:23

Deja drago mi je za bebicu, vidim slastice nisu utjecale na kilazicu. Ja sam na +6kg, a mj sam iza tebe 😂 do iduceg tj kad je i pregled cu biti i vise 🤪
    Ugl nije da nemam trbuh mogu reci da je i velik, ALI... PA JA SAM SEBI KUPILA MAJICU NA DJECIJEM ODJELU i to zbog boje  🤣🤣 Ajme pa kolike su to djevojcice.... 

Frajla
    26. Lipanj 2019. 18:15

Aurora87

Hahahaha, a ja se jos pitam kakva je to Allianz bebica, dobro pa nisam isla guglati🤣🤣🤣🤣.
    Da, pa ja sam citala da neki dosta kasnije saznaju spol jer se neke bebe nece lijepo namjestiti, mozda to nije samo do doktorice.
    Nego, ispada da nigdje u os se ne moze na tecaj do 9.mjeseca a imala sam informaciju da ce biti u 7., 8.. Cak ni u Vukovaru nema tecajeva😕. Divno….sad ne znam kako ce mm na porod….kad dođem u rađaonu, reci cu da necu roditi ako i njega ne puste🤣

Ovo je članak od prolse god, ali mozes se probati javiti u patronazu i pitati jel ima negdje preko ljeta i hoce ovako nesto biti i ove god
    http://www.glas-slavonije.hr/vijest.aspx?id=371189
    Jer te tecajeve po domovima zdravlja drze patronazne

Frajla
    26. Lipanj 2019. 18:16

luce35

Planiram ici oko 7, 7,30, taman da me zaprime do dorucka.
    A valjda ce oni voditi racuna na koji razmak ce mi donositi obroke.
    Djetetu sam objasnila sve, zasto idem i kad cu doma al svejedno me svaki cas pita hoce sa mnom i sekom sve biti ok, bas se boji i nikako izbiti taj strah.

A ribica
    Drzim fige da bude sve ok da te ne gnjave vise s tim

Angelina
    26. Lipanj 2019. 18:24

Bravo za sve lijepe preglede. Bitno da bebice napreduju 😍

• renata.koscec
    26. Lipanj 2019. 18:56

Sad kad "ne smijem" slatko zbog ogtt sutra, iz frizidera me mame linolada, omegol i dzem od jagoda, fruit musli s mlijekom i slicne poslastice 😂.
    Za sad sam na jogurtu pa cemo vidjeti.

Angelina
    26. Lipanj 2019. 19:19

renata.koscec

Sad kad "ne smijem" slatko zbog ogtt sutra, iz frizidera me mame linolada, omegol i dzem od jagoda, fruit musli s mlijekom i slicne poslastice 😂.
    Za sad sam na jogurtu pa cemo vidjeti.

Znam taj prokleti osjecaj 😂 taj dan sam htjela pojesti sve sto mi inace nikad ne bi palo na pamet... i pojela sam 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.