Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    26. Lipanj 2019. 14:11

Deja bravo za curkicu

Matea26
    26. Lipanj 2019. 14:13

Deja1988

Evo nas s pregleda… Curka je dobro, neke mjere su manje, neke veće, imamo 705 grama☺️☺️☺️ Dobila sam 1kg…Znaci sada sam sveukupno +5kg🤪 Dosta… 🙄🙄 I posteljica se podigla na 4cm,napokon 🙃

Super za curku 😀😀

• ReginaP
    26. Lipanj 2019. 14:26

Deja1988

Evo nas s pregleda… Curka je dobro, neke mjere su manje, neke veće, imamo 705 grama☺️☺️☺️ Dobila sam 1kg…Znaci sada sam sveukupno +5kg🤪 Dosta… 🙄🙄 I posteljica se podigla na 4cm,napokon 🙃

Ma super, bitno neka raste i da je sve ok :) Kile ce vec otici kasnije

• renata.koscec
    26. Lipanj 2019. 14:29

DijMar, ovo je istina da je po slikama sve krasno a u stvarnosti.....
    odemo danas pogledati auto, nije novi ali kao novi, malo km, prvi vlasnik, na slikama divan, dodjemo tamo, dragi digne poklopac motora, kao ima tamo na dihtungu ulja, malo slini nista strasno. Ok, provozali se, sve 5, javit cemo ako se odlucimo. Odemo majstoru sa fotkama motora, kaze, nadam se da niste uzeli auto, nismo. Otisao dihtung na glavi motora, tocnije, auto se pregrijao pa pukne blok motora ili ode taj dihtung. Poanta da bi trebalo pol motora promijeniti, bla, nesto, naravno da ne bi uzimali takav auto ali bitno da pisu i kazu da je auto kao nov. Je, sasija i unutrasnjost da, ali srce je u komi a badave onda dobra sasija.

mc_zgb
    26. Lipanj 2019. 14:30

Deja1988

Evo, ti i ja smo dan razlike, a ja sam na +6kg, tako da je tvojih +5kg čisto u redu  Bitno da je curka dobro, meni su isto tako većina mjera manje za par dana, ali me ne sekira. Ako doktorica kaže da je sve ok, onda je valjda i tako 

26. Lipanj 2019. 14:44
    Evo nasih mjerica za ovaj mj
    Evo nasih mjerica za ovaj mj

Sretna sam cure sve je okej bebica se ljepo razvija sve je u redu ali sam razocarana jer nije uspjela vidjeti sta je ali ja bih rekla da je cura jer sam gledala neke snimke uzv na netu i obicno se kod deckica bas vidi izbocina kad gleda guzu onako iz profila a ja nisam nista vidjela. I pitala sam doktoricu za uputnicu za anomaly scan u os i rekla je da mi nemoze dat uputnicu za to jer kao to se daje samo ako misle da nesto nije u redu. Tako da eto ja svoj anomaly scan necu odradit. Jedino ako uspijem otic privatno. Neznam sta da vam kazem uzasno sam razocarana i ove mjere nisam sigurna jel to okej.. Prosli mjesec mi je sve bilo jednako tipa sve je bilo za 16 tj i 4 dana ili 16 tj i 2 dana.. A sad ovolike razlike to me tako buni.. Ja sam sljedeci tjedan 23 tjedna a mjere za 19 tj?? Imam grc u stomaku i nisam uopce mirnija.. Moram nac nacina da odem privatno i da mi netko detaljnije pogleda bebu i objasni.. 

26. Lipanj 2019. 14:52

Deja1988

Bravo 😍😍 

Julie
    26. Lipanj 2019. 14:55

Manich

Sretna sam cure sve je okej bebica se ljepo razvija sve je u redu ali sam razocarana jer nije uspjela vidjeti sta je ali ja bih rekla da je cura jer sam gledala neke snimke uzv na netu i obicno se kod deckica bas vidi izbocina kad gleda guzu onako iz profila a ja nisam nista vidjela. I pitala sam doktoricu za uputnicu za anomaly scan u os i rekla je da mi nemoze dat uputnicu za to jer kao to se daje samo ako misle da nesto nije u redu. Tako da eto ja svoj anomaly scan necu odradit. Jedino ako uspijem otic privatno. Neznam sta da vam kazem uzasno sam razocarana i ove mjere nisam sigurna jel to okej.. Prosli mjesec mi je sve bilo jednako tipa sve je bilo za 16 tj i 4 dana ili 16 tj i 2 dana.. A sad ovolike razlike to me tako buni.. Ja sam sljedeci tjedan 23 tjedna a mjere za 19 tj?? Imam grc u stomaku i nisam uopce mirnija.. Moram nac nacina da odem privatno i da mi netko detaljnije pogleda bebu i objasni..

Ako možeš Odi rade privatno i da budeš sigurna. Mislim da bi ti trebala reci ako nešto nije ok, ali da još spol ne znaš e tu si i mene nadmašila 😂🙈

26. Lipanj 2019. 14:57

Manich

Probaj otici ako ikako mozes, pa da se smiris razlika je s sad koliko je dobro ona to i obavila, koliko beba ima grama? 

PatyDi
    26. Lipanj 2019. 15:11

renata.koscec

DijMar, ovo je istina da je po slikama sve krasno a u stvarnosti…..
    odemo danas pogledati auto, nije novi ali kao novi, malo km, prvi vlasnik, na slikama divan, dodjemo tamo, dragi digne poklopac motora, kao ima tamo na dihtungu ulja, malo slini nista strasno. Ok, provozali se, sve 5, javit cemo ako se odlucimo. Odemo majstoru sa fotkama motora, kaze, nadam se da niste uzeli auto, nismo. Otisao dihtung na glavi motora, tocnije, auto se pregrijao pa pukne blok motora ili ode taj dihtung. Poanta da bi trebalo pol motora promijeniti, bla, nesto, naravno da ne bi uzimali takav auto ali bitno da pisu i kazu da je auto kao nov. Je, sasija i unutrasnjost da, ali srce je u komi a badave onda dobra sasija.

Uh, mi smo se opekli vec sa autima i sad bez mehanicara ne kupujemo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.