Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    27. Lipanj 2019. 03:53

Jos sam uvijek budna, a vani se polako nazire zora 😜
    Moram se natjerat u krevet jer ustajem za 4 sata

• renata.koscec
    27. Lipanj 2019. 06:03

Jutro,
    Spremam se na ogtt, ne moram reci da sam zedna, gladna i da umirem za kavom 🙄. Kad ono smijem barem vodu?

• Noemi1
    27. Lipanj 2019. 06:29

Smijes vodu prije vađenja krvi..i poslije (meni su rekli da između vađenja ne pijem). Mozes si ponijet limun, pa iscjedit u tu splacinu sto ti daju da popijes, da si poboljsas okus.

• Noemi1
    27. Lipanj 2019. 06:37

I pij guc po guc, nemoj eksirat sve odmah da se ne ispovracas ako ti ne pase secer na prazan zeludac. 

• renata.koscec
    27. Lipanj 2019. 06:57

Popila par guceva. Vani je vec sad vruce, medjugradski vlak naravno kasni pa ce biti guzva. Nadam se samo da cu brzo obaviti, da se ne vracam po najgoroj vrucini.
    Sto se tice imena za bebu, druga curka bi bila Katarina, to je muz izabrao, meni se ne svidja narocito. Prva je Jelena.
    Nismo htjele neka uobicajena, tj cesta imena, kad zazoves dijete, da se pola parkica okrene. Kcer zovu Jelci, Jelo i tako, a ovu drugu ce garant zvati Kate.

27. Lipanj 2019. 07:27

Ja koliko prizeljkujem deckica toliko jos uvijek nisam pronasla ime koje mi je onako ostavilo wow efekt.. Imam dva koja su mi onako ljepa ali naravno nikom drugom se ne svidja i to mi je tako glupo zasto bi mi ugadjali svojoj rodbini tipa mami sestri?! Znaci muska sto mi se svidjaju su Liam i Lucas ili Alex... A za curicu imam spremno i cvrsto odluceno ime i neobicno a to je Nea ❤️👶😍

PatyDi
    27. Lipanj 2019. 07:35

Jutro! 😊
    Znam da se bilo nesto pisalo o alergijama tu, al da sad ja pitam - kak rjesavate to? Ja imam alergijski rinitis i bronhijalnu astmu i prije trudnoce sam pila Singulair. Prije par god kad mi je to otkriveno je dr reko kako sve nestaje u trudnoci. Tako je i bilo do prije nekih tj dana, bez tableta, ali me sad jaaako poceo svrbiti nos i kisem. Imam i Alerdin doma, on je za otopit ispod jezika za trenutno ublazavanje simptoma...ili da jednostavno zovnem svog doktora ili pitam u ljekarni? 🤔🤔🤔

27. Lipanj 2019. 07:39

Zenice koje su vec mamike htijela bih vas nesto zamoliti ako vam nije problem da mi napisete ato vam je stvarnoo trebalo za bebu prvi puta. Mislim tipa koliko robice koja velicina? I onda one ostale stvari sitnije.. Jer krevetic, kolica, viper ljezaljku  i kadicu za kupanje cu dobiti. Zanima me od drugih stvari sto ce mi zbilja trebati da mogu rec rodbini koja ae nudi da kupi nesto. 

Frajla
    27. Lipanj 2019. 07:54

Jutreko
    Divne su busice, bas ih ima svih oblika i velicina 🤗
    Za ime jos nismo odlucili, zadnji put nam je isto dugo trebalo i kad smo i smislili duuuugo nismo nikome rekli, bas zbog toga sto se uvjek nade netko tko ga "posere", a ovak kad se rodi i kad stvarno das rijetko tko ce dati neki los komentar.
    Za nadimke isto gledam, mene ubi Pero, a Petar mi je vas divno ime.
    Olivera rijetko tko zove nadimkom, nekad neko u razgovoru i u vrticu ga zovu beba oli, jer bas bebasto izgleda, a jos uvjek je i najmladi. Nemam nista protiv, al valjda su se svi navikli izgovarati puno ime jer ga i mi tako zovemo 
    Renata sretno na ogtt
    Manich ne  vrijedi ti zivcirati se oko spola, neke bebe se ne daju i gotovo. Eto ja zadnji put u bolnici vodila, hrpa doktora se izmjenila kroz sve te mjesece i potvrdu spola dobila tek s 7mj

Frajla
    27. Lipanj 2019. 07:57

DijMar

Jutro! 😊
    Znam da se bilo nesto pisalo o alergijama tu, al da sad ja pitam - kak rjesavate to? Ja imam alergijski rinitis i bronhijalnu astmu i prije trudnoce sam pila Singulair. Prije par god kad mi je to otkriveno je dr reko kako sve nestaje u trudnoci. Tako je i bilo do prije nekih tj dana, bez tableta, ali me sad jaaako poceo svrbiti nos i kisem. Imam i Alerdin doma, on je za otopit ispod jezika za trenutno ublazavanje simptoma…ili da jednostavno zovnem svog doktora ili pitam u ljekarni? 🤔🤔🤔

Nazovi dr opce prakse pa pitaj. Al mislim da nist ne smijes od tih za alergije
    Jedino mozda one sprejeve koji rade sloj u nosu, pa da se tu ljepe ti alergeni kad dises, zove se ektion, ekotin ili tak nekak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.