Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Lipanj 2019. 22:18

irma123

luce35

irma123

Ma i mene cudi sto sam tak malo dobila i sto je trbuh tak mal jer inace se na mene uvijek sve uhvati(tatina cera)a fala bogu pa jedem sta god mi pred nosom stvarno ne pazim ni trunku(mama mi je dobila u obje trudnoce 4 kg samo pa ajd da sam nest dobro od nje pokupila haha).. a ginekolog na zadnjem pregledu reko da bebica ima bas velike nogice da bude visoka😂 jel ste smislili imena? Mi se jos broimo oko tog haha koji su vasi favoriti?

Nasa cura ce najvjerovatnije biti Petra 😀

Ja bi Emily jer mi pase uz prezime posto je austrijsko pa mi bas super zvuci a mm je za korina meni se svidalo u pocetku al mi kuma malo zgadila kolko puta je ponovila to ime sa malo iritantnim glasom(ona je misla da je slatko haha) a i mm malo teze r izgovara pa meni glupo onda i sad je on zapeo za eva a nebi ni to pa sam rekla da bi rade ema onda al idalje mi je emily njemu jedino smeta taj y a meni bas zakon tak haha nema ih opce puno a bez y mi glupo..

Zato ja dok ne odlucim ne zelim nikome govoriti ime

anemone
    26. Lipanj 2019. 22:27

Predivni su mi ovi trbuscici 😍😍😍
    Ayla vodiš po veličini ali i već sitno brojis 😁
    Barem licite na trudnice, meni nitko ne vjeruje ko prvo, ko drugo, najbolje od svega, uvjeravaju me svi da sam ja nešto krivo izračunala 😂
    Recept za ovo je vrlo jednostavan i ne bi poželjela ni najgorem neprijatelju to, 5 mjeseci jabuka i nektarina. A manjak apetita i dalje na snazi 😑

• Pikulica19
    26. Lipanj 2019. 22:37

Bio je dan plakanja, pa spavanja, pa smijanja, pa odmora a danas je dan trbuščića... 🥰 Bas su slatki 💕

Ma nema zlobnih komentara, a tko vam ga da nek dobije jecmen 🤣

Da i ja sam dosta u javnom prijevozu i mogu potvrditi isto da ima stvarno dobrih ljudi. Ali kad npr. u busu vidim slobodno mjesto i jadnu gospođu da se kupa u znoju pokraj, neka hvala ja cu stajat... Znam da je vruce i meni je ali ne volim tudje znojne dodirne tocke i brisanje od mene nit ja to ne radim, alergicna sam na to 🤯 Ciljam vrijeme kad nema naroda tipa iza 9h, ma milina prazan mi bus bio na pocetnoj izgubila sam se u slobodnim mjestima svugdje sam htjela sjesti  od tolikog izbora 😂😂😂

• Pikulica19
    26. Lipanj 2019. 22:48

ayla

irma123

luce35

irma123

Ma i mene cudi sto sam tak malo dobila i sto je trbuh tak mal jer inace se na mene uvijek sve uhvati(tatina cera)a fala bogu pa jedem sta god mi pred nosom stvarno ne pazim ni trunku(mama mi je dobila u obje trudnoce 4 kg samo pa ajd da sam nest dobro od nje pokupila haha).. a ginekolog na zadnjem pregledu reko da bebica ima bas velike nogice da bude visoka😂 jel ste smislili imena? Mi se jos broimo oko tog haha koji su vasi favoriti?

Ja bi Emily jer mi pase uz prezime posto je austrijsko pa mi bas super zvuci a mm je za korina meni se svidalo u pocetku al mi kuma malo zgadila kolko puta je ponovila to ime sa malo iritantnim glasom(ona je misla da je slatko haha) a i mm malo teze r izgovara pa meni glupo onda i sad je on zapeo za eva a nebi ni to pa sam rekla da bi rade ema onda al idalje mi je emily njemu jedino smeta taj y a meni bas zakon tak haha nema ih opce puno a bez y mi glupo..

Slazem se, da mi se trudnoca desila vani zvala bi se Sophie gdje je to ime normalno za cuti. A ovdje je krenulo vise objasnjavanja i ismijavanja drugih nego govorenja tog imena 🙄
    Zbog toga nit mi ne govorimo fok nam se bar jos jednom ne potvrdi curka, osim par ljudi za koje znamo da nece komentirat previse vec samo jel lijepo ili ne ali njegovi su ostali zateceni s imenom jer nije hrvatsko tradicionalno ali s obzirom na situaciju nije bas niti da me se tice pretjerano.

E i da nadam se da ce ostati nasa curka, nasa Pikulica 💕🥰

E i da jako mi je odredjivalo za ime izvedenice za nadimke. Npr. Meni je jako lijepo ime za musko Filip ali kad cujem da dijete zovu "Fićo" meni mrak padne 🤦🏼‍♀️

PatyDi
    26. Lipanj 2019. 23:00

Pikulica19

ayla

irma123

luce35

irma123

Slazem se, da mi se trudnoca desila vani zvala bi se Sophie gdje je to ime normalno za cuti. A ovdje je krenulo vise objasnjavanja i ismijavanja drugih nego govorenja tog imena 🙄
    Zbog toga nit mi ne govorimo fok nam se bar jos jednom ne potvrdi curka, osim par ljudi za koje znamo da nece komentirat previse vec samo jel lijepo ili ne ali njegovi su ostali zateceni s imenom jer nije hrvatsko tradicionalno ali s obzirom na situaciju nije bas niti da me se tice pretjerano.

E i da nadam se da ce ostati nasa curka, nasa Pikulica 💕🥰

E i da jako mi je odredjivalo za ime izvedenice za nadimke. Npr. Meni je jako lijepo ime za musko Filip ali kad cujem da dijete zovu "Fićo" meni mrak padne 🤦🏼‍♀️

Sto se tice nadimaka, tu imaju roditelji veliku ulogu i ne smiju dopustiti takve izvedenice. Kasnije u skoli pak treba dijete biti uvjerljivo i isto ne dopustiti takve nadimke...nase ime isto ima mogucnost za neke izvedenice, ali nadam se da nece....

26. Lipanj 2019. 23:25

Kakvi ljepi trbuscici hajde bacim i ja moj kad ste vec sveee stavile.. Bila sam sa prijateljicama na pivu one pivo ja pola litre cedevite haahha lude zelje... I tako se napricale i opustile i sada pogledam seriju i na spavanje... Razmisljala sam o bebaci mojoj i neznam sto bih...zelim saznati sto je ali nemoze mi nitko garantirat da cu saznati kod privatnika a sa svojom doktoricom sam toliko jadna opet razocarana da kod nje sigurno necu saznati jer tko zna kako ce sljedeci mj biti beba okrenuta opet.. Najbolje da odspavam i razmislim.. Usput danas su mi sjele prveee parice koje sam si uspjela rijesiti i sad sam mirnija.. 

26. Lipanj 2019. 23:34
    Eto nas dvoje...
    Eto nas dvoje...

danas sam vidjela kod doktorice ljepih trbuha.. A stvarno nam se razlikuju trbuscici... Svaka posebna na svoj nacin.. ❤️😘🤗

26. Lipanj 2019. 23:37

Aurora87

ayla

Aurora87 nisi veca od mene tako da no sikirejsn 😁 vidit ces sada skok na trbuhu bar je kod mene bio

Joj, zar jos skokova?🤣
    Skocio mi oko 20.tt….ali ti si i duze trudna pa normalno da imas veci…🙂
    A ja sam se uspoređivala s curkama koje su otprilike kao ja…ali dobro, neka je on velik, s ponosom ga nosim, samo neka ne bude kasnije prevelik jer treba to i nositi po ovim vrucinama🙃.
    Nama se sviđalo ime Frano…bio je to drugi, treci izbor…nismo rekli puno ljudi ali je reakcija bila da zvuci malo grubo iako je kao ime fora jer nije tako cesto….mi mu dali vec nadimak frenky😁. A onda su neki poceli i krivo izgovarati tipa Frane pa nas to zivciralo…kakav Frane u Slavoniji…ali ajd.Ali odustali smo ipak od tog imena jer meni je jedno jedino naj a dragi popustio jer je skuzio da ljudi super reagiraju na to ime i odlicno nam se slaze uz prezime. Da, ne treba govoriti ljudima jer svi imaju neke svoje filozofije…meni je ispalo super sto smo rekli za to nase koje je odabrano na kraju, ali ljudi bas smaraju sa suvisnim komentarima.

U 29tj mi bio negdje trbuh kao tvoj mozda malo veci i slikam se s 31tj i ostanem u soku kako al onda na uzv ustanovimo da je oko pola kg dobila u 2 tj 😂😂 

26. Lipanj 2019. 23:39

anemone

Predivni su mi ovi trbuscici 😍😍😍
    Ayla vodiš po veličini ali i već sitno brojis 😁
    Barem licite na trudnice, meni nitko ne vjeruje ko prvo, ko drugo, najbolje od svega, uvjeravaju me svi da sam ja nešto krivo izračunala 😂
    Recept za ovo je vrlo jednostavan i ne bi poželjela ni najgorem neprijatelju to, 5 mjeseci jabuka i nektarina. A manjak apetita i dalje na snazi 😑

Da da ipak sam ja prva 🤗

• Pikulica19
    26. Lipanj 2019. 23:44

Aurora87

A Sophie se zove mala od mog daljnjeg rođaka, zive u Zg…ime mi je fora🙂.
    Sto se tice imena Emily i ostalih s y, ok mi je ako se slaze uz prezime ali mi nekako ne ide uz neka nasa prezimena.

Kad smo razmisljali ulazilo nam je ime i od Irme ali Emilie, ma za curkice ima imena kao u prici 😂 jednostavno da se izabrat.
    Cula sam da je za ime najbolje vidjeti dali vam odgovara da ga izgovarate par dana za redom po 10tak puta na dan i ako vam se i dalje svidja to je to onda 🥰 kod mene je upalilo... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.