Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    26. Lipanj 2019. 21:10

irma123

Koliko ste u plusu sad? Ja sam +3 ulazim u 7 mj tridnoce

Svaka cast... Ja sam mislila da si 3mj... Ja imam veci od tebe a usli u 6.mj 🤣🤣🤣

Angelina
    26. Lipanj 2019. 21:11

Dobro kako ste vi sve dobile tako malo kg? Meni to stvarno nije jasno, molim objasnjenje 😂
    Evo ja sam na +14, s tim da prije trudnoce nisam imala nista viska

26. Lipanj 2019. 21:13

Julie

Aurora takve bedastoće samo ja mogu napisati 😂😂😂😂
    Deja lijepo se provedi i sretan put, mi idemo u petak ujutro 🥰
    Ayla čuj tvoja mala kak je krenula imat će preko 4 kg curku 😜 ali neka samo rastu te predivne bebice
    Mi smo se vratili iz Ikee, kupili smo kompletan namještaj za sobu osim krevetića i u utorak imamo montažu i jedva čekam to sve posložiti 🥰🥰🥰🥰🥰

Pa da bas sam i ja racunala nesta ako ovim tempom nastavi, al mi to manje bitno osim sta ce biti teze izaci joj van 🤭 al neka je ona meni ziva i zdrava 😍😍

• Pikulica19
    26. Lipanj 2019. 21:22

Angelina i ja se cudim kako mogu malo tako dobiti, sto je super svakako. Meni bitno da sam u granicama normale jer si nista ne odbijam od usta 🤣🤪
    Deja bila sportski tip 😊💕
    Evo i nas od jutros, iako je jucer bio puni 20.ti tjedan ali nisam bila u mogucnosti za okinut.🥰

luce35
    26. Lipanj 2019. 21:25

Ja sam na +2kg al imam visak od prije 10kg

26. Lipanj 2019. 21:36
    Evoo mee 😁
    Evoo mee 😁
    26. Lipanj 2019. 21:39

Bila mi kolegica na kavici pa nisam mogla pisati, vi sve imate male buse naspram moje, koja je i u vasim tj bila veca bar za mene 😊 i kako me svi ubjeduju da se nisam puno udebljala da mi samo trbih narasto dode mi jedna zena i kaze kako sam se zdebljala 😵 mislim se trudna sam beba raste 

anemone
    26. Lipanj 2019. 21:39

evo i mene, 26+3, 0kg 

• irma123
    26. Lipanj 2019. 21:41

Ma i mene cudi sto sam tak malo dobila i sto je trbuh tak mal jer inace se na mene uvijek sve uhvati(tatina cera)a fala bogu pa jedem sta god mi pred nosom stvarno ne pazim ni trunku(mama mi je dobila u obje trudnoce 4 kg samo pa ajd da sam nest dobro od nje pokupila haha).. a ginekolog na zadnjem pregledu reko da bebica ima bas velike nogice da bude visoka😂 jel ste smislili imena? Mi se jos broimo oko tog haha koji su vasi favoriti?

Julie
    26. Lipanj 2019. 21:42

Preslatke ste sve 😍 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.