Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    26. Lipanj 2019. 20:10

Aurora takve bedastoće samo ja mogu napisati 😂😂😂😂
    Deja lijepo se provedi i sretan put, mi idemo u petak ujutro 🥰
    Ayla čuj tvoja mala kak je krenula imat će preko 4 kg curku 😜 ali neka samo rastu te predivne bebice
    Mi smo se vratili iz Ikee, kupili smo kompletan namještaj za sobu osim krevetića i u utorak imamo montažu i jedva čekam to sve posložiti 🥰🥰🥰🥰🥰

Frajla
    26. Lipanj 2019. 20:11
    Nas dvoje debelih
    Nas dvoje debelih

Evo napokon se poslikah danas, opet sa dan zakasnjenja 🤦🏼‍♀️
    Kako sam nekad naivno mislila da stomak tek pocinje tamo negdje oko 4 mj rasti... 🙈

• irma123
    26. Lipanj 2019. 20:30

Frajla

Evo napokon se poslikah danas, opet sa dan zakasnjenja 🤦🏼‍♀️
    Kako sam nekad naivno mislila da stomak tek pocinje tamo negdje oko 4 mj rasti… 🙈

Preslatka busa Koliko si sad? Nemogu nac tablicu da vidim kad ti je termin.. evo i moje buse jedva cekam vrijeme bas brzo prolazi 

PatyDi
    26. Lipanj 2019. 20:49

Sretno sutra tko ima sta od pregleda i sl 😉

luce35
    26. Lipanj 2019. 20:50
    Evo i nas dvije debele 😍
    Evo i nas dvije debele 😍

PatyDi
    26. Lipanj 2019. 20:55

Zanemarite podfrknute hlace, to je za po doma 😂
    Ayla, daj da vidimo tebe, ti si najvise trudna pliiiiizzzz 😁😁😁

Angelina
    26. Lipanj 2019. 20:56

Preslatke busice 😍
    Irma tablica je na 751.str. Dogovorile smo se da cemo ju stavljati svakih 50 str. pa onda pokusas oko tih brojeva potraziti ako slucajno nije bas na punom broju 🙂

• irma123
    26. Lipanj 2019. 20:59

Angelina

Preslatke busice 😍
    Irma tablica je na 751.str. Dogovorile smo se da cemo ju stavljati svakih 50 str. pa onda pokusas oko tih brojeva potraziti ako slucajno nije bas na punom broju 🙂

E hvala

• irma123
    26. Lipanj 2019. 21:02

Koliko ste u plusu sad? Ja sam +3 ulazim u 7 mj tridnoce

PatyDi
    26. Lipanj 2019. 21:08

Irma to je tvoj trbuh od 6 mj??? Wow! Mislim da smo mi sa datumima tu negdje, a moj duuuuplo veci 🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.