Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Lipanj 2019. 21:44

Mi se jos nismo dogovorili oko imena, al mislim da cu ja popustiti jer muz ne odustaje 😂😂

PatyDi
    26. Lipanj 2019. 21:44

ayla

Bila mi kolegica na kavici pa nisam mogla pisati, vi sve imate male buse naspram moje, koja je i u vasim tj bila veca bar za mene 😊 i kako me svi ubjeduju da se nisam puno udebljala da mi samo trbih narasto dode mi jedna zena i kaze kako sam se zdebljala 😵 mislim se trudna sam beba raste

Prefora si 🤩
    Ma ja mislim da se vecina nas deblja samo u trbuhu, a ovo sta kazu, kroz jedno uho unutra kroz drugo van

luce35
    26. Lipanj 2019. 21:45

irma123

Ma i mene cudi sto sam tak malo dobila i sto je trbuh tak mal jer inace se na mene uvijek sve uhvati(tatina cera)a fala bogu pa jedem sta god mi pred nosom stvarno ne pazim ni trunku(mama mi je dobila u obje trudnoce 4 kg samo pa ajd da sam nest dobro od nje pokupila haha).. a ginekolog na zadnjem pregledu reko da bebica ima bas velike nogice da bude visoka😂 jel ste smislili imena? Mi se jos broimo oko tog haha koji su vasi favoriti?

Nasa cura ce najvjerovatnije biti Petra 😀

PatyDi
    26. Lipanj 2019. 21:46

Nego, ako koja od vas ima u planu doc u Rovinj na more sad u 7.mj, slobodno se javite za "kavu" 🤗😉

mc_zgb
    26. Lipanj 2019. 21:47

anemone

evo i mene,26+3, 0kg

Ajme, wow! Pa kako? Di je trbuh?  Svaka čast!
    Super su vam buše curke. 
    ...
    Bila ja sad popodne malo u gradu, morala si ići kupiti donji veš i bacila oko na badiće, jer su mi gornji dijelovi koje imam premali svi, ne znam kako se kupuju grudnjaci za veće cice, nisam s time nikad problema imala 
    Uglavnom, po svuda sam bila i imala baš par lijepih iskustava. Prvo me u dućanu žena pustila na blagajnu, drugo išla sam na wc tamo na cvijetnom u centru i teta spremačica taman čistila i kaže ona meni: jooj pa vi ste trudni, odite brzo  ja reko, ma dobro je, samo vi završite, ja sam došla na vrijeme na wc, pa nije hića  Dalje, idem isprobavati badić, isto me žena pustila prije. Onda sam išla tramvajem dvije stanice samo i neki striček, 60tak godina, pogledava me, okreće se gleda jel ima mjesta i taman iza njega mjesto i kaže mi: hoćete sjest? i već se diže.. ja reko ne treba, idem dolje ionako sada, ali tako mi je to lijepo bilo, da sam morala podijeliti s vama  ima još dobrih ljudi oko nas!

26. Lipanj 2019. 21:47

DijMar

ayla

Bila mi kolegica na kavici pa nisam mogla pisati, vi sve imate male buse naspram moje, koja je i u vasim tj bila veca bar za mene 😊 i kako me svi ubjeduju da se nisam puno udebljala da mi samo trbih narasto dode mi jedna zena i kaze kako sam se zdebljala 😵 mislim se trudna sam beba raste

Prefora si 🤩
    Ma ja mislim da se vecina nas deblja samo u trbuhu, a ovo sta kazu, kroz jedno uho unutra kroz drugo van

A kasnije se valja voda skuplja pa cemo i u nogama dobit dosta al voda ce otici a i kile 

PatyDi
    26. Lipanj 2019. 21:50

mc_zgb

anemone

evo i mene,26+3, 0kg

Ajme, wow! Pa kako? Di je trbuh?Svaka čast!
    Super su vam buše curke.

Bila ja sad popodne malo u gradu, morala si ići kupiti donji veš i bacila oko na badiće, jer su mi gornji dijelovi koje imam premali svi, ne znam kako se kupuju grudnjaci za veće cice, nisam s time nikad problema imala
    Uglavnom, po svuda sam bila i imala baš par lijepih iskustava. Prvo me u dućanu žena pustila na blagajnu, drugo išla sam na wc tamo na cvijetnom u centru i teta spremačica taman čistila i kaže ona meni: jooj pa vi ste trudni, odite brzoja reko, ma dobro je, samo vi završite, ja sam došla na vrijeme na wc, pa nije hićaDalje, idem isprobavati badić, isto me žena pustila prije. Onda sam išla tramvajem dvije stanice samo i neki striček, 60tak godina, pogledava me, okreće se gleda jel ima mjesta i taman iza njega mjesto i kaže mi: hoćete sjest? i već se diže.. ja reko ne treba, idem dolje ionako sada, ali tako mi je to lijepo bilo, da sam morala podijeliti s vamaima još dobrih ljudi oko nas!

Ajde bas je lijepo cuti nesto tako pozitivno u ovom pokvarenom svijetu🤗...ja se svaki dan samo nazivciram 🤬

luce35
    26. Lipanj 2019. 22:06

Meni se cini da su vam trbuscici manji sto je trudnoca veca 😂😂. Ja cu svakako imati bas velik stomak jer mi je sav visak od prije trudnoce bio samo u stomaku

• irma123
    26. Lipanj 2019. 22:12

luce35

irma123

Ma i mene cudi sto sam tak malo dobila i sto je trbuh tak mal jer inace se na mene uvijek sve uhvati(tatina cera)a fala bogu pa jedem sta god mi pred nosom stvarno ne pazim ni trunku(mama mi je dobila u obje trudnoce 4 kg samo pa ajd da sam nest dobro od nje pokupila haha).. a ginekolog na zadnjem pregledu reko da bebica ima bas velike nogice da bude visoka😂 jel ste smislili imena? Mi se jos broimo oko tog haha koji su vasi favoriti?

Nasa cura ce najvjerovatnije biti Petra 😀

Ja bi Emily jer mi pase uz prezime posto je austrijsko pa mi bas super zvuci a mm je za korina meni se svidalo u pocetku al mi kuma malo zgadila kolko puta je ponovila to ime sa malo iritantnim glasom(ona je misla da je slatko haha) a i mm malo teze r izgovara pa meni glupo onda i sad je on zapeo za eva a nebi ni to pa sam rekla da bi rade ema onda al idalje mi je emily njemu jedino smeta taj y a meni bas zakon tak haha nema ih opce puno a bez y mi glupo..

26. Lipanj 2019. 22:16

Aurora87 nisi veca od mene tako da no sikirejsn 😁 vidit ces sada skok na trbuhu bar je kod mene bio

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.