Hahahaha, a ja se jos pitam kakva je to Allianz bebica, dobro pa nisam isla guglati🤣🤣🤣🤣.
Da, pa ja sam citala da neki dosta kasnije saznaju spol jer se neke bebe nece lijepo namjestiti, mozda to nije samo do doktorice.
Nego, ispada da nigdje u os se ne moze na tecaj do 9.mjeseca a imala sam informaciju da ce biti u 7., 8.. Cak ni u Vukovaru nema tecajeva😕. Divno….sad ne znam kako ce mm na porod….kad dođem u rađaonu, reci cu da necu roditi ako i njega ne puste🤣
Ovo je članak od prolse god, ali mozes se probati javiti u patronazu i pitati jel ima negdje preko ljeta i hoce ovako nesto biti i ove god
http://www.glas-slavonije.hr/vijest.aspx?id=371189
Jer te tecajeve po domovima zdravlja drze patronazne
Planiram ici oko 7, 7,30, taman da me zaprime do dorucka.
A valjda ce oni voditi racuna na koji razmak ce mi donositi obroke.
Djetetu sam objasnila sve, zasto idem i kad cu doma al svejedno me svaki cas pita hoce sa mnom i sekom sve biti ok, bas se boji i nikako izbiti taj strah.
A ribica
Drzim fige da bude sve ok da te ne gnjave vise s tim
Sad kad "ne smijem" slatko zbog ogtt sutra, iz frizidera me mame linolada, omegol i dzem od jagoda, fruit musli s mlijekom i slicne poslastice 😂.
Za sad sam na jogurtu pa cemo vidjeti.
Sad kad "ne smijem" slatko zbog ogtt sutra, iz frizidera me mame linolada, omegol i dzem od jagoda, fruit musli s mlijekom i slicne poslastice 😂.
Za sad sam na jogurtu pa cemo vidjeti.
Znam taj prokleti osjecaj 😂 taj dan sam htjela pojesti sve sto mi inace nikad ne bi palo na pamet... i pojela sam 😂
Aurora takve bedastoće samo ja mogu napisati 😂😂😂😂
Deja lijepo se provedi i sretan put, mi idemo u petak ujutro 🥰
Ayla čuj tvoja mala kak je krenula imat će preko 4 kg curku 😜 ali neka samo rastu te predivne bebice
Mi smo se vratili iz Ikee, kupili smo kompletan namještaj za sobu osim krevetića i u utorak imamo montažu i jedva čekam to sve posložiti 🥰🥰🥰🥰🥰
Evo napokon se poslikah danas, opet sa dan zakasnjenja 🤦🏼♀️
Kako sam nekad naivno mislila da stomak tek pocinje tamo negdje oko 4 mj rasti... 🙈
Evo napokon se poslikah danas, opet sa dan zakasnjenja 🤦🏼♀️
Kako sam nekad naivno mislila da stomak tek pocinje tamo negdje oko 4 mj rasti… 🙈
Preslatka busa Koliko si sad? Nemogu nac tablicu da vidim kad ti je termin..
evo i moje buse jedva cekam vrijeme bas brzo prolazi
Sortiraj odgovore
Najstariji