Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    26. Lipanj 2019. 11:11

DijMar

Frajla

DijMar

Nasla sam sad na stranicama Bubamare ljetne vrece. Ma nije da cemo grijat ko ludi, al ne znam ni kakvo ce dijete biti, ak bude na decka bit ce zimogrozan, na mene normalan, al ak potegne na moju mamu onda mu ni vreca ne bu trebala 🤣🤣🤣
    Nego, tetrice sa uzorcima, jel previse 15 kn za komad? Uzet cu najvise bijelih, al ovih bi par isto…

Evo bas gledam na ethereal su 14 kn (pamucne) i imaju velik izbor
    Samo sto treba postarinu platiti… 🙄

E, tamo sami ja nasla i na njuskalu i preko fb, zapravo iste samo se cijene razlikuju kunu gore-dole. Npr za 5 kom 70 kn plus postarina…

Ako ti se ne zuri jako prati ih na faceu, daju povremeno neke akcije. Tipa pretprosli vikend je bilo 10% na sve....

PatyDi
    26. Lipanj 2019. 11:12

Frajla

DijMar

Frajla

DijMar

Nasla sam sad na stranicama Bubamare ljetne vrece. Ma nije da cemo grijat ko ludi, al ne znam ni kakvo ce dijete biti, ak bude na decka bit ce zimogrozan, na mene normalan, al ak potegne na moju mamu onda mu ni vreca ne bu trebala 🤣🤣🤣
    Nego, tetrice sa uzorcima, jel previse 15 kn za komad? Uzet cu najvise bijelih, al ovih bi par isto…

Evo bas gledam na ethereal su 14 kn (pamucne) i imaju velik izbor
    Samo sto treba postarinu platiti… 🙄

E, tamo sami ja nasla i na njuskalu i preko fb, zapravo iste samo se cijene razlikuju kunu gore-dole. Npr za 5 kom 70 kn plus postarina…

Ako ti se ne zuri jako prati ih na faceu, daju povremeno neke akcije. Tipa pretprosli vikend je bilo 10% na sve….

Jos neka 2 mj mi se ne zuri 😅 Do tada cu nadam se uspjeti sve nabaviti 🤔😆

Frajla
    26. Lipanj 2019. 11:14

mc_zgb

Aurora87

mc_zgb

Ja isto tako izbjegavam te baby centre, jer su cijene prevelike + "natjeraju" te da kupiš hrpu gluposti, koje onda niti ne koristiš. Ja sam kupila one spužvice za oko rešetkica i mislim samo to staviti, neću onu u komadu, jer mora dijete zraka imati. Ovo je čisto da jednog dana ne zapne, kao ja, s glavom izmeđuJa progurala tijelo, a glava ostala u kimbiću, na kraju tako i zaspala dok me nisu našli haha
    Što se temperature u stanu tiče, mene isto to zanima. Mi noću ne grijemo uopće i uvijek nam je prozor na kip otvoren, a planiram tako i s bebačem (osim ako će biti debeli minusi baš po noći). Bebača isto želim naučiti na vreću, to mi se nekako najsigurnije tiče i praktično (znam da je netko pisao da za dojenje ga treba vaditi van, ali uopće ni ne znam kako će biti sa svime). A preko dana, normalno grijanje upaliti.

Gdje si kupila te spuzve?

Kupila sam na onom sajmu beba i trudnica, kod dada&rocco, to sam si htjela baš kupiti, pa sam se počastila. Skuplje su, ali nešto si moram i ja malo za gušt priuštit

Uzela si samo za jednu stranicu ili za sve letvice?
    Ja imam za jednu stranu, a ostalo je normalna ogradica. Da mi nije tako skupo uzela bi sve 🙈
    Da se razumijemo, ne mislim da je to preskupo, mislim da je jedna 12 kn, ima tu posla i materijala, spuzva, pa oblozi materijalom, pa patent kupi i stavi.... samo sto ti krevetici imaju tooooliko puno letvica 😱 

mc_zgb
    26. Lipanj 2019. 11:16

Frajla

mc_zgb

Aurora87

mc_zgb

Ja isto tako izbjegavam te baby centre, jer su cijene prevelike + "natjeraju" te da kupiš hrpu gluposti, koje onda niti ne koristiš. Ja sam kupila one spužvice za oko rešetkica i mislim samo to staviti, neću onu u komadu, jer mora dijete zraka imati. Ovo je čisto da jednog dana ne zapne, kao ja, s glavom izmeđuJa progurala tijelo, a glava ostala u kimbiću, na kraju tako i zaspala dok me nisu našli haha
    Što se temperature u stanu tiče, mene isto to zanima. Mi noću ne grijemo uopće i uvijek nam je prozor na kip otvoren, a planiram tako i s bebačem (osim ako će biti debeli minusi baš po noći). Bebača isto želim naučiti na vreću, to mi se nekako najsigurnije tiče i praktično (znam da je netko pisao da za dojenje ga treba vaditi van, ali uopće ni ne znam kako će biti sa svime). A preko dana, normalno grijanje upaliti.

Gdje si kupila te spuzve?

Kupila sam na onom sajmu beba i trudnica, kod dada&rocco, to sam si htjela baš kupiti, pa sam se počastila. Skuplje su, ali nešto si moram i ja malo za gušt priuštit

Uzela si samo za jednu stranicu ili za sve letvice?
    Ja imam za jednu stranu, a ostalo je normalna ogradica. Da mi nije tako skupo uzela bi sve 🙈
    Da se razumijemo, ne mislim da je to preskupo, mislim da je jedna 12 kn, ima tu posla i materijala, spuzva, pa oblozi materijalom, pa patent kupi i stavi…. samo sto ti krevetici imaju tooooliko puno letvica 😱

Mislim da sam uzela 12 komada, pa ću nekako raspodijeliti. Isto tako staviti s jedne strane kao što si i ti. Da, ima tu posla oko toga, ali kad uzmeš više komada, onda se skupi i naraste cijena 

HarryPotter
    26. Lipanj 2019. 11:28

Ooo zene, redovno vas citam, al nikako da se javim. 
    Ja sam upravo sa pedikure, cupanja obrvica, kupila kupaci, spremma se za mora.. 🌊
    Uzivam max. U ovoj svojoj trudnoci, i ako jedva celam da upoznam ovo nase klupko, tako i ove dane brojim. 
    Ja cu u kolovozu, krenuti sa kupnjom ovih vecih stvari, sve vec imam u glavi sta zelimo. 
    Ne smeta mi ni vrucina ni nista, kaze mi mama ti si sva nekakva blazena 🤣

url=https://lilypie.com]

Matea26
    26. Lipanj 2019. 11:31

Mi danas bili na pregledu, sve super, decko ima 710 grama, ja 1.5 kg u plusu 😀 ali sljedeci tjedan moram na ogtt 😱

26. Lipanj 2019. 11:47

Matea26

Mi danas bili na pregledu, sve super, decko ima 710 grama, ja 1.5 kg u plusu 😀 ali sljedeci tjedan moram na ogtt 😱

Bravo za bebonju ☺️☺️ 

• ReginaP
    26. Lipanj 2019. 11:49

Bas gledam na facebook stranici Mamino i objavila je jutros vreće za spavanje od muslina i za bebe :) Moja seka ima ove s nogavicama i divne su.. Ja sam razmisljala uzet snuggle dekicu za pocetak, ima li koja od vas mozda iskustva s tim?

• renata.koscec
    26. Lipanj 2019. 11:50

Frajla

renata.koscec

Frajla

Julie

Curke jel itko zna dobivamo li povrat poreza ako smo na komplikacijama?

Za povrat poreza zbrojis sve "prave" place isplacene u ovoj godini, podjelis ih na 12 mjeseci i gledas koliko bi platila poreza u tom slucaju. Ako ti kad podjelis na 12 ispadne (bruto) do 3600 onda ces dobiti sav porez koji si platila nazad.
    Ako radis samo kod jednog poslodavca i ako u ovoj godini nisi mjenjala posao onda bi ti to trebao poslodavac isplatiti u 12 mj.
    Ako ne onda dobijes tek nagodinu na ljeto

Nama automatski sjeda povrat poreza na placi u prosincu, tako se nadam i ove godine dobroj lovi. Takodjer i za rodjenje djeteta dobijemo dosta ali to ce ici na djetetov racun.

Ako sam dobro polovila radimo u istoj firmi
    Taman su od nove god povecali, tj daju poreznu osnovicu, a to se povecalo. Za malog sam dobila 4 i nesto, a sad ce biti 10 tis 🎉

Ja sam u HT-u. Ne sjecam se koliko sam za kcer dobila prije 3,5g ali bilo je dosta

26. Lipanj 2019. 11:53

Cure vidim vi se raspisale od ranog jutra, ja se nisam nikako naspavala, pocinju me leda boliti tj jedna tocka vese dupenca i zadnji put kad me to bolilo ja sam bila sva ukocena i pila nezz ni sama koliko tableta radi te boli, nadam se da ce proci samo od sebe ovaj put jer necu tablete, za spavat mi se tesko nariktat postaje nemoguce trbuh mi bas smeta i jos plus ova vrucina za popizditi, dns sam krenula s pranjem posteljine i robice za bebu, vise mi se neda cekati hocu da je sve spremno da nemoram jos oko toga razbijati glavu hocu li stici i kako ce biti za par dana cu i torbu spakovati pa nek stoji i ceka

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.