Curke, kako izdrzite vrucinu vi koje nemate klimu? Ja sam jucer pod tus isla 3 put, spavala nisam nista, dzabe mi ventilator, propuh itd kad nema zraka 😡😡
Ajoj, pa ovaj vikend je bio koma vecini nas izgleda. Dobro da se sveki ipak maknula, valjda ce onda sad biti mir…vjerujem da je tesko gledati muza u takvoj situaciji, ali kontam da mu puno zanacixsad topla rijec, zagrljaji i slusanje.
Mi smo uzeli u bubamari sad u utorak krevetac, platili ga 850kn s popustom, inace je 950. Mislim da je cisto ok iako mu se ne skida prednja stranica a ni letvice sto sam htjela da mali moze kasnije sam izaci van…ali ne sumnjam u kreativnost svog dragog, vec ce on nesto smisliti.
Valjda je bilo nesto lose u zraku 🙈 ma i ja se nadam.. treba sad malo vremena dok se sve to slegne, ali valjda ce se sve posloziti. Ma jedva cekam da dode bebica da mi zaokupi sve misli, nece me vise nista drugo zanimati 🙂
...
Ma vjerujem da se za to skidanje letvica lako da nesto smisliti. A ja sam isto prvo gledala te kojima se skida stranica, ali kad malo bolje razmislim nije mi to prioritet. Meni je bitno da ima 3 razine podnice i da su dvije strane resetkaste, a dvije puno drvo
Curke zna netko nest o ovim kolicima? Jel su oke? Meni se bas svidaju po izgledu i cijena je pristupacna.. al ne znam sta bi trebala ocpe gledat kod kolica sta mi je bitno da imaju..
Curke zna netko nest o ovim kolicima? Jel su oke? Meni se bas svidaju po izgledu i cijena je pristupacna.. al ne znam sta bi trebala ocpe gledat kod kolica sta mi je bitno da imaju..
A gle, po slikama se i meni svakojaka sviđaju, ali treba uživo vidjeti i isprobati...imam i ja tako favorite neke, ali moram baš u fizički dućan da vidim jer meni je npr bitno da mogu sama rukovati s njima, znači sklopiti i strpati u auto kad idem negdje i da imaju obavezno dva veća kotača jer ih je lakše voziti...ti sama najbolje znaš što ti je najbitnije i čemu dati prednost
Evo nas s pregleda… Curka je dobro, neke mjere su manje, neke veće, imamo 705 grama☺️☺️☺️ Dobila sam 1kg…Znaci sada sam sveukupno +5kg🤪 Dosta… 🙄🙄 I posteljica se podigla na 4cm,napokon 🙃
Super, ma samo nek je bebica okej, a za mjere lako isto kao i za tvoje kile hehe ja sam bila na +6 u tom tjednu
Evo nas s pregleda… Curka je dobro, neke mjere su manje, neke veće, imamo 705 grama☺️☺️☺️ Dobila sam 1kg…Znaci sada sam sveukupno +5kg🤪 Dosta… 🙄🙄 I posteljica se podigla na 4cm,napokon 🙃
Super za curku 😀😀
Ma super, bitno neka raste i da je sve ok :) Kile ce vec otici kasnije
DijMar, ovo je istina da je po slikama sve krasno a u stvarnosti.....
odemo danas pogledati auto, nije novi ali kao novi, malo km, prvi vlasnik, na slikama divan, dodjemo tamo, dragi digne poklopac motora, kao ima tamo na dihtungu ulja, malo slini nista strasno. Ok, provozali se, sve 5, javit cemo ako se odlucimo. Odemo majstoru sa fotkama motora, kaze, nadam se da niste uzeli auto, nismo. Otisao dihtung na glavi motora, tocnije, auto se pregrijao pa pukne blok motora ili ode taj dihtung. Poanta da bi trebalo pol motora promijeniti, bla, nesto, naravno da ne bi uzimali takav auto ali bitno da pisu i kazu da je auto kao nov. Je, sasija i unutrasnjost da, ali srce je u komi a badave onda dobra sasija.
Evo, ti i ja smo dan razlike, a ja sam na +6kg, tako da je tvojih +5kg čisto u redu Bitno da je curka dobro, meni su isto tako većina mjera manje za par dana, ali me ne sekira. Ako doktorica kaže da je sve ok, onda je valjda i tako
Sortiraj odgovore
Najstariji