Jutreko curke.
Sutra idem na ogtt u dom zdravlja. Znam da ste već pričale o tome ali mene zanima kad smijem pojest zadnji obrok i popit vodu. Jer sam išla tražit i piše da se iza 18 h više ništa ne smije jesti, a zadnja voda popit u 23 h..
Hvala unaprijed 😊
Jutrooo zenice... Sinoc i ja i beba uzbudjeni ludovao je do 1h samo se okretao bebac taman da zaspim on sutne onako uredno da se trznem... A sto se tice kakanja izgleda da se guza uplasila cepica jer evo jucer i danas poslje kave normalno na wc hhahahhha.. Tako da zasad cepici ce biti rezervni plan.. Uzbudjena sam zbog pregleda i nadaaaam se saznatiiii sta nosim jer vidim listu svi vec znateee tako bi i ja voljela konacno znati jer onda mogu bas kupovati odredjene stvari.. Zamolit cu doktoricu da mi dozvoli koju sekundu da snimim uzv da posaljem bivsem koji je sada nestrpljiv da sazna ista o bebi. Moram priznati da me iznenadio ugodno.. Jako ljepo komuniciramo vezano za bebu i smireni smo oboje i zbog toga sam sretna iako smo se naravno dog da skupa nemozemo biti.
Jutreko curke.
Sutra idem na ogtt u dom zdravlja. Znam da ste već pričale o tome ali mene zanima kad smijem pojest zadnji obrok i popit vodu. Jer sam išla tražit i piše da se iza 18 h više ništa ne smije jesti, a zadnja voda popit u 23 h..
Hvala unaprijed 😊
Vode smijes piti koliko hoces (dok be popijes carobni napitak 😂)
A vecera neka lagana oko 5, 6 (ne kruh/tjestenina ni neko slatko voce)
Imamo nekih novih tegoba neznam jel se kojoj to desavalo onako probadanje dolje u maternici pa se bol proteze skroz po ribici i iza do guze onako ostra bol kao da vas netko nozem bode... Meni se ta bol znala nekad desiti i prije trudnoće tipa za vrijeme menstruacije... Ne traje dugo onako minutu dvije pa popusti.. Ali da je neugodno i da me nekad toliko zaboli u predjelu guze da se onako pozelis uhvatit za to mjesto. Jooj boze kakve cudne boljke mi zene prozivljavamo..
Jutro svima ☀️ curke sretno na pregledima, ja sam nedugo istu takvu bol osjetila kakvu ti Manich opisujes. To samo sjevne i prode, ponekad i kod menge mi se znalo dogoditi, al mislim da to nije nista.
Cure, evo ako koga zanima ovaj krevetić, imate ponudu na ekupi krevetić, madrac + posteljina za ok cijenu. Mene zanima ima li koja od vas taj krevetić? Hvala
https://www.ekupi.hr/Komplet-djecji-krevetic-Drewex-zirafa--madrac--AP-posteljina-6-djelna-mali-slonic-1372832.aspx
Cure, evo ako koga zanima ovaj krevetić, imate ponudu na ekupi krevetić, madrac + posteljina za ok cijenu. Mene zanima ima li koja od vas taj krevetić? Hvala
https://www.ekupi.hr/Komplet-djecji-krevetic-Drewex-zirafa--madrac--AP-posteljina-6-djelna-mali-slonic-1372832.aspx
Taj isti krevet kosta u Lesnini 799 kn
Jutreko curke.
Hvala unaprijed 😊
Hvala ti puno 😊 onak čitala sam i svugdje piše drugačije. A taman sam mislila za ručak napraviti tjesteninu s bijelim mesom 😂znači ništa od toga
Jutro! Ja protestiram i ne izlazim iz stana do poroda samo se svaki put uznemirim i naljutim koliko je nepravde i nepoštenja na ovom svijetu...
Nego, vidim da ste neke spomenule probadanje, mene već nekih skoro pa mj dana zategne i probode na krevetu kod okretanja s jedne strane na drugu, ovisi kako se okrećem, ali ako to nije sa full skupljenim nogama i jako polako onda osjetim...spomenut ću gin idući tj na pregledu iako vjerojatno nije niš nego posljedica rastezanja maternice...
Jutreko curke.
Hvala unaprijed 😊
Hvala ti puno 😊 onak čitala sam i svugdje piše drugačije. A taman sam mislila za ručak napraviti tjesteninu s bijelim mesom 😂znači ništa od toga
Po meni je bolje malo pretrpiti taj dan, pa imati mira.
Jer sta se meni dogodilo prosli put, nisam pazila i taj prvi na taste mi je bio 5,2, a ostali dobri. I to nije dijabetes, jer tu glukozu sam normalno probavila, samo se eto glupaca navecer najela. Ali bruga njih. I ajmo, od 13tt kontrole secera svaki mjesec 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji