Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    26. Lipanj 2019. 09:43

Frajla

Nensy0308

Frajla

Nensy0308

Jutreko curke.
    Sutra idem na ogtt u dom zdravlja. Znam da ste već pričale o tome ali mene zanima kad smijem pojest zadnji obrok i popit vodu. Jer sam išla tražit i piše da se iza 18 h više ništa ne smije jesti, a zadnja voda popit u 23 h..
    Hvala unaprijed 😊

Vode smijes piti koliko hoces (dok be popijes carobni napitak 😂)
    A vecera neka lagana oko 5, 6 (ne kruh/tjestenina ni neko slatko voce)

Hvala ti puno 😊 onak čitala sam i svugdje piše drugačije. A taman sam mislila za ručak napraviti tjesteninu s bijelim mesom 😂znači ništa od toga

Po meni je bolje malo pretrpiti taj dan, pa imati mira.
    Jer sta se meni dogodilo prosli put, nisam pazila i taj prvi na taste mi je bio 5,2, a ostali dobri. I to nije dijabetes, jer tu glukozu sam normalno probavila, samo se eto glupaca navecer najela. Ali bruga njih. I ajmo, od 13tt kontrole secera svaki mjesec 🙄

Točno tako je i meni bilo, prije prvog vađenja nisam pazila i od početka se vodim kao trudnica sa povišenim šećerom, a zapravo to nisam

Frajla
    26. Lipanj 2019. 09:43

Julie

mc_zgb

Cure, evo ako koga zanima ovaj krevetić, imate ponudu na ekupi krevetić, madrac + posteljina za ok cijenu. Mene zanima ima li koja od vas taj krevetić? Hvala
    https://www.ekupi.hr/Komplet-djecji-krevetic-Drewex-zirafa--madrac--AP-posteljina-6-djelna-mali-slonic-1372832.aspx

Taj isti krevet kosta u Lesnini 799 kn

Ako je u lesnini samo krevet 800 ovo je onda ok cijena obzirom da se dobije madrac i posteljina....
    Nemam ga, ali evo nisam cula da se itko zalio na krevetice opcenito i da se bilo sto dogodilo. Rekla bih da su svi ok, samo eto kome se sta svida....

• Nensy0308
    26. Lipanj 2019. 09:48

DijMar

Frajla

Nensy0308

Frajla

Nensy0308

Jutreko curke.
    Sutra idem na ogtt u dom zdravlja. Znam da ste već pričale o tome ali mene zanima kad smijem pojest zadnji obrok i popit vodu. Jer sam išla tražit i piše da se iza 18 h više ništa ne smije jesti, a zadnja voda popit u 23 h..
    Hvala unaprijed 😊

Hvala ti puno 😊 onak čitala sam i svugdje piše drugačije. A taman sam mislila za ručak napraviti tjesteninu s bijelim mesom 😂znači ništa od toga

Jer sta se meni dogodilo prosli put, nisam pazila i taj prvi na taste mi je bio 5,2, a ostali dobri. I to nije dijabetes, jer tu glukozu sam normalno probavila, samo se eto glupaca navecer najela. Ali bruga njih. I ajmo, od 13tt kontrole secera svaki mjesec 🙄

Točno tako je i meni bilo, prije prvog vađenja nisam pazila i od početka se vodim kao trudnica sa povišenim šećerom, a zapravo to nisam

Hvala curke 😉 rađe ću onda pretrpit nego se zeznut 

mc_zgb
    26. Lipanj 2019. 09:48

Frajla

Julie

mc_zgb

Cure, evo ako koga zanima ovaj krevetić, imate ponudu na ekupi krevetić, madrac + posteljina za ok cijenu. Mene zanima ima li koja od vas taj krevetić? Hvala
    https://www.ekupi.hr/Komplet-djecji-krevetic-Drewex-zirafa--madrac--AP-posteljina-6-djelna-mali-slonic-1372832.aspx

Ako je u lesnini samo krevet 800 ovo je onda ok cijena obzirom da se dobije madrac i posteljina….
    Nemam ga, ali evo nisam cula da se itko zalio na krevetice opcenito i da se bilo sto dogodilo. Rekla bih da su svi ok, samo eto kome se sta svida….

Da, za ovu cijenu se dobije i madrac i posteljina. Pratim cijene i na ostalim stranicama, svako malo bude negdje akcija baš na taj krevetić. Ovo mi je skoro kao i odlučit se za kolica, svega i svačega, cijene raspona od ok do nenormalno. 

PatyDi
    26. Lipanj 2019. 09:49

Nensy0308

DijMar

Frajla

Nensy0308

Frajla

Nensy0308

Jutreko curke.
    Hvala unaprijed 😊

Hvala curke 😉 rađe ću onda pretrpit nego se zeznut

Evo, upravo pogledala nalaz od pon na netu i šećer mi je 4.5, do kraja trudnoće ću još biti u minusu 

PatyDi
    26. Lipanj 2019. 09:51

Frajla

Julie

mc_zgb

Ako je u lesnini samo krevet 800 ovo je onda ok cijena obzirom da se dobije madrac i posteljina….
    Nemam ga, ali evo nisam cula da se itko zalio na krevetice opcenito i da se bilo sto dogodilo. Rekla bih da su svi ok, samo eto kome se sta svida….

Ja razbijam glavu sa debljinom madraca...krevetić imam, ali ne znam koliko debelo je dovoljno debelo...

Frajla
    26. Lipanj 2019. 09:58

DijMar

Frajla

Julie

mc_zgb

Ja razbijam glavu sa debljinom madraca…krevetić imam, ali ne znam koliko debelo je dovoljno debelo…

Koliko je debel tvoj? Recimo 20 cm i da imas 50 kg.
    Pa sad racuna koliko treba bebi koja ce na njemu spavati do 15ak kg 🤪
    Salim se malo, znam da nije lako odluciti i da ima milijun stvari za izabrati.
     Nas nije debel, neznam da ima ni 10 cm. Sad mali ima 11 kg, ne upadne u njega i nemam osjecaj da je "popustila" spuzva tu di lezi (provjerim kad mjenjam plahticu). 

Julie
    26. Lipanj 2019. 09:58

Mc jasam vec sva pogubljena od tih krevetica, vise ni sama ne znam ko sta ima, toliko smo toga pogledali da sam ja u bunilu 😅
    Sto se tice te posteljine, mislim da su nenormalne. Onako setovi od 400 kn pa na gore.....pitam se za sto? Za kineski pamuk sa medekima il pesekima 🙈🙈🙈🙈
    Mi smo uzeli dvije plahte, uzet cemo c dvije nepromocive u Ikei i to je to za pocetak, dekice imamo ali to ce biti za kolica itd jer planiramo bebu uciti na vrecu. Nema straha od gusenja i otkrivanja. Kad bude malo veci dobit ce posteljinu ali opet ima puno jeftinijih po centrima i ducanima mjesovite robe, ove baby ducane zaobilazim u sirokom luku jer deru te jadne majke i oceve, kao djetetu treba ovo i ono, a one kupuju u Intersparu za svoju djecu 😅😅😅😅😅 ali ti moras iz Magic baby za 500 puta vecu cjenu jer one (prodavaci)  tvrde da bas to vasoj bebi treba.......ah te trgovacke fore  🙈🙈🙈🙈

PatyDi
    26. Lipanj 2019. 10:04

Frajla

DijMar

Frajla

Julie

mc_zgb

Ja razbijam glavu sa debljinom madraca…krevetić imam, ali ne znam koliko debelo je dovoljno debelo…

Koliko je debel tvoj? Recimo 20 cm i da imas 50 kg.
    Pa sad racuna koliko treba bebi koja ce na njemu spavati do 15ak kg 🤪
    Salim se malo, znam da nije lako odluciti i da ima milijun stvari za izabrati.
    Nas nije debel, neznam da ima ni 10 cm. Sad mali ima 11 kg, ne upadne u njega i nemam osjecaj da je "popustila" spuzva tu di lezi (provjerim kad mjenjam plahticu).

Ta opcija nekih 10-12 cm se i meni činila okej, al matematika mi nije jača strana  S obzirom da će mi prvih par mj spavati u kolijevci i tamo ću uzeti nešto tanji...

PatyDi
    26. Lipanj 2019. 10:07

Julie

Mc jasam vec sva pogubljena od tih krevetica, vise ni sama ne znam ko sta ima, toliko smo toga pogledali da sam ja u bunilu 😅
    Sto se tice te posteljine, mislim da su nenormalne. Onako setovi od 400 kn pa na gore…..pitam se za sto? Za kineski pamuk sa medekima il pesekima 🙈🙈🙈🙈
    Mi smo uzeli dvije plahte, uzet cemo c dvije nepromocive u Ikei i to je to za pocetak, dekice imamo ali to ce biti za kolica itd jer planiramo bebu uciti na vrecu. Nema straha od gusenja i otkrivanja. Kad bude malo veci dobit ce posteljinu ali opet ima puno jeftinijih po centrima i ducanima mjesovite robe, ove baby ducane zaobilazim u sirokom luku jer deru te jadne majke i oceve, kao djetetu treba ovo i ono, a one kupuju u Intersparu za svoju djecu 😅😅😅😅😅 ali ti moras iz Magic baby za 500 puta vecu cjenu jer one (prodavaci) tvrde da bas to vasoj bebi treba…….ah te trgovacke fore 🙈🙈🙈🙈

Slažem se! Ima dosta stvari koje su precijenjene tak da ja isto potpisujem što si napisala i vreća mi je opcija oduvijek. Nego, ne bih uzela baš debelu, pošto će se naravno grijati doma, al ne znam di da pogledam te tanje, zapravo nešto između hm...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.