Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    25. Lipanj 2019. 22:01

kzeli

Čitamo se međusobno stalno 😂😂😂😂 pozdrav od ljetnih 😂😊

Joooj gle ti te tjedne 🥰
    Jeste u strahu, iscekivanju? 💕

PatyDi
    25. Lipanj 2019. 22:04

Aurora 🤣🤣🤣 dobro je, samo se ti nadopunjuj 😉 tak vecinom i ja, s dragim i mamom/tatom/sestrom spomenem ime, a pred ostalima je bebac ili malac 😄
    I ja svako malo tipnem jer kad objavim se opet sjetim neceg 😅
    Da li pustate glazbu bebama i jel pricate s njima? Meni je sve to jos uvijek nekako neobicno pa mu nekad pricam, ali rijetko kad 😔

Angelina
    25. Lipanj 2019. 22:23

DijMar

Angelina

Ja sam zapravo od malo koga cula da isplacuje poslodavac razliku poreza tako da mislim da je to i dalje dosta ovisno o firmi.
    Bokje da niste dobile rjesenje nego da ste dobile kao ja. Prosle godine sam platila oko 400kn, ove godine moram 1000kn. Prosle godine im je razlog bio promjena poslodavca, a ove promjena prebivalista. Moja firma sve uredno uplacuje na svakoj placi, ali mozes se fuckati kad im ne mozes nista. Uzasnuta sam ovom drzavom i sugavim zakonima. Eto, umjesto da kupim nesto djetetu, ja cu dati novce drzavi jer vjerojatno mi je previse primanja na komplikacijama 😣

Pa kako i zasto ti njima moras platiti jos?!? 😯
    Iz mog iskustva - kad god sam radila kod istog poslodavca cijele godine, dobivala sam max do 10 kn. Ali kad sam radila s prekidima onda se znalo nakupiti i do 1000 kn

Pa zapravo ne bi ni imala razliku skoro nikakvu jer kazem dobro je uplacivano cijelu godinu, ali eto kad se dogodi neka promjena oni si uvijek mogu uzeti. Ma uzas

• MonaL.
    25. Lipanj 2019. 22:36

Cure,može li se urinokultura predati ako se koriste i vaginalete? Ili da sačekam da potrošim vaginalete..

• Kengurica
    25. Lipanj 2019. 22:42

Meni 1.12. na placi sjeda povrat poreza vec par godina. Koliko znam, alo je povrat vezan samo uz placu poslodavac ga treba isplatiti. 
    Ja mislim da sam danas osjetila bebača (tako ga zovem). Zapravo sam gotovo sigurna jer sam stavila ruku na trbuh u gledala i bas kao laaagani udarac. 18+4 sam. Jel moguce da osjetim kao udarac ili bi jos trebali biti ti leptirici/baloncici?

Nasa beba je musko i nemamo ime. Ne samo da nemamo nego sam ja pregledala na tisuce imena i nijedno mi se ne svidja. Za curu imam bar 3-4. Bas me to sad vec opterecuje. A ni njemu se nista ne svidja.

PatyDi
    25. Lipanj 2019. 22:44

Kengurica

Meni 1.12. na placi sjeda povrat poreza vec par godina. Koliko znam, alo je povrat vezan samo uz placu poslodavac ga treba isplatiti.
    Ja mislim da sam danas osjetila bebača (tako ga zovem). Zapravo sam gotovo sigurna jer sam stavila ruku na trbuh u gledala i bas kao laaagani udarac. 18+4 sam. Jel moguce da osjetim kao udarac ili bi jos trebali biti ti leptirici/baloncici?

Nasa beba je musko i nemamo ime. Ne samo da nemamo nego sam ja pregledala na tisuce imena i nijedno mi se ne svidja. Za curu imam bar 3-4. Bas me to sad vec opterecuje. A ni njemu se nista ne svidja.

Ja sam isto osjetila sa 18+2 odmah udarac, nikakvih leptirica nije bilo 😅

• Kengurica
    25. Lipanj 2019. 22:53

Aaaa bas sam raznjezena. 

Julie
    25. Lipanj 2019. 23:28

Meni je prošle godine sjeo u kolovozu i sad ne znam, ko god da želi uplatiti nek uplati, ja se neću buniti od kud mi dolazi novac na račun   😂😂😂😂😂

25. Lipanj 2019. 23:43

Hvala curke na svemu.. Javim se sutra nakon pregleda nadam se da cu saznati vise nego inace. Ako se sjetim pitati hahaha.. Ali za ovaj pritisak moram reci jer ne osjecam se ugodno i onda strah postoji. Sigurna sam da nije nista lose... I bebac je aktivan svakiii dan i bas me udara i veseli kad je takav sano nek je dobro a ja cu izgurat sto god bude trebalo.. Naravno da mi se ne spava jer sam uzbudjena kao i svaki put pred pregled.. A sto se tice rijesenja za povrat poreza za proslu godinu ja sam svoje dobila prije 3 tjedna.. E sad kad ce paree neznam ali im se veselim.. Cujemo se sutra javim se... 🤗💕😘

mc_zgb
    25. Lipanj 2019. 23:56

Ajme netko je spominjao da mu noge gore, tj stopala. Meni isto zadnjih dana. Ja sam inače zimogrozna i ljeti mi je ok, bude vruće, ali ovak mi noge gore kad su ekstremne vrućine. Sve me strah što će biti u sred ljeta 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.