Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    25. Lipanj 2019. 23:57

Lista 🥰
    19-17
    KOLOVOZ
    ayla - 22.8. Djevojčica💜
    Mkt39 - 27.8.
    PetiteFille- 31.8.
    RUJAN
    Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur💜
    ReginaP - 11.9., djecak - KB Merkur 💙
    Leona29 - 12.9., djevojčica 💜
    samy_lo - 14.9.
    Breskvica - 14.9., djevojčica💜
    Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙
    LollyBB - 15.9 dječak💙
    Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙
    Maša62 -19.09. curka - Vinogradska 💜
    Nopobo- 21.09. curka💜
    DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙
    irma123 - 24.09. curica - OB Virovitica💜
    felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙
    anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜
    Buby5 - 30.9
    LISTOPAD
    DaVoS - 3.10., djevojčica💜
    Nina988 - 04.10. djevojcica 💜
    Petrica87 - 06.10, dječak💙
    Natalie - 7.10. dječak💙
    Laura233 - 7.10. djevojcica💜
    Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜
    Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙
    Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜
    mc_zbg - 13.10. - curica? - Vinogradska💜
    sreca - 16.10.- Curica💜
    Doris3101 - 16.10. - dječak💙
    Lady_Bird - 20.10. curka💜
    Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
    fritula - 23.10. - dječak💙
    Teresita - 24.10-dječak💙
    Manich - 26.10.
    STUDENI
    Luce35- 01.11 - curica 💜
    anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
    Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
    Pikulica19 - 11.11. curica - Vinogradska💜
    lala3 - 17.11.
    Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
    renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska💜
    Iwancheee- 26.11. dječak💙
    Katja32- 28.11

Angelina
    26. Lipanj 2019. 00:28

MonaL.

Cure,može li se urinokultura predati ako se koriste i vaginalete? Ili da sačekam da potrošim vaginalete..

Potrosi vaginalete pa onda daj uzorak

• renata.koscec
    26. Lipanj 2019. 05:38

Frajla

Julie

Curke jel itko zna dobivamo li povrat poreza ako smo na komplikacijama?

Za povrat poreza zbrojis sve "prave" place isplacene u ovoj godini, podjelis ih na 12 mjeseci i gledas koliko bi platila poreza u tom slucaju. Ako ti kad podjelis na 12 ispadne (bruto) do 3600 onda ces dobiti sav porez koji si platila nazad.
    Ako radis samo kod jednog poslodavca i ako u ovoj godini nisi mjenjala posao onda bi ti to trebao poslodavac isplatiti u 12 mj.
    Ako ne onda dobijes tek nagodinu na ljeto

Nama automatski sjeda povrat poreza na placi u prosincu, tako se nadam i ove godine dobroj lovi. Takodjer i za rodjenje djeteta dobijemo dosta ali to ce ici na djetetov racun.

• renata.koscec
    26. Lipanj 2019. 05:52

Jutro sovice,
    Ja budna od 5h a sinoc nikako zaspati. Idemo danas pogledati taj auto koji smo napikirali pa valjda uzbudjenje. Usrdno se nadam da ce muz odrijesiti kesu i kupiti ga, naravno, ako valja 😊.
    Sto se tice imena za bebu, imamo ga ali nekako je jos zovem beba ili malecka. Jos joj ne pricam, tu i tamo pomazim trbuh ali sam skuzila da dosta reagira na kcerin glas (od svoje seke 😊). Inace me vec dosta rita iako ne osjetim sve udarce. Npr, na anomalyju je imala akrobacije, koje nisam osjetila. Pitala sam da li je jos na zadak, dr.mi je rekla da se okrece sve u sesnaest i da to do 32 tj uopce nije vazno. Najvise osjetim udarce na donjem djelu  trbuha.
    Inace me opet zubi muce; jucer zagrizem meso i cini mi se da opet komadic plombe od nekud gore ispao, zagrizem nesto tvrdo i sad osjetim kao da me malo hladi. Vise cu poludjeti. Ako se tako nastavi, do poroda cu biti krezuba 😂. Jest da sam zanemarila mlijeko i mlijecne proizvode pa malecka ocito vuce kalcij iz mojih zuba. Morat cu barem onaj sumeci poceti piti iako ima kalcija u prenatalu koji pijem ali ocito nije dovoljno.

26. Lipanj 2019. 06:21

Jutro 🦉, cure koje idu na pregled sretno 😘 

Frajla
    26. Lipanj 2019. 07:16

renata.koscec

Frajla

Julie

Curke jel itko zna dobivamo li povrat poreza ako smo na komplikacijama?

Za povrat poreza zbrojis sve "prave" place isplacene u ovoj godini, podjelis ih na 12 mjeseci i gledas koliko bi platila poreza u tom slucaju. Ako ti kad podjelis na 12 ispadne (bruto) do 3600 onda ces dobiti sav porez koji si platila nazad.
    Ako radis samo kod jednog poslodavca i ako u ovoj godini nisi mjenjala posao onda bi ti to trebao poslodavac isplatiti u 12 mj.
    Ako ne onda dobijes tek nagodinu na ljeto

Nama automatski sjeda povrat poreza na placi u prosincu, tako se nadam i ove godine dobroj lovi. Takodjer i za rodjenje djeteta dobijemo dosta ali to ce ici na djetetov racun.

Ako sam dobro polovila radimo u istoj firmi
    Taman su od nove god povecali, tj daju poreznu osnovicu, a to se povecalo. Za malog sam dobila 4 i nesto, a sad ce biti 10 tis 🎉

Frajla
    26. Lipanj 2019. 07:18

Jutro i od mene
    Napokon prihvatljivo prospavana noc 🤗
    Sretno na pregledima danas

luce35
    26. Lipanj 2019. 07:20

Jutro, i ja se naspavala, klima radila cijelu noc 😀

Frajla
    26. Lipanj 2019. 07:24

I sjetila sam se kako se zove ono masno na bebinoj kozi (nekad u pol noci, naravno) - verniks

luce35
    26. Lipanj 2019. 07:39

Da, verniks treba pustiti jer je to jos zastitni sloj, mazanje i cesta kupanja ga skinu. I inace nemojte loviti praksu kupati bebu precesto jer im to isusuje kozu. Ja sam za kupanje koristila samo vodu i par kapi maslinovog ulja, ne bi trljala bebu rucnikom nego samo potapkala. Iza kupanja nisam nista mazala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.