Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    25. Lipanj 2019. 22:44

Kengurica

Meni 1.12. na placi sjeda povrat poreza vec par godina. Koliko znam, alo je povrat vezan samo uz placu poslodavac ga treba isplatiti.
    Ja mislim da sam danas osjetila bebača (tako ga zovem). Zapravo sam gotovo sigurna jer sam stavila ruku na trbuh u gledala i bas kao laaagani udarac. 18+4 sam. Jel moguce da osjetim kao udarac ili bi jos trebali biti ti leptirici/baloncici?

Nasa beba je musko i nemamo ime. Ne samo da nemamo nego sam ja pregledala na tisuce imena i nijedno mi se ne svidja. Za curu imam bar 3-4. Bas me to sad vec opterecuje. A ni njemu se nista ne svidja.

Ja sam isto osjetila sa 18+2 odmah udarac, nikakvih leptirica nije bilo 😅

• Kengurica
    25. Lipanj 2019. 22:53

Aaaa bas sam raznjezena. 

Julie
    25. Lipanj 2019. 23:28

Meni je prošle godine sjeo u kolovozu i sad ne znam, ko god da želi uplatiti nek uplati, ja se neću buniti od kud mi dolazi novac na račun   😂😂😂😂😂

25. Lipanj 2019. 23:43

Hvala curke na svemu.. Javim se sutra nakon pregleda nadam se da cu saznati vise nego inace. Ako se sjetim pitati hahaha.. Ali za ovaj pritisak moram reci jer ne osjecam se ugodno i onda strah postoji. Sigurna sam da nije nista lose... I bebac je aktivan svakiii dan i bas me udara i veseli kad je takav sano nek je dobro a ja cu izgurat sto god bude trebalo.. Naravno da mi se ne spava jer sam uzbudjena kao i svaki put pred pregled.. A sto se tice rijesenja za povrat poreza za proslu godinu ja sam svoje dobila prije 3 tjedna.. E sad kad ce paree neznam ali im se veselim.. Cujemo se sutra javim se... 🤗💕😘

mc_zgb
    25. Lipanj 2019. 23:56

Ajme netko je spominjao da mu noge gore, tj stopala. Meni isto zadnjih dana. Ja sam inače zimogrozna i ljeti mi je ok, bude vruće, ali ovak mi noge gore kad su ekstremne vrućine. Sve me strah što će biti u sred ljeta 

• Pikulica19
    25. Lipanj 2019. 23:57

Lista 🥰
    19-17
    KOLOVOZ
    ayla - 22.8. Djevojčica💜
    Mkt39 - 27.8.
    PetiteFille- 31.8.
    RUJAN
    Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur💜
    ReginaP - 11.9., djecak - KB Merkur 💙
    Leona29 - 12.9., djevojčica 💜
    samy_lo - 14.9.
    Breskvica - 14.9., djevojčica💜
    Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙
    LollyBB - 15.9 dječak💙
    Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙
    Maša62 -19.09. curka - Vinogradska 💜
    Nopobo- 21.09. curka💜
    DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙
    irma123 - 24.09. curica - OB Virovitica💜
    felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙
    anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜
    Buby5 - 30.9
    LISTOPAD
    DaVoS - 3.10., djevojčica💜
    Nina988 - 04.10. djevojcica 💜
    Petrica87 - 06.10, dječak💙
    Natalie - 7.10. dječak💙
    Laura233 - 7.10. djevojcica💜
    Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜
    Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙
    Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜
    mc_zbg - 13.10. - curica? - Vinogradska💜
    sreca - 16.10.- Curica💜
    Doris3101 - 16.10. - dječak💙
    Lady_Bird - 20.10. curka💜
    Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
    fritula - 23.10. - dječak💙
    Teresita - 24.10-dječak💙
    Manich - 26.10.
    STUDENI
    Luce35- 01.11 - curica 💜
    anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
    Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
    Pikulica19 - 11.11. curica - Vinogradska💜
    lala3 - 17.11.
    Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
    renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska💜
    Iwancheee- 26.11. dječak💙
    Katja32- 28.11

Angelina
    26. Lipanj 2019. 00:28

MonaL.

Cure,može li se urinokultura predati ako se koriste i vaginalete? Ili da sačekam da potrošim vaginalete..

Potrosi vaginalete pa onda daj uzorak

• renata.koscec
    26. Lipanj 2019. 05:38

Frajla

Julie

Curke jel itko zna dobivamo li povrat poreza ako smo na komplikacijama?

Za povrat poreza zbrojis sve "prave" place isplacene u ovoj godini, podjelis ih na 12 mjeseci i gledas koliko bi platila poreza u tom slucaju. Ako ti kad podjelis na 12 ispadne (bruto) do 3600 onda ces dobiti sav porez koji si platila nazad.
    Ako radis samo kod jednog poslodavca i ako u ovoj godini nisi mjenjala posao onda bi ti to trebao poslodavac isplatiti u 12 mj.
    Ako ne onda dobijes tek nagodinu na ljeto

Nama automatski sjeda povrat poreza na placi u prosincu, tako se nadam i ove godine dobroj lovi. Takodjer i za rodjenje djeteta dobijemo dosta ali to ce ici na djetetov racun.

• renata.koscec
    26. Lipanj 2019. 05:52

Jutro sovice,
    Ja budna od 5h a sinoc nikako zaspati. Idemo danas pogledati taj auto koji smo napikirali pa valjda uzbudjenje. Usrdno se nadam da ce muz odrijesiti kesu i kupiti ga, naravno, ako valja 😊.
    Sto se tice imena za bebu, imamo ga ali nekako je jos zovem beba ili malecka. Jos joj ne pricam, tu i tamo pomazim trbuh ali sam skuzila da dosta reagira na kcerin glas (od svoje seke 😊). Inace me vec dosta rita iako ne osjetim sve udarce. Npr, na anomalyju je imala akrobacije, koje nisam osjetila. Pitala sam da li je jos na zadak, dr.mi je rekla da se okrece sve u sesnaest i da to do 32 tj uopce nije vazno. Najvise osjetim udarce na donjem djelu  trbuha.
    Inace me opet zubi muce; jucer zagrizem meso i cini mi se da opet komadic plombe od nekud gore ispao, zagrizem nesto tvrdo i sad osjetim kao da me malo hladi. Vise cu poludjeti. Ako se tako nastavi, do poroda cu biti krezuba 😂. Jest da sam zanemarila mlijeko i mlijecne proizvode pa malecka ocito vuce kalcij iz mojih zuba. Morat cu barem onaj sumeci poceti piti iako ima kalcija u prenatalu koji pijem ali ocito nije dovoljno.

26. Lipanj 2019. 06:21

Jutro 🦉, cure koje idu na pregled sretno 😘 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.