Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leona29
    24. Lipanj 2019. 23:31

MonaL.

Imam dojam da se oni ne znaju snaći u ovim situacijama. Ja sam na mirovanju,znači nema ribanja,usisavanja i tih nekih težih poslova. Kažem mu da oriba,danas će sutra će,pa ga čekam za robu vješati,pa ovako pa onako i samo svađa na svađi. A ne da meni pomaknut. Ali više ga ni ne molim nego srećom imam sestru koja je uvijek tu za mene ili sama malo po malo obavim. Jer on ne kuži kako se to isprlja a ja ne kužim kako ne vidi da nešto treba uraditi. Žene s Venere a muškarci s Marsa🤷

Eto ih isti su.. Samo sreca pa ja ne moram lezati sada, al kad sam prokrvarila zbog upale mjehura gin mi reko da moram lezat... I eto isto tako.. Danas ce, sutra ce, pa namrvi, pa pokapa i ne jebe to njega... Ves stoji ceka.. I onda jos kaze ma tvoj gin je lud nemoras ti lezati... I naravno ja nisam mogla gledat to zamazano tako, ni cekat njega pa sam laganini sama... Sad nemoram lezat al reko gin da se ne naprezem i ne potezem i ne nosim tesko.. I opet on kaze moj gin je lud.. 

Leona29
    24. Lipanj 2019. 23:35

Na pocetku trudnoce vikao on mora sa mnom obavezno u radjaonu.. E sad vec nezna bi nebi pa kako ce on otic s posla sef ce mu srat pa ovo pa ono.. Reko nije problem nemoras mogu ja to sama nije mi prvi put (imam dvoje iz prvog braka) Al voljela bi da ide da dozivi to i vidi koliko se mi zene mucimo eto

Angelina
    25. Lipanj 2019. 00:02

ayla

Angelina

ayla

Ma znam imam u planu i pavlovicevu svi ju hvale pa cu ja obadvi ☺️

Pavloviceva tj. djecja krema tj. mjesavina iz ljekarne od mene ima sve preporuke. Kazu da je bolje otici u ljekarnu po nju no u ucinku nema razlike, za sastojke sam Bog zna. Namazala sam tisuce guzica s njom i nema bolje. Za mazanje ruku koristim samo nju. Znala sam imati krvave rane po rukama od dezinficijensa i hladnoce, preko noci mi je znala pomoci. Ma cudo od kreme 😁

Dal se s otom kremom more beba komplet mazat ne samo guza

Mozes mazati sve bez problema, samo nema bas smisla jer je ona jako teska i masna tako da najbolje ju koristiti samo za guzu ili eventualno ako se negdje nesto zacrveni i tako, za ovo ostalo bolje po meni odabrati neku laksu kremu/ulje

• Pikulica19
    25. Lipanj 2019. 00:20

Meni nije jasno nesto, pa bih bez ljutnje ako mi moze koja odgovorit...
    Dali su se vasi muskarci tako gotovanski ponasali prema vama i prije trudnoce? Dali ste vi i prije trudnoce imali trzavice, ne mislim na ono tko ce napravit rucak ili oprat sudje, vec svadje zesce? Dali je prije trudnoce radio lijepe stvari za vas tipa neki znakovi paznje i poštovanja prema vama?

Na samom pocetku trudnoce mm je bio uz mene uz sva hormonska pikanja i pretrage, kad je vidio koliko sam u strahu, koliko moram lezat i mirovat, koliko me boli a to je tek pocetak bio, koliko se brinem oko svega i jos mi hzzo srezao primanja kao slag na tortu, samo mu na pameti bilo da me usreci i olaksa mi maksimalno sve i da sve prodje mirno do kraja. Par puta je rekao da bi se mjenjao samnom i trpio sve sto je mene susrelo iako se boji i igli i ima nizi prag tolerancije na bol od mene, potpora je tu a to je najbitnije. 🥰
    Stvarno ne mozete nesto mjenjat sad i jadne da se dodatno zivcirate ako osoba nije takva i radit ce po svome.
    Mislite po prvi puta na sebe i mirujte a ne na peglu ili prasinu sto stoji. Ako oni sjednu, dignu noge i glade trbuh pa brate mili sjednite i vi i isto tako i gladite svoju busicu 💕

25. Lipanj 2019. 00:28

Angelina

ayla

Angelina

ayla

Ma znam imam u planu i pavlovicevu svi ju hvale pa cu ja obadvi ☺️

Pavloviceva tj. djecja krema tj. mjesavina iz ljekarne od mene ima sve preporuke. Kazu da je bolje otici u ljekarnu po nju no u ucinku nema razlike, za sastojke sam Bog zna. Namazala sam tisuce guzica s njom i nema bolje. Za mazanje ruku koristim samo nju. Znala sam imati krvave rane po rukama od dezinficijensa i hladnoce, preko noci mi je znala pomoci. Ma cudo od kreme 😁

Dal se s otom kremom more beba komplet mazat ne samo guza

Mozes mazati sve bez problema, samo nema bas smisla jer je ona jako teska i masna tako da najbolje ju koristiti samo za guzu ili eventualno ako se negdje nesto zacrveni i tako, za ovo ostalo bolje po meni odabrati neku laksu kremu/ulje

Oke hvala

• Pikulica19
    25. Lipanj 2019. 06:24

Dobro jutreko 🦉🥰

luce35
    25. Lipanj 2019. 06:34

Jutro cure, kavica skuhana, budjenje 😀.
    Pikulica i ja mislim da je tesko sada ista promjeniti, neke osobe su pasivni promatraci, poznam hrpu takvih. Doslovno sve cekaju ispruzeni na kaucu i nije im na kraj pameti pomoci. Tako im je bilo kod mame i zadrzali obrazac ponasanja.
    Srecom, moj radi sve osim peglanja, a i to bi da ja ne mogu. Radi po cijele dane al svejedno kad malo odmori uhvati se po stanu nesto pospremit.
    Istina, neke stvari koje ja vidim on ne vidi dok mu ne kazem, npr prasinu po namjestaju ali kad ukazem uzme krpu i pobrise. 
    Uglavnom inace oboje radimo i dolazimo kasno doma, dogovor je od starta bio ono sto treba srediti idemo podijeliti da mozemo navecer zajedno sjesti pred tv i uzivati

• Pikulica19
    25. Lipanj 2019. 07:05

luce35

Jutro cure, kavica skuhana, budjenje 😀.
    Pikulicai ja mislim da je tesko sada ista promjeniti, neke osobe su pasivni promatraci, poznam hrpu takvih. Doslovno sve cekaju ispruzeni na kaucu i nije im na kraj pameti pomoci. Tako im je bilo kod mame i zadrzali obrazac ponasanja.
    Srecom, moj radi sve osim peglanja, a i to bi da ja ne mogu. Radi po cijele dane al svejedno kad malo odmori uhvati se po stanu nesto pospremit.
    Istina, neke stvari koje ja vidim on ne vidi dok mu ne kazem, npr prasinu po namjestaju ali kad ukazem uzme krpu i pobrise.
    Uglavnom inace oboje radimo i dolazimo kasno doma, dogovor je od starta bio ono sto treba srediti idemo podijeliti da mozemo navecer zajedno sjesti pred tv i uzivati

Kod nas bi se reklo i to je samo izreka za odrasle: Tesko je starog konja necemu naucit!

Ali 1.nepoštovanje prema partneru dosta govori o osobi a meni je to najbitnije jer od tud sve ostalo proizlazi. Imala sam u zivotu, patoloskog lazljivca i manipulatora koji se hranio tudjom dobrotom i ubijao psihicki moje samopouzdanje. Muz mi ga je vratio i vratio vjeru u zivot a gledajuci kako se ponasa prema meni kako mi udovalja kuha, cisti, cupka me, mazi, pazi, brine se, potegnuo posao da ce nama omoguciti nesto jos dok i nismo bili u braku gdje je sve nase, nikad nebi rekla da ga je tim vrijednostima otac naucio vec zivot (jer je cista suprotnost njemu, a mama mu je tip osobe suti i trpi). 
    Voli svoju majku ali ja i sutra nasa obitelj smo mu No.1.
    Moja majka mi stalno govori da gledam u zivotu  samo sebe i svog muza i da se ne sikiram drugim osobama jer svi drugi ce se snaci za svoje dupence, jer je ona imala tezak zivot i zna sto je to, a voli zeta i vise neg mene i potpora nam je u svemu 🥰
    Nije mi jasno sto zene vide u sluzenju takvim muskarcima jer ne dobivaju nista zauzvrat osim sto ce dobiti cir na zeludcu i mozda sutra srcani udar 😔, prosla su vremena da sutis udas se i trpis.... 

luce35
    25. Lipanj 2019. 07:21

U friskom braku je moguce promjeniti ali ako zena tolerira 10 godina braka pasivnog promatraca tesko ce pristati na primjene. 
    Ja sam od starta krenula s promjenama jer i moj nije imao osjecaj za kucanske poslove, mama ga stedila od svega, a on nek se bavi skolom, studijem. Nije islo preko noci ali relativno brzo mu je postalo pod normalno sudjelovati koliko i ja. Vidio je da tako imamo vise zajednickog slobodnog vremena a to mu je najvaznije. 

Jedan primjer, jednom na pocetku zajednickog zivljenja trazi ujutro di su mu ciste carape, a znam da ih nema jer namjerno nisam stavila prati. Kaze zar nisi ukljucila perilicu, ja kazem mislila sam da si ti. Otad uvijek prati stanje u kosari s prljavom robom 🤣🤣. 

• Pikulica19
    25. Lipanj 2019. 07:26

Ajmo o ljepšim temama... 
    Dok sam ja jucer gledala kolica i lupala glavom koja uzet, seka je kupila prvo odjelce sto ce biti i za izlazak 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.