Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    24. Lipanj 2019. 21:07

MonaL.

Ja isto imam termin 24.10 po zm, a po svakom uzv od samog početka mi govori da je beba veća za tjedan. Tako da će mi sigurno pomaknuti termin ubrzo

Meni isto tako uvijek kažu da je za tjedan veći...zato cu i bit spremna ranije hehe

• MonaL.
    24. Lipanj 2019. 21:09

Julie

ayla

Julie

ayla

Opet ja s pitanjem 😂 zanima me sta mislite koja krema je bolja melem baby ili pavloviceva?

Probat cu sad sa mineralnom inace ce mi grlo izgorit, imam osjecaj os bi mogla rigat vatru 🐲🐉
    Mislis na sastojke? Najbolje je uzeti neku koju rade u ljekarni ili Alverde neku za bebe

Probaj meni pomaze
    Ne neg koja je dobra jer sam uzela melem

Ne znam, meni kvalitetu odaju isključivo sastojci i brijem na tu prirodnu kozmetiku bez kemije 🙈

Ako koristiš Instagram poviri na profil dianamara make up,ona objavljuje prirodne proizvode iz dm-a. Pretežno su od Alverde. 

• MonaL.
    24. Lipanj 2019. 21:10

DijMar

MonaL.

Ja isto imam termin 24.10 po zm, a po svakom uzv od samog početka mi govori da je beba veća za tjedan. Tako da će mi sigurno pomaknuti termin ubrzo

Meni isto tako uvijek kažu da je za tjedan veći…zato cu i bit spremna ranije hehe

Daa,neka,tjedan manje čekanja😁

Julie
    24. Lipanj 2019. 21:12

MonaL.

Julie

ayla

Julie

ayla

Opet ja s pitanjem 😂 zanima me sta mislite koja krema je bolja melem baby ili pavloviceva?

Probat cu sad sa mineralnom inace ce mi grlo izgorit, imam osjecaj os bi mogla rigat vatru 🐲🐉
    Mislis na sastojke? Najbolje je uzeti neku koju rade u ljekarni ili Alverde neku za bebe

Probaj meni pomaze
    Ne neg koja je dobra jer sam uzela melem

Ne znam, meni kvalitetu odaju isključivo sastojci i brijem na tu prirodnu kozmetiku bez kemije 🙈

Ako koristiš Instagram poviri na profil dianamara make up,ona objavljuje prirodne proizvode iz dm-a. Pretežno su od Alverde.

Pratim ju, hvala ti svejedno.  😍 

luce35
    24. Lipanj 2019. 21:47

Kad spominjete kremice, kakva je sada JGL mast, koristila sam i bila je odlicna al neznam jesu li mijenjali recepturu otada

Angelina
    24. Lipanj 2019. 21:50

ayla

Ma znam imam u planu i pavlovicevu svi ju hvale pa cu ja obadvi ☺️

Pavloviceva tj. djecja krema tj. mjesavina iz ljekarne od mene ima sve preporuke. Kazu da je bolje otici u ljekarnu po nju no u ucinku nema razlike, za sastojke sam Bog zna. Namazala sam tisuce guzica s njom i nema bolje. Za mazanje ruku koristim samo nju. Znala sam imati krvave rane po rukama od dezinficijensa i hladnoce, preko noci mi je znala pomoci. Ma cudo od kreme 😁

24. Lipanj 2019. 22:11

Angelina

ayla

Ma znam imam u planu i pavlovicevu svi ju hvale pa cu ja obadvi ☺️

Pavloviceva tj. djecja krema tj. mjesavina iz ljekarne od mene ima sve preporuke. Kazu da je bolje otici u ljekarnu po nju no u ucinku nema razlike, za sastojke sam Bog zna. Namazala sam tisuce guzica s njom i nema bolje. Za mazanje ruku koristim samo nju. Znala sam imati krvave rane po rukama od dezinficijensa i hladnoce, preko noci mi je znala pomoci. Ma cudo od kreme 😁

Dal se s otom kremom more beba komplet mazat ne samo guza

Leona29
    24. Lipanj 2019. 22:36

Vecer 😘
    Ajde da se i ja malo izjadam... Neki dan je netko pisao da od dragog bas nema neku podrsku, a ja eto rekla kako mom skidam kapu sta me trpi... Uglavnom, skidam mu onu stvar da prostite... Bas mi se evo nakupilo... Svaki dan ga slusam da sam grintava i metiljava i da samo kukam... I trpim to tako vec mjesec dva.. Jer kao i njegove sestre su rodile pa nisu kukale... Jbt ne kukam ni ja, al kome cu reci da me nesto bolucka, da nemogu npr taj jedan dan nista, nego njemu... Nego mi jos tako govori.. Pa ne nosim neznam cije nego njegovo dijete... I danas sam mu rekla to i onda umjesto da se ja poberem ljuta, pobere se on... Ma bas sam se eto i rastuzila i rasplakala i svasta nesto... Sta oni misle, da je lako ovo sve jbt... 

• Pikulica19
    24. Lipanj 2019. 22:40

ayla

Ne znam za kremicu jer sam vise mast koristila na 
    -37° i odradila je svoju svrhu i za kupanje onaj gel kad mi zna biti iziritirana koža ali bi se ja nadovezala na ove Melem baby proizvode tocnije vlazne maramice.kako ja inace volim te sve baby maramice bas me zanimalo kakve su i ja s tim skidam sminku nek mi bude ugodno s korisnim... I mogu vam reci kako su me jako iznenadile, em sto mi je inace mjesovita koza em sto nemam osjecaj masnog sloja na licu a opet kao da imam kremicu kao neka lagana emulzija... Beba ce po zimi biti osjetljivija i definitivno cu joj kupovat te maramice za lice da ju osvjezim i ako budemo isle van a zima da joj ne trackam nista vec samo s tim lijepo, pa cemo mjenjat po potrebi ako bude potrebno 🥰

24. Lipanj 2019. 22:51

Pikulica19

ayla

Ne znam za kremicu jer sam vise mast koristila na
    -37° i odradila je svoju svrhu i za kupanje onaj gel kad mi zna biti iziritirana koža ali bi se ja nadovezala na ove Melem baby proizvode tocnije vlazne maramice.kako ja inace volim te sve baby maramice bas me zanimalo kakve su i ja s tim skidam sminku nek mi bude ugodno s korisnim… I mogu vam reci kako su me jako iznenadile, em sto mi je inace mjesovita koza em sto nemam osjecaj masnog sloja na licu a opet kao da imam kremicu kao neka lagana emulzija… Beba ce po zimi biti osjetljivija i definitivno cu joj kupovat te maramice za lice da ju osvjezim i ako budemo isle van a zima da joj ne trackam nista vec samo s tim lijepo, pa cemo mjenjat po potrebi ako bude potrebno 🥰

Ma ja inace slabo koristim kreme pa sam slabo upucena a vlazne isto neuzimam osim onih dezinfekcijski, budem svasta probala dok nepogodim 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.