Ajmo o ljepšim temama…
Dok sam ja jucer gledala kolica i lupala glavom koja uzet, seka je kupila prvo odjelce sto ce biti i za izlazak 🥰
😍😍
Mi nismo kupili nista, bas nista, nekako nam prerano. Ali morat cemo pogledat kolica kod mojih, spremljena u ormar prije x godinai ko zna jesu ih moljci pojeli. To ce mi biti izdatak pa se moram pripremit ako su neupotrebljiva
U friskom braku je moguce promjeniti ali ako zena tolerira 10 godina braka pasivnog promatraca tesko ce pristati na primjene.
Ja sam od starta krenula s promjenama jer i moj nije imao osjecaj za kucanske poslove, mama ga stedila od svega, a on nek se bavi skolom, studijem. Nije islo preko noci ali relativno brzo mu je postalo pod normalno sudjelovati koliko i ja. Vidio je da tako imamo vise zajednickog slobodnog vremena a to mu je najvaznije.
Jedan primjer, jednom na pocetku zajednickog zivljenja trazi ujutro di su mu ciste carape, a znam da ih nema jer namjerno nisam stavila prati. Kaze zar nisi ukljucila perilicu, ja kazem mislila sam da si ti. Otad uvijek prati stanje u kosari s prljavom robom 🤣🤣.
😂😂😂😂😂😂
Tako bi ja i s sudjem, carapama, vesom, rucnicima samo da ga pameti naucim da je jedno dobra volja a drugo je biti sluskinja. Znam da partner nije gost u domu vec isto stanar i trebaju poslovi biti podjeljeni🤗 Znam slucaj gdje je zena radila do 21h i dok dodje kuci skoro 22h, a on "gospodin" ceka veceru... Bi mu ja zafitiljila tanjur u usta a ne veceru otusirala se i otisla spavat- uzas 😂😂😂
Mi nismo kupili nista, bas nista, nekako nam prerano. Ali morat cemo pogledat kolica kod mojih, spremljena u ormar prije x godinai ko zna jesu ih moljci pojeli. To ce mi biti izdatak pa se moram pripremit ako su neupotrebljiva
I meni je rano za sve, ali kaze seka da je to jace od nje i uzela. A ja nekako sve odgadjam imam vremena, polako, bit ce akcije, 🤣
Dobro jutro svima ☀️
Vidim aktivne ste 100 na sat sto 😊
Ja imam divnog zarucnika, uskoro i muza. On je stara skola, otvara vrata, donosi cvijece bez ikakvog povoda, pridrzi kaput, gleda da mi ugodi, ali i ja njemu, uzajamno je. Kad o necem prica slusam ga, ali i on mene. Ne rijetko se dogodi da kazem voljela bi imati ovo i ono onako kroz razgovor i dobila sam to ko poklon, isto ja radim sa njim. Kucanske poslove djelimo, osim kuhanja, ne zna to ali zato izvodi u restoran, cesto, zeli da ja ne moram kuhati svaki dan. Ne ostavlja mi prljavi ves posvuda, nakon rucka skupi tanjure i lonce i opere sve. Ma nije tipican muskarac 🙈
Financije imamo skupa, on malo vise potegne jer i ima vecu placu iako moja nije mala i zajedno stedimo jer ja sama bi i sebe pokrala 😅 ( ne znam stedjeti) mogu slobodno rec da je on moja bolja polovica, izvlaci iz mene ono najbolje ion je osoba na koju se ugledam i bit ce divan primjer nasem sinu.
Imamo mi i ponekih prepirki, ali su rijetke i puno razgovaramo o svemu. On je jako smirena osoba i nema kod njega visokih tonova (dva puta sam ga samo cula) bilo je zbog posla, ja sam ta koja kresti 😅😅 onda on uvijek bude zdravog razuma i kaze probaj to ovako ili onako i imat ces efekta 😅🙈 sve on dobije na kraju bez ispaljenog metka tako da voljela bih biti kao on....sad sam vec svasta napisala, ali tako se osjecam i tako ga gledam.
Kad spominjete kremice, kakva je sada JGL mast, koristila sam i bila je odlicna al neznam jesu li mijenjali recepturu otada
Odlicna, ja dan danas znam maloj guzu namazati ako joj koza bude jako suha pa je ssvrbi
Jutro 😘
Pa moj dragi sta se ovih svih stvari tice, donedavno nije bio takav... Kucanske poslove smo zajednicki radili, dok bi ja radila on bi skuhao rucak ako bi taj dan bio doma, usisao, upalio ves masinu, slozio krevet itd... Cak je i sam reko da zivimo zajedno i da necu samo ja rintati nego i on jer skupa zivimo itd... Sad odkako sam ja doma, vecinu tog ja napravim ujutro tako da on nema sta, a ako ne napravim vidim da nece ni on, jer njemu sad krenuo posao pa je kao mrtav umoran 🙄🙄🙄 jedva ga potegnem van na zrak, jer meni je pun kufer stana a on se stana zazelio.. Ok ja razumijen da je umoran itd, al daj malo razumijevanja ili presuti to "kukas, grintava si" itd..
Dobro jutro zene, citam vas redovito ali ne stignem pisati koliko ste brze, a i usred selidbe smo...ja moram svog dragog pohvaliti, da ga nema trebalo bi ga izmisliti. Sad se selimo i vec 3 dana ribamo i peremo svaki kutak novog stana i bogme potegne puno vise nego ja.. zapravo skoro sve on radi, riba, pere, cisti a mene drzi ko kap vode na dlanu, pazi na mene cak vise nego ja na sebe, otvara mi vrata od auta i izvlaci me van jet ja vise ne mogu bas i jos 100 sitnica koje cine jednu veliku stvar, tako da ne mogu reci da od njega nemam puno razumijevanja...kad ode na brod raditi falit ce mi to tetosenje ali nekako cu izdrzati 😂😂
Cure koje su bile na pregledima super da je sve u redu s bebicama :) ja sutra moram zvati za nalaze torcha u vezi viska moje plodne vode, nadam se da ce sve bitt ok...cure, jeste vi vec kupile kolica? Mi to idemo ovaj tjedan, pa ako netko ima kakav savjet za udjelit di au akcije, koja kolica uzeti, na sto paziti itd..
Opet ja s pitanjem 😂 zanima me sta mislite koja krema je bolja melem baby ili pavloviceva?
Probat cu sad sa mineralnom inace ce mi grlo izgorit, imam osjecaj os bi mogla rigat vatru 🐲🐉
Mislis na sastojke? Najbolje je uzeti neku koju rade u ljekarni ili Alverde neku za bebe
Probaj meni pomaze
Ne neg koja je dobra jer sam uzela melem
Ne znam, meni kvalitetu odaju isključivo sastojci i brijem na tu prirodnu kozmetiku bez kemije 🙈
Ma znam imam u planu i pavlovicevu svi ju hvale pa cu ja obadvi ☺️
Nisam probala nijednu. Ali sam dobila od prijateljice iz neve kreme za guzu i dobra mi je, nemam pojma koja je jer nema oznaku.
Mi koristimo jgl od pocetka i dobra mi je, pa ne isprobavam dalje. Pavlovicevu mislim da ti he bolje uzeti iz ljekarne sto oni prave, isti vrag ko i ova iz dma, a bude puno jeftinija
Inace, mislim da nije sva kemija losa i da nije sve prirodno dobro...evo primjer to.to sapun za bebe, prirodni nesto bla truč, ja naivno uzela bez puno zagledanja, mislim da je bio blizu 50 kn 🤦🏼♀️, a ono prepuno etericnih ulja, bas onako jak miris. Evo perem sebe, ne mogu malog s tim
Dobro jutro zene, citam vas redovito ali ne stignem pisati koliko ste brze, a i usred selidbe smo…ja moram svog dragog pohvaliti, da ga nema trebalo bi ga izmisliti. Sad se selimo i vec 3 dana ribamo i peremo svaki kutak novog stana i bogme potegne puno vise nego ja.. zapravo skoro sve on radi, riba, pere, cisti a mene drzi ko kap vode na dlanu, pazi na mene cak vise nego ja na sebe, otvara mi vrata od auta i izvlaci me van jet ja vise ne mogu bas i jos 100 sitnica koje cine jednu veliku stvar, tako da ne mogu reci da od njega nemam puno razumijevanja…kad ode na brod raditi falit ce mi to tetosenje ali nekako cu izdrzati 😂😂
Cure koje su bile na pregledima super da je sve u redu s bebicama :) ja sutra moram zvati za nalaze torcha u vezi viska moje plodne vode, nadam se da ce sve bitt ok…cure, jeste vi vec kupile kolica? Mi to idemo ovaj tjedan, pa ako netko ima kakav savjet za udjelit di au akcije, koja kolica uzeti, na sto paziti itd..
Imas u Magic baby neke modele kolica a medju njima i Maxi Cosi su ti na 20% popusta. U Bubamari imas isto svaki mjesec neke modele pa si i tamo pogledaj a utorkom su ti tamo Trudnicki trbuscici gdje dobivas 15% popusta ali ja mislim da ide na punu cijenu. U Baby centru sam vidjela da dobivas 10% ako si u njihovom Baby klubu i isto imaju modele kplica pod tom akcijom. Pogledaj si na netu Bebe Nova ja planiram tamo jos otici pogledati isto imaju dobre akcije 😉🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji