Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MonaL.
    24. Lipanj 2019. 19:58

Ja isto imam termin 24.10 po zm, a po svakom uzv od samog početka mi govori da je beba veća za tjedan. Tako da će mi sigurno pomaknuti termin ubrzo

Julie
    24. Lipanj 2019. 20:01

Renata bravo za bebicu 💪🏼
    Mene već 2 dana ubi žgaravica i ne pomažu ni bademi ni soda 🙄🙄🙄🙄

24. Lipanj 2019. 20:21

luce35

I ja se spremala u prvoj trudnoci za raniji porod na kraju ohoho prenijela, svaki dan bio ko godina 🙄

Ja otkako sam trudna imam osjecaj da cu roditi ranije, stvarno neznam zasto 😬 i uvijek kazem da mozda dode ranije

24. Lipanj 2019. 20:22

Julie

Renata bravo za bebicu 💪🏼
    Mene već 2 dana ubi žgaravica i ne pomažu ni bademi ni soda 🙄🙄🙄🙄

Probaj pola case mineralne eksirat mene to spasava

24. Lipanj 2019. 20:28

Opet ja s pitanjem 😂 zanima me sta mislite koja krema je bolja melem baby ili pavloviceva? 

Julie
    24. Lipanj 2019. 20:40

ayla

Opet ja s pitanjem 😂 zanima me sta mislite koja krema je bolja melem baby ili pavloviceva?

Probat cu sad sa mineralnom inace ce mi grlo izgorit, imam osjecaj os bi mogla rigat vatru  🐲🐉
    Mislis na sastojke? Najbolje je uzeti neku koju rade u ljekarni ili Alverde neku za bebe

24. Lipanj 2019. 20:42

Julie

ayla

Probat cu sad sa mineralnom inace ce mi grlo izgorit, imam osjecaj os bi mogla rigat vatru 🐲🐉
    Mislis na sastojke? Najbolje je uzeti neku koju rade u ljekarni ili Alverde neku za bebe

Probaj meni pomaze
    Ne neg koja je dobra jer sam uzela melem

teresita
    24. Lipanj 2019. 20:44

Pozzz curke, nisam ni ja pisala dugo, ali tu sam, pratim vas svaki dan. 
    @fritulice ja sam na plazi svaki dan sa malim od 16-19h, nisam na gradskoj plazi sa milijun ljudi ali nisam bas ni di nema nikoga, i bas na pregledu par dana prije mi je rekla doktorica da se pazim sunca ali da se slobodno kupam, tako da cu cilo lito uzivati, jedino mi je problem sjediti na rucniku na plazi( trtica me boli), naime jos uvijek radim i pred kompjuterom sam 8 sati dnevno😩

Julie
    24. Lipanj 2019. 20:45

ayla

Julie

ayla

Probat cu sad sa mineralnom inace ce mi grlo izgorit, imam osjecaj os bi mogla rigat vatru 🐲🐉

Probaj meni pomaze

Ne znam, meni kvalitetu odaju isključivo sastojci i brijem na tu prirodnu kozmetiku bez kemije 🙈

24. Lipanj 2019. 20:49

Julie

ayla

Julie

ayla

Probaj meni pomaze

Ne znam, meni kvalitetu odaju isključivo sastojci i brijem na tu prirodnu kozmetiku bez kemije 🙈

Ma znam imam u planu i pavlovicevu svi ju hvale pa cu ja obadvi ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.