Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Lipanj 2019. 11:11

DijMar

Ayla, zasto planiras mazati cijelo tijelo bebi?

Hahahhaha dobro pitanje nezz dali se uopce maze pa pitam 😂😂😂

luce35
    25. Lipanj 2019. 11:13

Mi imamo peg perego 3u1 kolica s tim da as vise nije za koristiti ali to su vrhunska kolica pa cemo samo novu as jaje kupiti. Vozila sam ih svaki dan bar 2-3 sata, po sljunku, po betonu ma nema kud nisam i kad smo ih spremili ostala su kao nova

mc_zgb
    25. Lipanj 2019. 11:27

luce35

Mi imamo peg perego 3u1 kolica s tim da as vise nije za koristiti ali to su vrhunska kolica pa cemo samo novu as jaje kupiti. Vozila sam ih svaki dan bar 2-3 sata, po sljunku, po betonu ma nema kud nisam i kad smo ih spremili ostala su kao nova

Ovo mi je drago čuti. 
    Još samo da pronađemo krevetić i barem te velike stvari imamo riješeno. 

PatyDi
    25. Lipanj 2019. 11:33

ayla

DijMar

A gle, svatko radi kako zeli, ali po mome osim guze nema potrebe mazati...isto kao sto smatram da nema potrebe za samponima i kupkama, barem prvih par mj, osim stavit malo ulja u vodu. Ali eto, svaka ima svoje neke teorije 🤔 

Julie
    25. Lipanj 2019. 11:55

Curke jel itko zna dobivamo li povrat poreza ako smo na  komplikacijama?

25. Lipanj 2019. 11:57

DijMar

ayla

DijMar

A gle, svatko radi kako zeli, ali po mome osim guze nema potrebe mazati…isto kao sto smatram da nema potrebe za samponima i kupkama, barem prvih par mj, osim stavit malo ulja u vodu. Ali eto, svaka ima svoje neke teorije 🤔

Ma ja nezz pa pitam jer neznam stvarno, jer sam mislila da da

luce35
    25. Lipanj 2019. 12:03

Julie

Curke jel itko zna dobivamo li povrat poreza ako smo na komplikacijama?

Ako si imala barem jednu isplacenu placu u ovoj godini onda da.

PatyDi
    25. Lipanj 2019. 12:12

Kak perete kosu? Jel se mozete jos sagnuti preko trbuha? 😅😅😅 Mislim da je meni danas bio zadnji dan tako jer sam se bas namucila i poceo me stiskati...evo, sad uz brijanje je doslo i to 😥 Ova zadnja 3 mj ce biti veselicaaaaa 😆  Jos malo pa necu moc ni nokte na nogama 😢 Oduvijek sam zeljela biti ljetna trudnica i super je za dosta stvari, ali mislim da cu iducu trudnocu probat planirat u drugo god doba 🤣🤣🤣 

Julie
    25. Lipanj 2019. 12:15

luce35

Julie

Pa imala sam u prvom mjesecu ali za 21 dan. Ostalih 10 je išlo na teret HZZO-a s obzirom da su mi otvorene komplikacije sa tim datumom
    DijMar meni je isto teškoj sagnuti se, perem ju u umivaoniku kad moram na brzini jer je dosta visok i tu još mogu ili odem kod frizera. Nagore mi je prat kosu kad se i tuširam, najjednostavnije je ali ja to tak ne volim......čudna sam biljka 😂🙈

PatyDi
    25. Lipanj 2019. 12:40

Julie

luce35

Julie

Pa imala sam u prvom mjesecu ali za 21 dan. Ostalih 10 je išlo na teret HZZO-a s obzirom da su mi otvorene komplikacije sa tim datumom
    DijMar meni je isto teškoj sagnuti se, perem ju u umivaoniku kad moram na brzini jer je dosta visok i tu još mogu ili odem kod frizera. Nagore mi je prat kosu kad se i tuširam, najjednostavnije je ali ja to tak ne volim……čudna sam biljka 😂🙈

Nisi jedina 😂 Ja isto ne volim tak prati, ali morat cu pocet...hm, umivaonik ne zvuci lose, probat cu iduci put 😅 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.