Ayla, zasto planiras mazati cijelo tijelo bebi?
Hahahhaha dobro pitanje nezz dali se uopce maze pa pitam 😂😂😂
Mi imamo peg perego 3u1 kolica s tim da as vise nije za koristiti ali to su vrhunska kolica pa cemo samo novu as jaje kupiti. Vozila sam ih svaki dan bar 2-3 sata, po sljunku, po betonu ma nema kud nisam i kad smo ih spremili ostala su kao nova
Mi imamo peg perego 3u1 kolica s tim da as vise nije za koristiti ali to su vrhunska kolica pa cemo samo novu as jaje kupiti. Vozila sam ih svaki dan bar 2-3 sata, po sljunku, po betonu ma nema kud nisam i kad smo ih spremili ostala su kao nova
Ovo mi je drago čuti.
Još samo da pronađemo krevetić i barem te velike stvari imamo riješeno.
A gle, svatko radi kako zeli, ali po mome osim guze nema potrebe mazati...isto kao sto smatram da nema potrebe za samponima i kupkama, barem prvih par mj, osim stavit malo ulja u vodu. Ali eto, svaka ima svoje neke teorije 🤔
Curke jel itko zna dobivamo li povrat poreza ako smo na komplikacijama?
A gle, svatko radi kako zeli, ali po mome osim guze nema potrebe mazati…isto kao sto smatram da nema potrebe za samponima i kupkama, barem prvih par mj, osim stavit malo ulja u vodu. Ali eto, svaka ima svoje neke teorije 🤔
Ma ja nezz pa pitam jer neznam stvarno, jer sam mislila da da
Ako si imala barem jednu isplacenu placu u ovoj godini onda da.
Kak perete kosu? Jel se mozete jos sagnuti preko trbuha? 😅😅😅 Mislim da je meni danas bio zadnji dan tako jer sam se bas namucila i poceo me stiskati...evo, sad uz brijanje je doslo i to 😥 Ova zadnja 3 mj ce biti veselicaaaaa 😆 Jos malo pa necu moc ni nokte na nogama 😢 Oduvijek sam zeljela biti ljetna trudnica i super je za dosta stvari, ali mislim da cu iducu trudnocu probat planirat u drugo god doba 🤣🤣🤣
Pa imala sam u prvom mjesecu ali za 21 dan. Ostalih 10 je išlo na teret HZZO-a s obzirom da su mi otvorene komplikacije sa tim datumom
DijMar meni je isto teškoj sagnuti se, perem ju u umivaoniku kad moram na brzini jer je dosta visok i tu još mogu ili odem kod frizera. Nagore mi je prat kosu kad se i tuširam, najjednostavnije je ali ja to tak ne volim......čudna sam biljka 😂🙈
Pa imala sam u prvom mjesecu ali za 21 dan. Ostalih 10 je išlo na teret HZZO-a s obzirom da su mi otvorene komplikacije sa tim datumom
DijMar meni je isto teškoj sagnuti se, perem ju u umivaoniku kad moram na brzini jer je dosta visok i tu još mogu ili odem kod frizera. Nagore mi je prat kosu kad se i tuširam, najjednostavnije je ali ja to tak ne volim……čudna sam biljka 😂🙈
Nisi jedina 😂 Ja isto ne volim tak prati, ali morat cu pocet...hm, umivaonik ne zvuci lose, probat cu iduci put 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji