Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    25. Lipanj 2019. 09:17

DijMar

MonaL.

Ja isto imam termin 24.10 po zm, a po svakom uzv od samog početka mi govori da je beba veća za tjedan. Tako da će mi sigurno pomaknuti termin ubrzo

Meni isto tako uvijek kažu da je za tjedan veći…zato cu i bit spremna ranije hehe

Moj je zadnji put bio stalno u mjerama i sam izaso 10 dana prije sluzbenog termina 😉
    Sve od 37 do 42 tjedna se smatra terminom, pa tko ima vece bebice svakako budite spremne tamo od 36 tt

Frajla
    25. Lipanj 2019. 09:19

luce35

Kad spominjete kremice, kakva je sada JGL mast, koristila sam i bila je odlicna al neznam jesu li mijenjali recepturu otada

Evo bas napisah da ju mi koristimo i zadovoljna sam. Crvenu samo. Al nemam pojma kakva je bila prije.
    Bas sam se nasmijala mami nekidan, kaze najbolje su te jeftine kreme za guzu sto ti koristis, reko da im vidis cijenu pala bi na guzicu 😂

Frajla
    25. Lipanj 2019. 09:26

ayla

Angelina

ayla

Ma znam imam u planu i pavlovicevu svi ju hvale pa cu ja obadvi ☺️

Pavloviceva tj. djecja krema tj. mjesavina iz ljekarne od mene ima sve preporuke. Kazu da je bolje otici u ljekarnu po nju no u ucinku nema razlike, za sastojke sam Bog zna. Namazala sam tisuce guzica s njom i nema bolje. Za mazanje ruku koristim samo nju. Znala sam imati krvave rane po rukama od dezinficijensa i hladnoce, preko noci mi je znala pomoci. Ma cudo od kreme 😁

Dal se s otom kremom more beba komplet mazat ne samo guza

To ti je ona dodsta masno i sporo se upija (sto je i poanta kod guze) , pa nije bas za stalno mazati cijelo tijelo. Ali moze tipa lice ako je vani hladnije ili vrat kad se zna zacrveniti i osuti

felicita28
    25. Lipanj 2019. 09:33

Pikulica19

felicita28

Dobro jutro zene, citam vas redovito ali ne stignem pisati koliko ste brze, a i usred selidbe smo…ja moram svog dragog pohvaliti, da ga nema trebalo bi ga izmisliti. Sad se selimo i vec 3 dana ribamo i peremo svaki kutak novog stana i bogme potegne puno vise nego ja.. zapravo skoro sve on radi, riba, pere, cisti a mene drzi ko kap vode na dlanu, pazi na mene cak vise nego ja na sebe, otvara mi vrata od auta i izvlaci me van jet ja vise ne mogu bas i jos 100 sitnica koje cine jednu veliku stvar, tako da ne mogu reci da od njega nemam puno razumijevanja…kad ode na brod raditi falit ce mi to tetosenje ali nekako cu izdrzati 😂😂
    Cure koje su bile na pregledima super da je sve u redu s bebicama :) ja sutra moram zvati za nalaze torcha u vezi viska moje plodne vode, nadam se da ce sve bitt ok…cure, jeste vi vec kupile kolica? Mi to idemo ovaj tjedan, pa ako netko ima kakav savjet za udjelit di au akcije, koja kolica uzeti, na sto paziti itd..

Imas u Magic baby neke modele kolica a medju njima i Maxi Cosi su ti na 20% popusta. U Bubamari imas isto svaki mjesec neke modele pa si i tamo pogledaj a utorkom su ti tamo Trudnicki trbuscici gdje dobivas 15% popusta ali ja mislim da ide na punu cijenu. U Baby centru sam vidjela da dobivas 10% ako si u njihovom Baby klubu i isto imaju modele kplica pod tom akcijom. Pogledaj si na netu Bebe Nova ja planiram tamo jos otici pogledati isto imaju dobre akcije 😉🥰

Hvala ti puno :) 

Frajla
    25. Lipanj 2019. 09:36

felicita28

Dobro jutro zene, citam vas redovito ali ne stignem pisati koliko ste brze, a i usred selidbe smo…ja moram svog dragog pohvaliti, da ga nema trebalo bi ga izmisliti. Sad se selimo i vec 3 dana ribamo i peremo svaki kutak novog stana i bogme potegne puno vise nego ja.. zapravo skoro sve on radi, riba, pere, cisti a mene drzi ko kap vode na dlanu, pazi na mene cak vise nego ja na sebe, otvara mi vrata od auta i izvlaci me van jet ja vise ne mogu bas i jos 100 sitnica koje cine jednu veliku stvar, tako da ne mogu reci da od njega nemam puno razumijevanja…kad ode na brod raditi falit ce mi to tetosenje ali nekako cu izdrzati 😂😂
    Cure koje su bile na pregledima super da je sve u redu s bebicama :) ja sutra moram zvati za nalaze torcha u vezi viska moje plodne vode, nadam se da ce sve bitt ok…cure, jeste vi vec kupile kolica? Mi to idemo ovaj tjedan, pa ako netko ima kakav savjet za udjelit di au akcije, koja kolica uzeti, na sto paziti itd..

Prvo si razmisli gdje ces voziti kolica (samo beton/sljunak/trava..), pa gdje ceh ih drzati (doma, u garazi, u autu) i svakako jel stanu u bunker od auta. Je da se sad kotaci jednistavno skidaju, ali useres ruke svaki puta kad ih stavljas i vadis 🤦🏼‍♀️

PatyDi
    25. Lipanj 2019. 09:44

Jutrooo! Ja se tek maloprije probudila, ali drugi put 😅 Uglavnom, imam susjedu koja SVAKO JUTRO stavlja susit ves, a strik joj je iznad nase spavace. Kolut na striku uzasno cvili, a ona to radi oko 7 ujutro...ljeti je pocela oko 6, 30 😠 Zimi kad je sve zatvoreno je nekad ne cujem, al ljeti imam svaki dan budjenje...k tome su u apartman do nas poceli dolazit turisti koji su isto ranoranioci, a ja odlucila danas duze spavati 😫 
    Ja sam isto vec pokupovala neku robicu, a dosta sam i dobila. Uhvatilo me i sad bih ja odmah kupila sve i nek se bebac rodi jer jedva cekam da ga oblacim i sredjujem 🤗🤗🤗

• renata.koscec
    25. Lipanj 2019. 09:56

Da nemam kolica od male i da ponovno kupujem, svakako bi kupila kisobran kolica sa nultim polozajem. Sad imam 2 u 1, kosara se pretvara u sjedeci dio. Imam i jaje ali nije za upotrebu jer smo pogubili snalice za vezanje pa cu morati kupiti neko. 
    Evo jedne fotke moje cure od jucer,jucer mi nije dalo ucitati. Smijale smo se dr i ja kak se drzala za glavu 😊

mc_zgb
    25. Lipanj 2019. 09:56

Jutro svima 
    Mi smo kupili peg perego kolica (ona 3u1), brat i šogorica imaju ista i evo već drugo dijete koristi i kolica su kao nova, a stvarno su ih navozali. Što se ostalog tiče, još ništa nismo kupili. Još koji tjedan pa ćemo se useliti natrag u stan, pa ćemo onda početi, jer trenutno nemam više gdje sa stvarima.
    Jučer dobila punu vreću ovih najmanjih stvari za bebicu od šogorice, za curku, i pošaljem mužu sliku a on kaže: a što ako bude muško?  Ja reko, evo obećajem, kad ćemo ići van s njim, bit će pristojno obučen. Po doma me briga u čemu je (što se boja i uzoraka tiče), jer to tako ionako obuče 2 puta i preraste.

Frajla
    25. Lipanj 2019. 09:57

renata.koscec

Da nemam kolica od male i da ponovno kupujem, svakako bi kupila kisobran kolica sa nultim polozajem. Sad imam 2 u 1, kosara se pretvara u sjedeci dio. Imam i jaje ali nije za upotrebu jer smo pogubili snalice za vezanje pa cu morati kupiti neko.
    Evo jedne fotke moje cure od jucer,jucer mi nije dalo ucitati. Smijale smo se dr i ja kak se drzala za glavu 😊

Super za bebicu.
     Jel isla curka na kraju s tobom na pregled? Kako je to proslo?

25. Lipanj 2019. 09:58

Julie

Dobro jutro svima ☀️
    Vidim aktivne ste 100 na sat sto 😊
    Ja imam divnog zarucnika, uskoro i muza. On je stara skola, otvara vrata, donosi cvijece bez ikakvog povoda, pridrzi kaput, gleda da mi ugodi, ali i ja njemu, uzajamno je. Kad o necem prica slusam ga, ali i on mene. Ne rijetko se dogodi da kazem voljela bi imati ovo i ono onako kroz razgovor i dobila sam to ko poklon, isto ja radim sa njim. Kucanske poslove djelimo, osim kuhanja, ne zna to ali zato izvodi u restoran, cesto, zeli da ja ne moram kuhati svaki dan. Ne ostavlja mi prljavi ves posvuda, nakon rucka skupi tanjure i lonce i opere sve. Ma nije tipican muskarac 🙈
    Financije imamo skupa, on malo vise potegne jer i ima vecu placu iako moja nije mala i zajedno stedimo jer ja sama bi i sebe pokrala 😅 ( ne znam stedjeti) mogu slobodno rec da je on moja bolja polovica, izvlaci iz mene ono najbolje ion je osoba na koju se ugledam i bit ce divan primjer nasem sinu.
    Imamo mi i ponekih prepirki, ali su rijetke i puno razgovaramo o svemu. On je jako smirena osoba i nema kod njega visokih tonova (dva puta sam ga samo cula) bilo je zbog posla, ja sam ta koja kresti 😅😅 onda on uvijek bude zdravog razuma i kaze probaj to ovako ili onako i imat ces efekta 😅🙈 sve on dobije na kraju bez ispaljenog metka tako da voljela bih biti kao on….sad sam vec svasta napisala, ali tako se osjecam i tako ga gledam.

Kako je to ljepo... Rijetki su takvi i sigurna sam da je to poteklo od kuce kakav odgoj imas kuci takav budes i svojoj zeni.. Ako budem imala sina takav odgoj zelim i njemu jer nauciti postovati za pocetak majku koja te podize vec znaci da ce znati postovati zenu jednog dana. Julie svaka mu cast takvog bi svi trebali imati. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.