Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Lipanj 2019. 22:53

Leona29

Vecer 😘
    Ajde da se i ja malo izjadam… Neki dan je netko pisao da od dragog bas nema neku podrsku, a ja eto rekla kako mom skidam kapu sta me trpi… Uglavnom, skidam mu onu stvar da prostite… Bas mi se evo nakupilo… Svaki dan ga slusam da sam grintava i metiljava i da samo kukam… I trpim to tako vec mjesec dva.. Jer kao i njegove sestre su rodile pa nisu kukale… Jbt ne kukam ni ja, al kome cu reci da me nesto bolucka, da nemogu npr taj jedan dan nista, nego njemu… Nego mi jos tako govori.. Pa ne nosim neznam cije nego njegovo dijete… I danas sam mu rekla to i onda umjesto da se ja poberem ljuta, pobere se on… Ma bas sam se eto i rastuzila i rasplakala i svasta nesto… Sta oni misle, da je lako ovo sve jbt…

Ma ne obracaj paznju sta kaze, nije ni moj med i mljeko 10 dana super 11 dan usere svih 10 tako da sam vec naucla na to, kukati moramo ja svog iskoristavam max dok mogu 

• Kengurica
    24. Lipanj 2019. 22:58

Leona muskarci ne mogu zamisliti kako je to, jednostavno ne mogu. Donekle moraju imati za nas razumijevanje, neki srecom imaju skroz, ali moras shvatiti da i njima dopizde ti nasi hormoni. Nije on zlonamjeran sigurno nego se i njemu nekad nakupi, a sigurno mu je vec zao. Smiri se. Bit ce sve u redu.

Leona29
    24. Lipanj 2019. 23:04

Hvala curke..
    Ma znam, idem i ja sama sebi stvarno nekad na zivce al sta cu 🙄🙄 tjesim se da ce proc... Al mrzim kad mi tako kaze ili kad me usporedjuje sa sestrama, jer nije da ni one nisu kukale, bome svakoj je tesko... 

Leona29
    24. Lipanj 2019. 23:08

Meni frendica isto trudna, nema sta ju sad zadnjih mj dana nije snaslo.. Em je ogromna nemoze nist, em sva otecena i ruke i noge, i pojada mi se i sve, pa nisam joj nikad rekla sta kuka sta je grintava itd... Dobro vjv zato sta ju razumijem al opet... Njemu kad je nesto ja sva oko njega trckaram, a on eto vidi da meni svaki dan sve teze i onda mi tako kaze.. Neki dan ja nosim dvije velike deke on me gleda, nebi pitao daj ocu ti ja, ne nego gleda u mene 🙄🙄

• MonaL.
    24. Lipanj 2019. 23:11

ayla

Leona29

Vecer 😘
    Ajde da se i ja malo izjadam… Neki dan je netko pisao da od dragog bas nema neku podrsku, a ja eto rekla kako mom skidam kapu sta me trpi… Uglavnom, skidam mu onu stvar da prostite… Bas mi se evo nakupilo… Svaki dan ga slusam da sam grintava i metiljava i da samo kukam… I trpim to tako vec mjesec dva.. Jer kao i njegove sestre su rodile pa nisu kukale… Jbt ne kukam ni ja, al kome cu reci da me nesto bolucka, da nemogu npr taj jedan dan nista, nego njemu… Nego mi jos tako govori.. Pa ne nosim neznam cije nego njegovo dijete… I danas sam mu rekla to i onda umjesto da se ja poberem ljuta, pobere se on… Ma bas sam se eto i rastuzila i rasplakala i svasta nesto… Sta oni misle, da je lako ovo sve jbt…

Ma ne obracaj paznju sta kaze, nije ni moj med i mljeko 10 dana super 11 dan usere svih 10 tako da sam vec naucla na to, kukati moramo ja svog iskoristavam max dok mogu

Meni moj kaže da sam samo prema njemu grozna,pa rekoh s tobom živim,dakako 🤦🤷

24. Lipanj 2019. 23:12

Musko ko musko nezna se ponuditi, a mi smo takve da ne molimo

Leona29
    24. Lipanj 2019. 23:13

A ako bi isla reci sta mi nemozes pomoc bilo bi pa sta si metiljava 🙈🙄

• MonaL.
    24. Lipanj 2019. 23:22

Imam dojam da se oni ne znaju snaći u ovim situacijama. Ja sam na mirovanju,znači nema ribanja,usisavanja i tih nekih težih poslova. Kažem mu da oriba,danas će sutra će,pa ga čekam za robu vješati,pa ovako pa onako i samo svađa na svađi. A ne da meni pomaknut. Ali više ga ni ne molim nego srećom imam sestru koja je uvijek tu za mene ili sama malo po malo obavim. Jer on ne kuži kako se to isprlja a ja ne kužim kako ne vidi da nešto treba uraditi. Žene s Venere a muškarci s Marsa🤷

• Kengurica
    24. Lipanj 2019. 23:23

Ma treba stvarno na lijepo s njima. Mozes mi, molim te, ponijeti deke. Ak te onda odbije nek ode u guzicu.

24. Lipanj 2019. 23:25

Leona29

Vecer 😘

Moram se ubacit u ovo.. Moj bivsi (tata bebe) je bio ovakav od pocetka meni je stalno pricao kako ja izmisljam simptome da sam si cak umislila ono krvarenje koje sam imala u samom pocetku.. Za sve sto je mene mucilo je on meni znao rec kako ja serem i preuvelicavam. Ubijao me u pojam.. Tako sam ga zamrzila i ostavila... Koliko sam bila nesretna a danas nedam nikome da mi kaze kako nesto umisljam.. I toliko sam sretnija i opustenija bez takvih osoba kraj sebe. Iskreno nisam tu da djelim savjete ali muskarci su glupi i nema sanse da oni ikada zapravo skuze kako se mi osjecamo u trudnoci i ja bi ih sve poredala i rekla im to da kad budu mogli da stvore zivot u svojoj utrobi i rode e onda ce moc sudit i pricat o tome. Do tada nabijem ja te koji se tako ponasaju kao moj i tvoj sve na k jer nemaju pojma.. Postoje ovdje zene koje imaju krasne muskarce koji ih vole i podrzavaju i to je preljepo i pohvalno ali mislim da nijedan zapravo nemoze tocno znati kako je nama i da nemaju pravo rec da ijedna trudnica drami. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.