Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    25. Lipanj 2019. 06:24

Dobro jutreko 🦉🥰

luce35
    25. Lipanj 2019. 06:34

Jutro cure, kavica skuhana, budjenje 😀.
    Pikulica i ja mislim da je tesko sada ista promjeniti, neke osobe su pasivni promatraci, poznam hrpu takvih. Doslovno sve cekaju ispruzeni na kaucu i nije im na kraj pameti pomoci. Tako im je bilo kod mame i zadrzali obrazac ponasanja.
    Srecom, moj radi sve osim peglanja, a i to bi da ja ne mogu. Radi po cijele dane al svejedno kad malo odmori uhvati se po stanu nesto pospremit.
    Istina, neke stvari koje ja vidim on ne vidi dok mu ne kazem, npr prasinu po namjestaju ali kad ukazem uzme krpu i pobrise. 
    Uglavnom inace oboje radimo i dolazimo kasno doma, dogovor je od starta bio ono sto treba srediti idemo podijeliti da mozemo navecer zajedno sjesti pred tv i uzivati

• Pikulica19
    25. Lipanj 2019. 07:05

luce35

Jutro cure, kavica skuhana, budjenje 😀.
    Pikulicai ja mislim da je tesko sada ista promjeniti, neke osobe su pasivni promatraci, poznam hrpu takvih. Doslovno sve cekaju ispruzeni na kaucu i nije im na kraj pameti pomoci. Tako im je bilo kod mame i zadrzali obrazac ponasanja.
    Srecom, moj radi sve osim peglanja, a i to bi da ja ne mogu. Radi po cijele dane al svejedno kad malo odmori uhvati se po stanu nesto pospremit.
    Istina, neke stvari koje ja vidim on ne vidi dok mu ne kazem, npr prasinu po namjestaju ali kad ukazem uzme krpu i pobrise.
    Uglavnom inace oboje radimo i dolazimo kasno doma, dogovor je od starta bio ono sto treba srediti idemo podijeliti da mozemo navecer zajedno sjesti pred tv i uzivati

Kod nas bi se reklo i to je samo izreka za odrasle: Tesko je starog konja necemu naucit!

Ali 1.nepoštovanje prema partneru dosta govori o osobi a meni je to najbitnije jer od tud sve ostalo proizlazi. Imala sam u zivotu, patoloskog lazljivca i manipulatora koji se hranio tudjom dobrotom i ubijao psihicki moje samopouzdanje. Muz mi ga je vratio i vratio vjeru u zivot a gledajuci kako se ponasa prema meni kako mi udovalja kuha, cisti, cupka me, mazi, pazi, brine se, potegnuo posao da ce nama omoguciti nesto jos dok i nismo bili u braku gdje je sve nase, nikad nebi rekla da ga je tim vrijednostima otac naucio vec zivot (jer je cista suprotnost njemu, a mama mu je tip osobe suti i trpi). 
    Voli svoju majku ali ja i sutra nasa obitelj smo mu No.1.
    Moja majka mi stalno govori da gledam u zivotu  samo sebe i svog muza i da se ne sikiram drugim osobama jer svi drugi ce se snaci za svoje dupence, jer je ona imala tezak zivot i zna sto je to, a voli zeta i vise neg mene i potpora nam je u svemu 🥰
    Nije mi jasno sto zene vide u sluzenju takvim muskarcima jer ne dobivaju nista zauzvrat osim sto ce dobiti cir na zeludcu i mozda sutra srcani udar 😔, prosla su vremena da sutis udas se i trpis.... 

luce35
    25. Lipanj 2019. 07:21

U friskom braku je moguce promjeniti ali ako zena tolerira 10 godina braka pasivnog promatraca tesko ce pristati na primjene. 
    Ja sam od starta krenula s promjenama jer i moj nije imao osjecaj za kucanske poslove, mama ga stedila od svega, a on nek se bavi skolom, studijem. Nije islo preko noci ali relativno brzo mu je postalo pod normalno sudjelovati koliko i ja. Vidio je da tako imamo vise zajednickog slobodnog vremena a to mu je najvaznije. 

Jedan primjer, jednom na pocetku zajednickog zivljenja trazi ujutro di su mu ciste carape, a znam da ih nema jer namjerno nisam stavila prati. Kaze zar nisi ukljucila perilicu, ja kazem mislila sam da si ti. Otad uvijek prati stanje u kosari s prljavom robom 🤣🤣. 

• Pikulica19
    25. Lipanj 2019. 07:26

Ajmo o ljepšim temama... 
    Dok sam ja jucer gledala kolica i lupala glavom koja uzet, seka je kupila prvo odjelce sto ce biti i za izlazak 🥰

luce35
    25. Lipanj 2019. 07:31

Pikulica19

Ajmo o ljepšim temama…
    Dok sam ja jucer gledala kolica i lupala glavom koja uzet, seka je kupila prvo odjelce sto ce biti i za izlazak 🥰

😍😍

luce35
    25. Lipanj 2019. 07:36

Mi nismo kupili nista, bas nista, nekako nam prerano. Ali morat cemo pogledat kolica kod mojih, spremljena u ormar prije x godinai ko zna jesu ih moljci pojeli. To ce mi biti izdatak pa se moram pripremit ako su neupotrebljiva

• Pikulica19
    25. Lipanj 2019. 07:42

luce35

U friskom braku je moguce promjeniti ali ako zena tolerira 10 godina braka pasivnog promatraca tesko ce pristati na primjene.
    Ja sam od starta krenula s promjenama jer i moj nije imao osjecaj za kucanske poslove, mama ga stedila od svega, a on nek se bavi skolom, studijem. Nije islo preko noci ali relativno brzo mu je postalo pod normalno sudjelovati koliko i ja. Vidio je da tako imamo vise zajednickog slobodnog vremena a to mu je najvaznije.

Jedan primjer, jednom na pocetku zajednickog zivljenja trazi ujutro di su mu ciste carape, a znam da ih nema jer namjerno nisam stavila prati. Kaze zar nisi ukljucila perilicu, ja kazem mislila sam da si ti. Otad uvijek prati stanje u kosari s prljavom robom 🤣🤣.

😂😂😂😂😂😂
    Tako bi ja i s sudjem, carapama, vesom, rucnicima samo da ga pameti naucim da je jedno dobra volja a drugo je biti sluskinja. Znam da partner nije gost u domu vec isto stanar i trebaju poslovi biti podjeljeni🤗 Znam slucaj gdje je zena radila do 21h i dok dodje kuci skoro 22h, a on "gospodin" ceka veceru... Bi mu ja zafitiljila tanjur u usta a ne veceru otusirala se i otisla spavat- uzas 😂😂😂

• Pikulica19
    25. Lipanj 2019. 07:46

luce35

Mi nismo kupili nista, bas nista, nekako nam prerano. Ali morat cemo pogledat kolica kod mojih, spremljena u ormar prije x godinai ko zna jesu ih moljci pojeli. To ce mi biti izdatak pa se moram pripremit ako su neupotrebljiva

I meni je rano za sve, ali kaze seka da je to jace od nje i uzela. A ja nekako sve odgadjam imam vremena, polako, bit ce akcije, 🤣

Julie
    25. Lipanj 2019. 08:09

Dobro jutro svima ☀️
    Vidim aktivne ste 100 na sat sto 😊
    Ja imam divnog zarucnika, uskoro i muza. On je stara skola, otvara vrata, donosi cvijece bez ikakvog povoda, pridrzi kaput, gleda da mi ugodi, ali i ja njemu, uzajamno je. Kad o necem prica slusam ga, ali i on mene. Ne rijetko se dogodi da kazem voljela bi imati ovo i ono onako kroz razgovor i dobila sam to ko poklon, isto ja radim sa njim. Kucanske poslove djelimo, osim kuhanja, ne zna to ali zato izvodi u restoran, cesto, zeli da ja ne moram kuhati svaki dan. Ne ostavlja mi prljavi ves posvuda, nakon rucka skupi tanjure i lonce i opere sve. Ma nije tipican muskarac 🙈
    Financije imamo skupa, on malo vise potegne jer i ima vecu placu iako moja nije mala i zajedno stedimo jer ja sama bi i sebe pokrala 😅 ( ne znam stedjeti) mogu slobodno rec da je on moja bolja polovica, izvlaci iz mene ono najbolje  ion je osoba na koju se ugledam i bit ce divan primjer nasem sinu. 
    Imamo mi i ponekih prepirki, ali su rijetke i puno razgovaramo o svemu. On je jako smirena osoba i nema kod njega visokih tonova (dva puta sam ga samo cula) bilo je zbog posla, ja sam ta koja kresti  😅😅 onda on uvijek bude zdravog razuma i kaze probaj to ovako ili onako i imat ces efekta 😅🙈 sve on dobije na kraju bez ispaljenog metka tako da voljela bih biti kao on....sad sam vec svasta napisala, ali tako se osjecam i tako ga gledam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.