Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    24. Lipanj 2019. 17:34

Manich ja isto drmam po sladoledu već neko vrijeme i to ne kupljeni nego bas mora biti iz slastičarne 🙈
    DijMar mislim da se nemaš kaj opravdavati, seka dolazi radi tebe, nije da s mužem dolazi, tada bi ju shvatila.......

24. Lipanj 2019. 17:56

Julie

Manich ja isto drmam po sladoledu već neko vrijeme i to ne kupljeni nego bas mora biti iz slastičarne 🙈
    DijMar mislim da se nemaš kaj opravdavati, seka dolazi radi tebe, nije da s mužem dolazi, tada bi ju shvatila…….

Hahaha meni je sad dobar i ovaj iz trgovine.. Poslozila ja robicu za bebu i odmaram u dnevnom a bebac ima show u stomaku.. Svuda ga ima.. Haaha skakljaaa me.. 

• irma123
    24. Lipanj 2019. 18:20

Pikulica19

Imam aktivan fb ali mi je ovdje nekako draze, ko da mi stopira str. koju sam zadnje procitala 😊

Irma sta nije fora da ako ostavstinom nije drugacije dodijeljemo i kuca mu je tipa na tati da kad umre kuca ostaje djeci dok mu zena ima dozivotno boraviste unutra, znaci dok je ona ziva?

Ma ziv je njegov tata neg je bila pol njegova 
    kuca a pol od mame i dok su se rastali njegov tata je prepiso pol na kcer pol na mm. i njegova mama je trebala pol njemu i pol kceri al ocito se predomislila. A i oni stalno njemu govore da nis ne ulaze u tu kucu di smo sad sve dok nebude na njegovom imenu tak da su vise oni to forisrali. A inace svaki tj ide kod mame i radi joj po kuci i dvoristu sta treba i ja trudna mu jos pomazem dok kcer spava unutra.. i dok joj je skola trajala mi ssvi nes radimo a gospoda mora ic spavat jer je umorna nema veze sto sam ja trudna i umorna il sto je mm doso sa posla umoran mi svi radimo  ona odmara..

• renata.koscec
    24. Lipanj 2019. 18:51

Evo i nas s pregleda, sve je super, savrseno se razvija, sve odgovara 19 tt, potvrdjeno jos jednom da je cura 😊. Vrtila se sve u seanaest ali za 15 min je dala posnimati sve vazno.
    Termin mi je pomaknut na 18.11.pa ako se nekome da ispraviti na listi.
    Dr. Ujevic, koja me gledala, stvarno je divna, detaljna i ljubazna pa ako ce koja trebati, preporucam.

24. Lipanj 2019. 18:54

renata.koscec

Evo i nas s pregleda, sve je super, savrseno se razvija, sve odgovara 19 tt, potvrdjeno jos jednom da je cura 😊. Vrtila se sve u seanaest ali za 15 min je dala posnimati sve vazno.
    Dr. Ujevic, koja me gledala, stvarno je divna, detaljna i ljubazna pa ako ce koja trebati, preporucam.

Bravo za bebicu 😍😍 ma i meni se termin minja non stop ja sam metla onaj po zadnjoj mengi svaki put mi je drugaciji,. 

mc_zgb
    24. Lipanj 2019. 19:01

Cure, drago mi je da je sve super s bebicama. Ayla, tvoja je baš narasla, još malo pa imamo prvu 2-kilašicu 
    Termin pišu po zadnjoj mengi, a meni za svaki dio koji mjeri pišu drugi datumi, naravno, jer jedno paše za toliko tjedana, a drugo paše za toliko, pa je su tu odstupanja mala. A na kraju, bebači dođu kad se njima da, kao da se nas išta pita 

24. Lipanj 2019. 19:07

mc_zgb

Cure, drago mi je da je sve super s bebicama. Ayla, tvoja je baš narasla, još malo pa imamo prvu 2-kilašicu
    Termin pišu po zadnjoj mengi, a meni za svaki dio koji mjeri pišu drugi datumi, naravno, jer jedno paše za toliko tjedana, a drugo paše za toliko, pa je su tu odstupanja mala. A na kraju, bebači dođu kad se njima da, kao da se nas išta pita

Mamino dite ☺️  da da kompjuter racuna jedno a po mengi je drugo, samo neka one nama dodu pa mogu kad god hoce 🤗

• renata.koscec
    24. Lipanj 2019. 19:15

ayla

renata.koscec

Bravo za bebicu 😍😍 ma i meni se termin minja non stop ja sam metla onaj po zadnjoj mengi svaki put mi je drugaciji,.

Meni je bio kasnije zbog kasnije ovulacije ali bitno da se kne nama rode 😊.

PatyDi
    24. Lipanj 2019. 19:16

Bravo za curke 🤗
    Meni je uvijek taj ocekivani termin isti datum...vidjet cu sad za 2 tj kad imam uzv...
    Ali ja uvijek kazem da cu pokusat biti spremna vec od pocetka 9.mj 🤗

luce35
    24. Lipanj 2019. 19:46

I ja se spremala u prvoj trudnoci za raniji porod na kraju ohoho prenijela, svaki dan bio ko godina 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.