Cure, drago mi je da je sve super s bebicama. Ayla, tvoja je baš narasla, još malo pa imamo prvu 2-kilašicu
Termin pišu po zadnjoj mengi, a meni za svaki dio koji mjeri pišu drugi datumi, naravno, jer jedno paše za toliko tjedana, a drugo paše za toliko, pa je su tu odstupanja mala. A na kraju, bebači dođu kad se njima da, kao da se nas išta pita
Cure, drago mi je da je sve super s bebicama. Ayla, tvoja je baš narasla, još malo pa imamo prvu 2-kilašicu
Termin pišu po zadnjoj mengi, a meni za svaki dio koji mjeri pišu drugi datumi, naravno, jer jedno paše za toliko tjedana, a drugo paše za toliko, pa je su tu odstupanja mala. A na kraju, bebači dođu kad se njima da, kao da se nas išta pita
Mamino dite ☺️ da da kompjuter racuna jedno a po mengi je drugo, samo neka one nama dodu pa mogu kad god hoce 🤗
Evo i nas s pregleda, sve je super, savrseno se razvija, sve odgovara 19 tt, potvrdjeno jos jednom da je cura 😊. Vrtila se sve u seanaest ali za 15 min je dala posnimati sve vazno.
Termin mi je pomaknut na 18.11.pa ako se nekome da ispraviti na listi.
Dr. Ujevic, koja me gledala, stvarno je divna, detaljna i ljubazna pa ako ce koja trebati, preporucam.
Bravo za bebicu 😍😍 ma i meni se termin minja non stop ja sam metla onaj po zadnjoj mengi svaki put mi je drugaciji,.
Meni je bio kasnije zbog kasnije ovulacije ali bitno da se kne nama rode 😊.
Bravo za curke 🤗
Meni je uvijek taj ocekivani termin isti datum...vidjet cu sad za 2 tj kad imam uzv...
Ali ja uvijek kazem da cu pokusat biti spremna vec od pocetka 9.mj 🤗
I ja se spremala u prvoj trudnoci za raniji porod na kraju ohoho prenijela, svaki dan bio ko godina 🙄
Ja isto imam termin 24.10 po zm, a po svakom uzv od samog početka mi govori da je beba veća za tjedan. Tako da će mi sigurno pomaknuti termin ubrzo
Renata bravo za bebicu 💪🏼
Mene već 2 dana ubi žgaravica i ne pomažu ni bademi ni soda 🙄🙄🙄🙄
I ja se spremala u prvoj trudnoci za raniji porod na kraju ohoho prenijela, svaki dan bio ko godina 🙄
Ja otkako sam trudna imam osjecaj da cu roditi ranije, stvarno neznam zasto 😬 i uvijek kazem da mozda dode ranije
Renata bravo za bebicu 💪🏼
Mene već 2 dana ubi žgaravica i ne pomažu ni bademi ni soda 🙄🙄🙄🙄
Probaj pola case mineralne eksirat mene to spasava
Opet ja s pitanjem 😂 zanima me sta mislite koja krema je bolja melem baby ili pavloviceva?
Sortiraj odgovore
Najstariji