Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    24. Lipanj 2019. 15:39

Frajla

Pikulica19

Imam aktivan fb ali mi je ovdje nekako draze, ko da mi stopira str. koju sam zadnje procitala 😊

Irma sta nije fora da ako ostavstinom nije drugacije dodijeljemo i kuca mu je tipa na tati da kad umre kuca ostaje djeci dok mu zena ima dozivotno boraviste unutra, znaci dok je ona ziva?

Pola ide zeni, a ostalo se dijeli djeci…

Krivo pisem...
    Svima ide isto
    Ali ako je kuca bracna stecevina ili je bila na oboje onda zeni ode pola+1/3 (ako imaju 2 djece), a svako djete dobije 1/3

• MonaL.
    24. Lipanj 2019. 15:41

Julie

Sta ste se raspisale pa idem redom. 😄
    Ayla bome ti je mala prava 💪🏼 nije ni cudo cu tak jako osjecas njezine udarce.
    Samy ja imam fb koji na sebi ima prst prasine, ne volim ga, korisitim instagram, a ovaj forum mi je drag, kako vecina odluci, ja cu biti ofca 😄🙈 i prikloniti se masi 🙈
    Mona ja ih nisam dobila uopće, radena mi je friska papa u 5 tjednu kad sam dosla na prvi pregled i bris u 16. tjednu i oboje je bilo uredno. Zasto ti daju to ako je sve ok?
    Irma gledaj sebe i dijete, to je prvo a dalje ko kako stigne na red, ako stigne 😄 s obzirom na tvoju situaciju

Zato što mi je skraćen i omekšan cerviks pa da ne skupim kakvu bakteriju.  Već mi je jedna bebica umrla pa ništa ne prepušta slučaju. Ali nije to ništa ,i na heparinu sam i na aspirinu. Ima terapije za cijeli dan mislit se 🤦

• Pikulica19
    24. Lipanj 2019. 15:41

ayla

Pikulica19

A samo sam "malo" odspavala na 3h i imam sto citat… 🥰
    Ayla lijepo je za cuti pravi curetak, u 2tj. 500g 💕 koliko si ti onda dobila?

Za peglu znam kako ju iscistit iznutra, ali bas prije koji dan si spalila jednu majcicu i nije na njoj nista ostalo Philips nemam pojma sta je ispod…
    Ali dobro je znati ovo za tablete 😊 jel se stavljaju suhe tablete ili ih se namoci da budu topive?

Ja sam dobila oko kilu s tim da samo lezim i jedem, suhom tabletom peres izvana, peglu ugrijes full i onda na pincetu nataknes tabletu i ozezi po zagorenom a za unutra nezz kako se pere od kamenca

O pa super, lijep omjer, ali tko bi rekao da toliko na bebicu ode u tako malom vremenu. Bas mi je drago za cuti 🥰
    Za iznutra imas u DM zuta ti je ambalaza, njihova marka, za ciscenje kuhala za vodu i mami uopce para nije isla zacepila se i s tim sam ocistila i evo je ko nova ispusta paru.

Frajla nisam to znala, ali eto sve se sazna kad se prica 😊

Frajla
    24. Lipanj 2019. 15:45

Ja investiram u demineraliziranu vodu (ne destilirana) i to stavljam u peglu. 10 kn 5 l, znam da ima u bauhausu i intersparu. Evo pegla vec 4 godine napunila, a iznutra se sjaji (imam onaj tank dolje, pa vidim)

24. Lipanj 2019. 15:46

Pikulica19

ayla

Pikulica19

A samo sam "malo" odspavala na 3h i imam sto citat… 🥰
    Ayla lijepo je za cuti pravi curetak, u 2tj. 500g 💕 koliko si ti onda dobila?

Za peglu znam kako ju iscistit iznutra, ali bas prije koji dan si spalila jednu majcicu i nije na njoj nista ostalo Philips nemam pojma sta je ispod…
    Ali dobro je znati ovo za tablete 😊 jel se stavljaju suhe tablete ili ih se namoci da budu topive?

Ja sam dobila oko kilu s tim da samo lezim i jedem, suhom tabletom peres izvana, peglu ugrijes full i onda na pincetu nataknes tabletu i ozezi po zagorenom a za unutra nezz kako se pere od kamenca

O pa super, lijep omjer, ali tko bi rekao da toliko na bebicu ode u tako malom vremenu. Bas mi je drago za cuti 🥰
    Za iznutra imas u DM zuta ti je ambalaza, njihova marka, za ciscenje kuhala za vodu i mami uopce para nije isla zacepila se i s tim sam ocistila i evo je ko nova ispusta paru.

Frajla nisam to znala, ali eto sve se sazna kad se prica 😊

I ja sam se iznenadila jer sam po slikama i vidila da mi je trbuh u 2 tj i narasto bas, superr eto da nisam pitala nebi ni znala da postoji takvo sto 😉

24. Lipanj 2019. 15:48

Frajla

Ja investiram u demineraliziranu vodu (ne destilirana) i to stavljam u peglu. 10 kn 5 l, znam da ima u bauhausu i intersparu. Evo pegla vec 4 godine napunila, a iznutra se sjaji (imam onaj tank dolje, pa vidim)

Ja sam uvijek ovu iz pipe 😂😂😂 lina uzet vodu i onda sam u lidlu uzela destiliranu kanister i zera po zera livam i sta najgore pola te vode men se izlije iz pegle neg sta ode na paru, ja sam bas baksuz 🙄🙄

PatyDi
    24. Lipanj 2019. 15:48

Uuuuuuh kako me sestra sad naljutila! Gospodjica ce biti 3 tj na godisnjem i ona nece stici na par dana doci do mene, a to je plan vec od zime 😠 Zna da nemam mjesta i da moze doci samo ona jer moze spavat samnom, a ona danas pita jel moze doci i njen decko 😤 i kad sam rekla da nema di biti, ocito se uvrijedila. Pa ja sam isto "kod nekoga", niti zelim niti mogu dovoditi bilo koga! Ona je jedno, a netko njen sasvim druga stvar, na kraju krajeva cak nije ni nis ozbiljno s tim malim 😠😠😠  Suzdrzala sam se da ne budem jos zlocestija pa sam joj samo odg da ukoliko "ne moze" doci sad, da se mozda uspijemo vidjeti oko Bozica, ako slucajno stigne doc do roditeljske kuce di cemo biti 😤😤😤

24. Lipanj 2019. 16:10

Zenice mojee ja sam se prejelaaaaa ruckaa..  Ali sada razmisljam o sladoledu hahhhaha... Prasica sam danas.. Danas je plan konacno poslagati robicu sto imam za bebu u komodu jer sve stoji po vrecama natrpano u mom ormaru pa ja jadna nemogu do svojih stvari doci.. Sad slozim u komodu pa kasnije sve izvadim operem i vratim.. Imat cu sta raditi hahaha.. 

luce35
    24. Lipanj 2019. 16:25

DijMar

Uuuuuuh kako me sestra sad naljutila! Gospodjica ce biti 3 tj na godisnjem i ona nece stici na par dana doci do mene, a to je plan vec od zime 😠 Zna da nemam mjesta i da moze doci samo ona jer moze spavat samnom, a ona danas pita jel moze doci i njen decko 😤 i kad sam rekla da nema di biti, ocito se uvrijedila. Pa ja sam isto "kod nekoga", niti zelim niti mogu dovoditi bilo koga! Ona je jedno, a netko njen sasvim druga stvar, na kraju krajeva cak nije ni nis ozbiljno s tim malim 😠😠😠 Suzdrzala sam se da ne budem jos zlocestija pa sam joj samo odg da ukoliko "ne moze" doci sad, da se mozda uspijemo vidjeti oko Bozica, ako slucajno stigne doc do roditeljske kuce di cemo biti 😤😤😤

A najbolje da njoj i decku das svoju sobu a ti na pod. Ma ne mogu shvatiti kako netko blizak moze biti tako neobziran i nerazuman 🙄😶

PatyDi
    24. Lipanj 2019. 17:22

luce35

DijMar

Uuuuuuh kako me sestra sad naljutila! Gospodjica ce biti 3 tj na godisnjem i ona nece stici na par dana doci do mene, a to je plan vec od zime 😠 Zna da nemam mjesta i da moze doci samo ona jer moze spavat samnom, a ona danas pita jel moze doci i njen decko 😤 i kad sam rekla da nema di biti, ocito se uvrijedila. Pa ja sam isto "kod nekoga", niti zelim niti mogu dovoditi bilo koga! Ona je jedno, a netko njen sasvim druga stvar, na kraju krajeva cak nije ni nis ozbiljno s tim malim 😠😠😠 Suzdrzala sam se da ne budem jos zlocestija pa sam joj samo odg da ukoliko "ne moze" doci sad, da se mozda uspijemo vidjeti oko Bozica, ako slucajno stigne doc do roditeljske kuce di cemo biti 😤😤😤

A najbolje da njoj i decku das svoju sobu a ti na pod. Ma ne mogu shvatiti kako netko blizak moze biti tako neobziran i nerazuman 🙄😶

Kao on bi spavao na podu, ali imam razloge zasto ne. A k tome mi je soba pomalo zakrcana stvarima za bebu iako sam rekla cim manje selit, ali jos mj dana pa mi se ni ne da trazit mjesta da to poslozim...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.