Meni je za pojacan iscjedak dala klotrimazol kremu, a prije 2 mjeseca 3vaginalete za gljivice, isto taj klotrimazol.
Sto se tice dijeljenja imovine ne znam kako bi jednom djetetu mogla ostaviti sve a drugom nista, ono sto budemo imali podijelit cemo ravnomjerno.
Ja sam zadnji put dobila gljivice i to nakon pregleda sta mora da sam od nekog pokupila jer me peklo poslje i imala sam iscjedak al sam mecala poygynax i smirilo se tako da je cisto dobro sta ti daje vaginalete da nepoberes od koga sto jer koliko se zena izmjenja a nevjerujem ni da se to bas toliko cisti metnu onaj papir reda radi a on klizi samo tako da nikakve koristi od njega
A samo sam "malo" odspavala na 3h i imam sto citat... 🥰
Ayla lijepo je za cuti pravi curetak, u 2tj. 500g 💕 koliko si ti onda dobila?
Za peglu znam kako ju iscistit iznutra, ali bas prije koji dan si spalila jednu majcicu i nije na njoj nista ostalo Philips nemam pojma sta je ispod...
Ali dobro je znati ovo za tablete 😊 jel se stavljaju suhe tablete ili ih se namoci da budu topive?
A samo sam "malo" odspavala na 3h i imam sto citat… 🥰
Ayla lijepo je za cuti pravi curetak, u 2tj. 500g 💕 koliko si ti onda dobila?
Za peglu znam kako ju iscistit iznutra, ali bas prije koji dan si spalila jednu majcicu i nije na njoj nista ostalo Philips nemam pojma sta je ispod…
Ali dobro je znati ovo za tablete 😊 jel se stavljaju suhe tablete ili ih se namoci da budu topive?
Ja sam dobila oko kilu s tim da samo lezim i jedem, suhom tabletom peres izvana, peglu ugrijes full i onda na pincetu nataknes tabletu i ozezi po zagorenom a za unutra nezz kako se pere od kamenca
Mona geonistin ionako nije stetan u trudnoci, pa stavljaj kad ti vec daje. Ja nisam nikad nista dobila, ali hB nisam nikad ni imala problema. Vec sam rekla da me u prosloj T nisu gledali dolje uopce i to mi je presuper. Nadam se da ce tako i sada... a vidit cemo jos, zadnji put mi je radio briseve, pa je svakako moro cackati. I to mi jos stavi ono cudo metalno od kog mi dode zlo kad ga vidim, napravi papu, izvadi i onda skuzi sestru s brisevima. I ajmo ispocetka 😭
Pikulica suhe tablete idu, na vrelu peglu
Imam aktivan fb ali mi je ovdje nekako draze, ko da mi stopira str. koju sam zadnje procitala 😊
Irma sta nije fora da ako ostavstinom nije drugacije dodijeljemo i kuca mu je tipa na tati da kad umre kuca ostaje djeci dok mu zena ima dozivotno boraviste unutra, znaci dok je ona ziva?
Imam aktivan fb ali mi je ovdje nekako draze, ko da mi stopira str. koju sam zadnje procitala 😊
Irma sta nije fora da ako ostavstinom nije drugacije dodijeljemo i kuca mu je tipa na tati da kad umre kuca ostaje djeci dok mu zena ima dozivotno boraviste unutra, znaci dok je ona ziva?
Pola ide zeni, a ostalo se dijeli djeci...
Mona geonistin ionako nije stetan u trudnoci, pa stavljaj kad ti vec daje. Ja nisam nikad nista dobila, ali hB nisam nikad ni imala problema. Vec sam rekla da me u prosloj T nisu gledali dolje uopce i to mi je presuper. Nadam se da ce tako i sada… a vidit cemo jos, zadnji put mi je radio briseve, pa je svakako moro cackati. I to mi jos stavi ono cudo metalno od kog mi dode zlo kad ga vidim, napravi papu, izvadi i onda skuzi sestru s brisevima. I ajmo ispocetka 😭
Pikulica suhe tablete idu, na vrelu peglu
Naravno,i stavljati ću,zna on šta radi,nego eto pitam da vidim ima li vas još :) i ja mrzim te vaginalne preglede ali eto upravo zato što ga i radi zna da mi je omekšan cervix i skraćen. Otkad je to vidio stalno me gleda vaginalno. A taj metal je užaaas,mrzim ga. Srećom to sam obavila pa je iza mene.
Sortiraj odgovore
Najstariji