Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    24. Lipanj 2019. 15:15

Meni je za pojacan iscjedak dala klotrimazol kremu, a prije 2 mjeseca 3vaginalete za gljivice, isto taj klotrimazol. 

Sto se tice dijeljenja imovine ne znam kako bi jednom djetetu mogla ostaviti sve a drugom nista, ono sto budemo imali podijelit cemo ravnomjerno.

24. Lipanj 2019. 15:15

Ja sam zadnji put dobila gljivice i to nakon pregleda sta mora da sam od nekog pokupila jer me peklo poslje i imala sam iscjedak al sam mecala poygynax i smirilo se tako da je cisto dobro sta ti daje vaginalete da nepoberes od koga sto jer koliko se zena izmjenja  a nevjerujem ni da se to bas toliko cisti metnu onaj papir reda radi a on klizi samo tako da nikakve koristi od njega 

• Pikulica19
    24. Lipanj 2019. 15:18

A samo sam "malo" odspavala na 3h i imam sto citat... 🥰
    Ayla lijepo je za cuti pravi curetak, u 2tj. 500g 💕 koliko si ti onda dobila?

Za peglu znam kako ju iscistit iznutra, ali bas prije koji dan si spalila jednu majcicu i nije na njoj nista ostalo Philips nemam pojma sta je ispod...
    Ali dobro je znati ovo za tablete 😊 jel se stavljaju suhe tablete ili ih se namoci da budu topive?

24. Lipanj 2019. 15:25

Pikulica19

A samo sam "malo" odspavala na 3h i imam sto citat… 🥰
    Ayla lijepo je za cuti pravi curetak, u 2tj. 500g 💕 koliko si ti onda dobila?

Za peglu znam kako ju iscistit iznutra, ali bas prije koji dan si spalila jednu majcicu i nije na njoj nista ostalo Philips nemam pojma sta je ispod…
    Ali dobro je znati ovo za tablete 😊 jel se stavljaju suhe tablete ili ih se namoci da budu topive?

Ja sam dobila oko kilu s tim da samo lezim i jedem, suhom tabletom peres izvana, peglu ugrijes full i onda na pincetu nataknes tabletu i ozezi po zagorenom a za unutra nezz kako se pere od kamenca 

24. Lipanj 2019. 15:26

Ja bi tako spavala al nece oci da se sklope 😵😵😵

PatyDi
    24. Lipanj 2019. 15:28

Da, sad se Plymicol zovu Klotrimazol

Frajla
    24. Lipanj 2019. 15:30

Mona geonistin ionako nije stetan u trudnoci, pa stavljaj kad ti vec daje. Ja nisam nikad nista dobila, ali hB nisam nikad ni imala problema. Vec sam rekla da me u prosloj T nisu gledali dolje uopce i to mi je presuper. Nadam se da ce tako i sada... a vidit cemo jos, zadnji put mi je radio briseve, pa je svakako moro cackati. I to mi jos stavi ono cudo metalno od kog mi dode zlo kad ga vidim, napravi papu, izvadi i onda skuzi sestru s brisevima. I ajmo ispocetka 😭
    Pikulica suhe tablete idu, na vrelu peglu

• Pikulica19
    24. Lipanj 2019. 15:30

Imam aktivan fb ali mi je ovdje nekako draze, ko da mi stopira str. koju sam zadnje procitala 😊

Irma sta nije fora da ako ostavstinom nije drugacije dodijeljemo i kuca mu je tipa na tati da kad umre kuca ostaje djeci dok mu zena ima dozivotno boraviste unutra, znaci dok je ona ziva?

Frajla
    24. Lipanj 2019. 15:33

Pikulica19

Imam aktivan fb ali mi je ovdje nekako draze, ko da mi stopira str. koju sam zadnje procitala 😊

Irma sta nije fora da ako ostavstinom nije drugacije dodijeljemo i kuca mu je tipa na tati da kad umre kuca ostaje djeci dok mu zena ima dozivotno boraviste unutra, znaci dok je ona ziva?

Pola ide zeni, a ostalo se dijeli djeci...

• MonaL.
    24. Lipanj 2019. 15:38

Frajla

Mona geonistin ionako nije stetan u trudnoci, pa stavljaj kad ti vec daje. Ja nisam nikad nista dobila, ali hB nisam nikad ni imala problema. Vec sam rekla da me u prosloj T nisu gledali dolje uopce i to mi je presuper. Nadam se da ce tako i sada… a vidit cemo jos, zadnji put mi je radio briseve, pa je svakako moro cackati. I to mi jos stavi ono cudo metalno od kog mi dode zlo kad ga vidim, napravi papu, izvadi i onda skuzi sestru s brisevima. I ajmo ispocetka 😭
    Pikulica suhe tablete idu, na vrelu peglu

Naravno,i stavljati ću,zna on šta radi,nego eto pitam da vidim ima li vas još :) i ja mrzim te vaginalne preglede ali eto upravo zato što ga i radi zna da mi je omekšan cervix i skraćen. Otkad je to vidio stalno me gleda vaginalno. A taj metal je užaaas,mrzim ga. Srećom to sam obavila pa je iza mene.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.