Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    24. Lipanj 2019. 09:57

Hehehehehehe...... Deja vam je dan prije, na kraju ćete sve 4 boks do boksa 😂🙈

PatyDi
    24. Lipanj 2019. 10:00

Ma jooooj svaki lab ima svoje fore 😏 Ja sam bila zatvorena u jednoj prostoriji sama i mogla sam dubit na glavi, a da me ne skuze 😆 A isto sam tak ogtt vadila oko 21 tj...
    Cak je jedna cura pricala da je 2 put isla jer joj je sve bilo super i onda sa nekih 30 tj, zamisli, secer bio 5.0 i gin odmah napravila paniku 😯

Frajla
    24. Lipanj 2019. 10:08

Ja se nadam ici sto kasnije, ako nece valjati da moram sto manje na vuk vrhovac 🙈
    Za vađenje krvi sam ovaj puta bila pametnija, uza 5 nisam jela i bio je samo 4,5 
    Nije meni tesko paziti, pazim i sada, nego to maltretiranje s vađenjem, pa ici tamo, jos ove vrucine, stvarno mi se neda...
    Mc_zgb, zadnja lista je na str 700 😉
    Sto je na kraju bilo s onim tvojim pritiskom? Popustilo nakon spavanja?

luce35
    24. Lipanj 2019. 10:11

Za cure koje ce vaditi ogtt u Splitu prepoeuka da idu na Krizne u centar za dijabetes, jer na skolskoj poliklinici ima 1000 ljudi, 6 plasticnih stolica i wc  je u istom hodniku pa se od smrada ne da zivit. 

Moja cura se od jucer popodne nije javila, luda sam pomalo

• Pikulica19
    24. Lipanj 2019. 10:17

luce35

Za cure koje ce vaditi ogtt u Splitu prepoeuka da idu na Krizne u centar za dijabetes, jer na skolskoj poliklinici ima 1000 ljudi, 6 plasticnih stolica i wc je u istom hodniku pa se od smrada ne da zivit.

I moja se jako umirila skroz zadnjih par dana, valjda unutra upalila klimu pa uziva i miruje 😂

Nit muzika i cappucino ju vise ne podize, prije tjedan dana je bas ludovala na to.. 😊

mc_zgb
    24. Lipanj 2019. 10:26

Frajla

Ja se nadam ici sto kasnije, ako nece valjati da moram sto manje na vuk vrhovac 🙈
    Za vađenje krvi sam ovaj puta bila pametnija, uza 5 nisam jela i bio je samo 4,5
    Nije meni tesko paziti, pazim i sada, nego to maltretiranje s vađenjem, pa ici tamo, jos ove vrucine, stvarno mi se neda…
    Mc_zgb, zadnja lista je na str 700 😉
    Sto je na kraju bilo s onim tvojim pritiskom? Popustilo nakon spavanja?

Onda sam dobru uzela, sa 700. stranice 
    Pa još mi se javi taj pritisak, iako od onda zbilja samo ležim, dignem se otuširati, na wc i prošetat 5 minuta po stanu. Ali je bebica još uvijek jako nisko i sve čekam hoće li se podić gore. Jučer se u jednom trenu okrenula okomito i lupala baš nisko nisko, pa sam ju malo gurkala s rukom, lagano full. Pa se malo okrenula, ali baš nije ugodno. Danas ću do doktorice po uputnicu, pa ću ju pitati koliko dugo treba da se podigne, ako uopće i hoće. 

luce35
    24. Lipanj 2019. 10:36

Pikulica19

luce35

Za cure koje ce vaditi ogtt u Splitu prepoeuka da idu na Krizne u centar za dijabetes, jer na skolskoj poliklinici ima 1000 ljudi, 6 plasticnih stolica i wc je u istom hodniku pa se od smrada ne da zivit.

I moja se jako umirila skroz zadnjih par dana, valjda unutra upalila klimu pa uziva i miruje 😂

Nit muzika i cappucino ju vise ne podize, prije tjedan dana je bas ludovala na to.. 😊

Ma jedva cekam da me zvekne, sad sam legla jer tad se obicno aktivira

PatyDi
    24. Lipanj 2019. 10:42

luce35

Pikulica19

luce35

Ocito takav dan jer je i moj danas mirniji, ali to sam i ocekivala jer ima takvih dana nakon sto je par dana malo divljak 😅

• Pikulica19
    24. Lipanj 2019. 11:03

DijMar

luce35

Pikulica19

luce35

Ocito takav dan jer je i moj danas mirniji, ali to sam i ocekivala jer ima takvih dana nakon sto je par dana malo divljak 😅

Ma kod mene kad se okrenem samo se i ona valjda okrene jednom i to je to 🤗
    Ma bit ce sve u redu, i oni su si spojili vikend 🥰

24. Lipanj 2019. 11:24

Jutro cure kod nas neko tmurno vrijeme pa sam zaspala do pola 10 ali hajd barem sam konacno spavala do jutra sa samo jednim dizanjem na wc. Sad eo bila u ljekarnoj i kupila cepice za kakanje jer sam juceee plakalaaaa na wc. Ali 59 kn za 6 cepica uhh nadam se da cu naci nesto domacih pripravaka sto ce mi poticat probavu jer ovo kupovati pa bankrotirat cu. Idem sada jos do poste pa cu vidjeti di cu zavrsiti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.