Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    24. Lipanj 2019. 05:31

Ko rano rani citav dan je pospan  🦉
    Jutro curke  ☀️  

Julie
    24. Lipanj 2019. 05:59

Deja1988

Jutrooooo🙃
    Julie 🤣🤣🤣🤣🤣socan je jako, ali nisu ovaj puta višnje ipak😁
    Čokolada+mak… Inace nisam ljubiteljica maka, radim samo zbog dragog, ali ovo je bas fiiinooo😋
    Ocito je jucer bio dan D za papanje svima🙈

Ja cu danas peci pizzu za rucak, a ostatak dana cu malo light da se ocistim od jucer  😁😁😁😁😁

24. Lipanj 2019. 06:00

Jutro 🦉

luce35
    24. Lipanj 2019. 06:41

Jutro 😀

• Pikulica19
    24. Lipanj 2019. 07:17

Deja1988

Jutrooooo🙃
    Čokolada+mak… Inace nisam ljubiteljica maka, radim samo zbog dragog, ali ovo je bas fiiinooo😋

Dobro jutro 🦉
    Jedan dan za plakanje, drugi dan za papanje, a treci dan za pipanje i smijanje.... 😂 Nemojte dns muzeve napastovat 🤣

24. Lipanj 2019. 07:19

Hahahahaha ja znam da ja necu kad se vratim od doktora i drito u krevet, glava me pocinje bolit jer se nisam naspavala nikako 😵

PatyDi
    24. Lipanj 2019. 07:26

Jutro! Sretno curke na pregledima i zaboravih tko ide danas piti onaj predobar napitak 😅😋
    Ja idem samo na obicno vadjenje i vec sam gladna ko vuk, a tek se naloprije probudila 😆

Julie
    24. Lipanj 2019. 07:29

Pikulica19

Deja1988

Jutrooooo🙃

Dobro jutro 🦉
    Jedan dan za plakanje, drugi dan za papanje, a treci dan za pipanje i smijanje…. 😂 Nemojte dns muzeve napastovat 🤣

Ja sam budna od 5, sad dorucak i operem masinu vesa, odem na feniranje i vodimo pse na cjepljenje i mogu u krevet nazad. 🤣🤣🤣🤣
    Odnosi su nam zabranjeni jos prije mjesec dana zbog mojih kontrakcija, zabavimo se ovako ali sad sam si ko kit i vruce mi je i jedino u cemu dolazim u napast je da brstim po frizideru  😄🙈
    Dragi je doma do srijede pa ga možda i pocastim do tad  😄😄😄😄😄😄 

• Pikulica19
    24. Lipanj 2019. 07:31

ayla

Hahahahaha ja znam da ja necu kad se vratim od doktora i drito u krevet, glava me pocinje bolit jer se nisam naspavala nikako 😵

Sretno na pregledu i javi nam kako je bebolino 🥰
    👶
    Meni od 6tt gledaju cerviks predzadnji put je dr gledao s prstom, a zadnji put na 17+1tt doktorica s sondom i bio je 60mm svaki put zatvoren. Vidjet cemo iduci tjedan jel se sta promjenilo 😊

luce35
    24. Lipanj 2019. 07:38

DijMar

Jutro! Sretno curke na pregledima i zaboravih tko ide danas piti onaj predobar napitak 😅😋
    Ja idem samo na obicno vadjenje i vec sam gladna ko vuk, a tek se naloprije probudila 😆

Ta sam, upravo popila carobni napitak 🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.