Jutrooooo🙃
Julie 🤣🤣🤣🤣🤣socan je jako, ali nisu ovaj puta višnje ipak😁
Čokolada+mak… Inace nisam ljubiteljica maka, radim samo zbog dragog, ali ovo je bas fiiinooo😋
Ocito je jucer bio dan D za papanje svima🙈
Ja cu danas peci pizzu za rucak, a ostatak dana cu malo light da se ocistim od jucer 😁😁😁😁😁
Jutrooooo🙃
Čokolada+mak… Inace nisam ljubiteljica maka, radim samo zbog dragog, ali ovo je bas fiiinooo😋
Dobro jutro 🦉
Jedan dan za plakanje, drugi dan za papanje, a treci dan za pipanje i smijanje.... 😂 Nemojte dns muzeve napastovat 🤣
Hahahahaha ja znam da ja necu kad se vratim od doktora i drito u krevet, glava me pocinje bolit jer se nisam naspavala nikako 😵
Jutro! Sretno curke na pregledima i zaboravih tko ide danas piti onaj predobar napitak 😅😋
Ja idem samo na obicno vadjenje i vec sam gladna ko vuk, a tek se naloprije probudila 😆
Jutrooooo🙃
Dobro jutro 🦉
Jedan dan za plakanje, drugi dan za papanje, a treci dan za pipanje i smijanje…. 😂 Nemojte dns muzeve napastovat 🤣
Ja sam budna od 5, sad dorucak i operem masinu vesa, odem na feniranje i vodimo pse na cjepljenje i mogu u krevet nazad. 🤣🤣🤣🤣
Odnosi su nam zabranjeni jos prije mjesec dana zbog mojih kontrakcija, zabavimo se ovako ali sad sam si ko kit i vruce mi je i jedino u cemu dolazim u napast je da brstim po frizideru 😄🙈
Dragi je doma do srijede pa ga možda i pocastim do tad 😄😄😄😄😄😄
Hahahahaha ja znam da ja necu kad se vratim od doktora i drito u krevet, glava me pocinje bolit jer se nisam naspavala nikako 😵
Sretno na pregledu i javi nam kako je bebolino 🥰
👶
Meni od 6tt gledaju cerviks predzadnji put je dr gledao s prstom, a zadnji put na 17+1tt doktorica s sondom i bio je 60mm svaki put zatvoren. Vidjet cemo iduci tjedan jel se sta promjenilo 😊
Jutro! Sretno curke na pregledima i zaboravih tko ide danas piti onaj predobar napitak 😅😋
Ja idem samo na obicno vadjenje i vec sam gladna ko vuk, a tek se naloprije probudila 😆
Ta sam, upravo popila carobni napitak 🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji