DijMarslikaj sjedalicu s donje strane, u plastici bi trebao biti ugraviran tjedan i godina, iako ovako na prvi pogled sjedalica ne izgleda ocuvana ako nije bila u sudaru mogla bi biti ok
Pogledat cu sutra...i saznati detalje pa cu odluciti...izgleda mi dosta koristena pa sam zato skepticna...
Ayla, Mona, izgurat cete vi to i bit ce sve ok😘.
Ja evo tamanim ostatak rucka, a vec sam napuhana od tih mahuna… Bila na kavi i bas mi bilo lijepo🥰. Nadosla sam.
Nego curke, kad spominjete mjere cerviksa, kad se smatra skracenim, tj.koja je granica? Meni moj gin svaki put vaginalnim uzv-om pogleda prvo cerviks i kaze da je sve ok, onda ide abdominalni pregled….
E, da, kaze mi sad prijateljica da je prije skoro 3 god lezala na ginekologiji u os zbog endometrioze i da je bilo zohara😱. Ja se nadam da nije tako u rodilistu jer se uzasno bojim takvih buba…
Ima negdi na internetu kolika dužina mora biti u kojem tjednu. Mislim da je do 25og tjedna do 4 cm pa onda sve niže,nisam sigurna..ali gledaju i po broju poroda. Deugorotkinjama i višerotkinjama može biti i kraćo
Ja evo tamanim ostatak rucka, a vec sam napuhana od tih mahuna… Bila na kavi i bas mi bilo lijepo🥰. Nadosla sam.
Nego curke, kad spominjete mjere cerviksa, kad se smatra skracenim, tj.koja je granica? Meni moj gin svaki put vaginalnim uzv-om pogleda prvo cerviks i kaze da je sve ok, onda ide abdominalni pregled….
E, da, kaze mi sad prijateljica da je prije skoro 3 god lezala na ginekologiji u os zbog endometrioze i da je bilo zohara😱. Ja se nadam da nije tako u rodilistu jer se uzasno bojim takvih buba…
Ima negdi na internetu kolika dužina mora biti u kojem tjednu. Mislim da je do 25og tjedna do 4 cm pa onda sve niže,nisam sigurna..ali gledaju i po broju poroda. Deugorotkinjama i višerotkinjama može biti i kraćo
Kraći*
Da to sam cula da se skraciva prirodno al nije mi dr tp spominjo neg da mirujem
Da to sam cula da se skraciva prirodno al nije mi dr tp spominjo neg da mirujem
Ma da,nije ni meni nešto posebno naglašavao nego eto tek sam 23 tt skoro pa onda bolje odležati,kad već mogu.
Cure ja se danas ne mogu najest......sve trpam ko termit.....nadam se da sutra s dolaskom vrućina opet malo staje apetiti jer ovako ću napraviti kaos 🐽🐽🐽
Cure ja se danas ne mogu najest……sve trpam ko termit…..nadam se da sutra s dolaskom vrućina opet malo staje apetiti jer ovako ću napraviti kaos 🐽🐽🐽
Haha to se meni jucer desilo, samo sam gladna bila docim vrucine splasnu ja sam u frizideru i samo trpam u sebe, proce docim ugrije.. U jednu ruku mi i pasu vrucine da ne jedem ko prase 😂😂
Ja isto nemam apetita kad su vrućine
Deja sline mi cure već na samu pomisao 🙈🙈🙈🙈🙈
Bolje nemoj rec s čim je ali zamišljam ga onako sočnog, biskvit natopljen sokom od višanja i višnje i gore puding od vanilije...... uopće ne znam ide li to sve skupa al danas sam praščić 🙈🙈🙈🙈
Curke ja sam danas bila bas lose raspolozena od svega sta je bilo i nazvala legicu i otisle smo sjest na benzisku hahaha onajj fresh corner imamo od nedavno i ljepo je.. Popile smo si jedno bezalkoholno pivo i bas sam se opustila i sad idem konacno spavati... Sutra u postu po paketic 🤗 i nazad kuci na odmaranje... Cure koje idu sutra na preglede sretno 😘💕 ja idem u srijedu popodne vidjet svog bebaca opet..
Čitam vas redovno, ali slabo se javljam... srećno svima s pregledima, ja idem u sredu i baš sam nestrpljiva... nemam nekih tegoba, osim povremenih grčeva i boli dole u stomaku nisko, kao da peče i to baš jako, mislim da je to ligament, već sam o tome pisala. I jedno i drugo mi je bilo i u prvoj trudnoći, ali dosta kasnije, sad ne znam da li da se brinem ili ne, videćemo na pregledu u sredu... prošla mi doktorica u prvoj trudnoći ništa nije komentirala te moje bolove pa sam kontala da je normalno, nadam se da jeste.
Inače, beba mi je turbo aktivna svaki dan i to su baš snažni udarci, nekad me baš štrecne. I prva mi je bila jako aktivna skroz do kraja, a to mi je i dobro, nadam se da će ostati tako da se ne zamaramk s tim brojanjem pokreta kasnije
Sortiraj odgovore
Najstariji