Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anemone
    24. Lipanj 2019. 14:09

ayla

anemone

ayla

Cure imam pitanje nevezano uz trudnocu nego me zanima ako koja ima dobar savjet 😁😁 kako da operem dno pegle jednu sam vec sjebala druga je na putu da i nju unistim prvu sam zuljala sa zicom i unistila a ovu nebi rado😂

Misliš na ono nešto na pegli ko zagorilo? Ako je to, lupocet! 😁

Ma da, nisam neka od pegle al kad treba ona ju zegnem na najjace i zapalim ju samo da sta prije opeglam 😂😂

Ugrij ju na max, lupocet primi pincetom i natrljaj di je to zaflekano, ja sam ostala u čudu. I samo nrku vlažnu krpu di ćeš to skinuti dolje malo šta ostane 

24. Lipanj 2019. 14:10

luce35

Sol i soda su abrazivni pa mogu izgrebati, aspirin provjereno cisti

Nisam znala, milion savjeta gledala pola toga nije istina, al budem ja probala lupocet pa sta joj Bog da 🙂🙂

anemone
    24. Lipanj 2019. 14:15

evo i dokaz 😂

24. Lipanj 2019. 14:16

Haha curka udara ko musko 😂😂 ima momci da je se paze 😁 ma bila bi i moja kao nova koliko peglam to samo muzu pokoju majicu i hlace i tad uvjek userem al kako sad moram bebi sve ispeglati bio bi red i peglu u red dovest, jer ako se zalomi pa svekrva vidi rece esam li opet unistila peglu 🤪😂😂

24. Lipanj 2019. 14:17

anemone

evo i dokaz 😂

Wauu, takvu sam ja unistila 🙈🙈🙈 kud prije nisam pisala 

• MonaL.
    24. Lipanj 2019. 14:18

ayla

Cure imam pitanje nevezano uz trudnocu nego me zanima ako koja ima dobar savjet 😁😁 kako da operem dno pegle jednu sam vec sjebala druga je na putu da i nju unistim prvu sam zuljala sa zicom i unistila a ovu nebi rado😂

Pasta od malo vode i sode bikarbone. Staviti ma dno pegle da malo stoji pa četkicom za zube ili nekom drugom izribat,a one rupice štapićima za uši očistiti. Nakon toga prebrisati vinskim octom

24. Lipanj 2019. 14:20

MonaL.

ayla

Pasta od malo vode i sode bikarbone. Staviti ma dno pegle da malo stoji pa četkicom za zube ili nekom drugom izribat,a one rupice štapićima za uši očistiti. Nakon toga prebrisati vinskim octom

Ako neupali lupocet na mojoj budem i to probala 😊

luce35
    24. Lipanj 2019. 14:20

anemone

evo i dokaz 😂

Imala sam ovakvu peglu od tefala, ove bijele crte su emajl i to mi nije otislo s nicim. Na kraju kupila cijelu od titana i preporodila se, lako se ocisti i puno manje hvata na sebe

PatyDi
    24. Lipanj 2019. 14:22

Ja isto nemam fb vec vise od pola godine i ne fali mi, ako trebam koju stranicu odem preko deckovog...
    Ni ja ne peglam cesto tak da meni pegla nit nema kad zagoriti 🤣 Moja mama je u soku kak mogu nespeglano sibnut u ormar, al vecina robe mi je na vjesalicama pa se same ravnaju, a ostalo nije ni zguzvano bas...ona jedva ceka peglat bebine stvari 🤗

• MonaL.
    24. Lipanj 2019. 14:23

Cure jel ima netko da mu ginekolog nakon svakog pregleda da vaginalete preventivno? Meni je rečeno da će mi ih davat svaki put iza vaginalnog pregleda da ne dođe do infekcije jer mi je cerviks omekšan i skraćen.   Doduše ne trošim cijelu kutiju nego par njih..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.