Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    24. Lipanj 2019. 13:48

fritula

luce35

Ti si fritulice rodila u novom rodilistu pretpostavljam? Ja sam u onom starom u zgradi preko puta, davno je to bilo. Drago mi je sto se to sa spavacicama promjenilo 👏

Da u novom sam rodila ali davno, 2013.
    Ne znam jesi krivo skužila, nosili smo njihove spavaćice. Bile su dvije vrste, deblje flanelaste koje su koma za spavanje i neke tanje.

Vec sam se ponadala da mozemo svoje. Ja sam imala te od debelog flanela, vukla mi se po podu a po sirini za 3 zene pa bi se sva usukala oko mene 🤣🤣

luce35
    24. Lipanj 2019. 13:50

Oooo Ayla velika bebica 😍

• samy_lo
    24. Lipanj 2019. 13:52

Curke,dai ste i vi da i mi napravimo grupu na fb,kao sto su to ljetne bebe uradile,mnogo je preglednije i lakse pratiti.Ako vas ima da se dogovorimo.Evo ja licno ne mogu sve da pofatam na forumu,a i mnogo vise sam na fb,i njih sam tamo sve upratila.

24. Lipanj 2019. 13:52

luce35

Daa u 2 tj je dobila blize 500g 

24. Lipanj 2019. 13:55

Meno je na forumu skroz ok, nemam fb i necu ga pravit da sam htjela osla bi za ljetnima 😁

luce35
    24. Lipanj 2019. 13:59

ayla

luce35

Super, neka lijepo raste i napreduje 😍😍.
    Meni je forum ok, na fb mi nepreglednije pratiti notifikacije, mozda stvar navike

24. Lipanj 2019. 14:00

Cure imam pitanje nevezano uz trudnocu nego me zanima ako koja ima dobar savjet 😁😁 kako da operem dno pegle jednu sam vec sjebala druga je na putu da i nju unistim prvu sam zuljala sa zicom i unistila a ovu nebi rado😂

• samy_lo
    24. Lipanj 2019. 14:00

Mozda i jeste stvar navike,ja nikako da pofatam na forumu sve.

24. Lipanj 2019. 14:01

luce35

ayla

luce35

Super, neka lijepo raste i napreduje 😍😍.
    Meni je forum ok, na fb mi nepreglednije pratiti notifikacije, mozda stvar navike

To i ja kazem 🤗🤗 

luce35
    24. Lipanj 2019. 14:03

ayla

Cure imam pitanje nevezano uz trudnocu nego me zanima ako koja ima dobar savjet 😁😁 kako da operem dno pegle jednu sam vec sjebala druga je na putu da i nju unistim prvu sam zuljala sa zicom i unistila a ovu nebi rado😂

Jel dno celicno/titan ili emajl?
    Titan mozes aspirinom ocistiti (imas na youtubu tutorial) a za emajlirano neznam. Meni s aspirinom sve otislo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.