Ti si fritulice rodila u novom rodilistu pretpostavljam? Ja sam u onom starom u zgradi preko puta, davno je to bilo. Drago mi je sto se to sa spavacicama promjenilo 👏
Da u novom sam rodila ali davno, 2013.
Ne znam jesi krivo skužila, nosili smo njihove spavaćice. Bile su dvije vrste, deblje flanelaste koje su koma za spavanje i neke tanje.
Vec sam se ponadala da mozemo svoje. Ja sam imala te od debelog flanela, vukla mi se po podu a po sirini za 3 zene pa bi se sva usukala oko mene 🤣🤣
Curke,dai ste i vi da i mi napravimo grupu na fb,kao sto su to ljetne bebe uradile,mnogo je preglednije i lakse pratiti.Ako vas ima da se dogovorimo.Evo ja licno ne mogu sve da pofatam na forumu,a i mnogo vise sam na fb,i njih sam tamo sve upratila.
Meno je na forumu skroz ok, nemam fb i necu ga pravit da sam htjela osla bi za ljetnima 😁
Oooo Ayla velika bebica 😍
Daa u 2 tj je dobila blize 500g
Super, neka lijepo raste i napreduje 😍😍.
Meni je forum ok, na fb mi nepreglednije pratiti notifikacije, mozda stvar navike
Cure imam pitanje nevezano uz trudnocu nego me zanima ako koja ima dobar savjet 😁😁 kako da operem dno pegle jednu sam vec sjebala druga je na putu da i nju unistim prvu sam zuljala sa zicom i unistila a ovu nebi rado😂
Oooo Ayla velika bebica 😍
Daa u 2 tj je dobila blize 500g
Super, neka lijepo raste i napreduje 😍😍.
Meni je forum ok, na fb mi nepreglednije pratiti notifikacije, mozda stvar navike
To i ja kazem 🤗🤗
Cure imam pitanje nevezano uz trudnocu nego me zanima ako koja ima dobar savjet 😁😁 kako da operem dno pegle jednu sam vec sjebala druga je na putu da i nju unistim prvu sam zuljala sa zicom i unistila a ovu nebi rado😂
Jel dno celicno/titan ili emajl?
Titan mozes aspirinom ocistiti (imas na youtubu tutorial) a za emajlirano neznam. Meni s aspirinom sve otislo
Sortiraj odgovore
Najstariji