Da se i ja javim bila sam na uzv bebica skoro 1900g idemo prema 2 😊😊😊😍😍😍 sve je u redu, jutros je bila toliko zivcana i ljuta da me istodobno pritisla dole i lupa i livo i desno i gurala nogama u zeludac al bitno meni da je ona dobro, vidim pricate o spavacicama ja sam dvi uzela na placi sa kosim kopcanjem valjda ce biti dobra 😁 ako i ne izdurat to u bolnici pa kad dodem kuci raskomotiti se 😁😁
Meni u splitskom rodilistu nije bilo dozvoljeno obuci svoju spavacicu nego njihovu 5 brojeva vecu od debelog flanela. Rodila sam na carski a isto sam svako jutro u viziti morala zavrnuti spavacicu da bace pogled 🤣🤣
A jel postoje na neki ciferslus te spavacice? Ti mali gumbici su mi horor.
Pozdrav zene, odavno se nisam spajala. Nadam se da svima trudnoće teku uredno :)
Ja mogu potvrditi da se u splitskom KBC-u dobiju spavaćice i nisam oblačila svoje. Nakraju mi ni doma nisu koristile jer nisam tip za spavaćice.
Ja sam nosila doma h&m I've majice za dojenje plus hlače od pidjame.
Došla sam pitati cure koje žive na moru, kupati li se ne na gradskim plažama?
Nisam tip od kupanja i nemogu smisliti gradske plaže ali dok završim s poslom u 17 sati ne stignem nigdje dalje a zao mi je sa se starije dijete ne kupa jer mu je to sad otkad je krenuo plivati najzanimljivija aktivnost.
Ja inače imam pravilo da se u gradu kupam do 15.7 i samo ujutro.
I sad sam u dilemi da li ići s malim i popodne ili ne. Tata većinu dana radi i popodne tako da ili idem ja s njim ili nema kupanja. Plus još nije naučio dobro plivati tako da moram biti s njim u moru, ne mogu ga promatrati sa suhog dok sjedim sa strane.
Što vi kažete?
Ti si fritulice rodila u novom rodilistu pretpostavljam? Ja sam u onom starom u zgradi preko puta, davno je to bilo. Drago mi je sto se to sa spavacicama promjenilo 👏
Ti si fritulice rodila u novom rodilistu pretpostavljam? Ja sam u onom starom u zgradi preko puta, davno je to bilo. Drago mi je sto se to sa spavacicama promjenilo 👏
Da u novom sam rodila ali davno, 2013.
Ne znam jesi krivo skužila, nosili smo njihove spavaćice. Bile su dvije vrste, deblje flanelaste koje su koma za spavanje i neke tanje.
Ja isto ne volim spavacice i nikad nisam spavala u njima, a u najgorem slucaju ako ne nadjem nest kak spada, mama ce mi od obicne napraviti te za bolnicu, stavimo cicak i to je to. Za tih par dana ce bit okej...
Sortiraj odgovore
Najstariji