Hahahahaha ja znam da ja necu kad se vratim od doktora i drito u krevet, glava me pocinje bolit jer se nisam naspavala nikako 😵
Jutro! Sretno curke na pregledima i zaboravih tko ide danas piti onaj predobar napitak 😅😋
Ja idem samo na obicno vadjenje i vec sam gladna ko vuk, a tek se naloprije probudila 😆
Jutrooooo🙃
Julie 🤣🤣🤣🤣🤣socan je jako, ali nisu ovaj puta višnje ipak😁
Čokolada+mak… Inace nisam ljubiteljica maka, radim samo zbog dragog, ali ovo je bas fiiinooo😋
Ocito je jucer bio dan D za papanje svima🙈
Dobro jutro 🦉
Jedan dan za plakanje, drugi dan za papanje, a treci dan za pipanje i smijanje…. 😂 Nemojte dns muzeve napastovat 🤣
Ja sam budna od 5, sad dorucak i operem masinu vesa, odem na feniranje i vodimo pse na cjepljenje i mogu u krevet nazad. 🤣🤣🤣🤣
Odnosi su nam zabranjeni jos prije mjesec dana zbog mojih kontrakcija, zabavimo se ovako ali sad sam si ko kit i vruce mi je i jedino u cemu dolazim u napast je da brstim po frizideru 😄🙈
Dragi je doma do srijede pa ga možda i pocastim do tad 😄😄😄😄😄😄
Hahahahaha ja znam da ja necu kad se vratim od doktora i drito u krevet, glava me pocinje bolit jer se nisam naspavala nikako 😵
Sretno na pregledu i javi nam kako je bebolino 🥰
👶
Meni od 6tt gledaju cerviks predzadnji put je dr gledao s prstom, a zadnji put na 17+1tt doktorica s sondom i bio je 60mm svaki put zatvoren. Vidjet cemo iduci tjedan jel se sta promjenilo 😊
Jutro! Sretno curke na pregledima i zaboravih tko ide danas piti onaj predobar napitak 😅😋
Ja idem samo na obicno vadjenje i vec sam gladna ko vuk, a tek se naloprije probudila 😆
Ta sam, upravo popila carobni napitak 🤣🤣
Jutro (dobro preskacem 😴)
Zavidim svima koje mogu nazad u krevet 🙄
Kod mene danas radno
Luce sretno s carobnim napitkom. Otkud to da su te ranije sprasili, jel ne ide od 24 tt? 🤔
Julie cime ces muza pocastiti? Necim iz frizidera? 😂 do srijede mozda dode na red 😆
Ayla i renata sretno na pregledima
Jutro,
Ja nervozna zbog pregleda danas a tek u pola 6 imam.
Malu sam ostavila danas doma, vec tri dana kaslje a sinoc je imala neku blagu temperaturicu 37,6. Sad je pipam (jos spava), nije topla pa se samo nadam da nece zakuriti. Pedijatar mi je isto popodne ali tamo mogu biti vec u 2. Muz se ponudio da dodje ranije s posla u slucaju potrebe, da ne moram malu vuci na pregled.
Sinoc smo lezale u krevetu, bebine udarce sam prvo ja osjetila pod rukom, pa sam njenu rucicu stavila, osjetila je i ona. Naravno, kad muz stavi, nece.
Nego, cure iz Zg, ima koja nekog pouzdanog automehanicara? Isli bi u srijedu pogledati taj auto u samobor (polovni je, nije novi) pa bi voljeli da netko strucan ode s nama da ne kupimo macka u vreci. Nama je auto odrzavao svekar, dok je bio ziv a kasnije smo u daruvaru isli kod njegovog kompica. Tu u Zg nemamo bas ni jednoga.
E da, zaboravila sam pitati, idem u cetvrtak na ogtt, znam da se ide nataste. Kad se prvi puta moze popiti vode i pojesti nesto i naravno, popiti kava? Uzet cu sve sa sobom. Idem u dom zdravlja. Prosli puta sam isla na vuk vrhovec ali se ne sjecam za vodu i papanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji