Jutro (dobro preskacem 😴)
Zavidim svima koje mogu nazad u krevet 🙄
Kod mene danas radno
Luce sretno s carobnim napitkom. Otkud to da su te ranije sprasili, jel ne ide od 24 tt? 🤔
Julie cime ces muza pocastiti? Necim iz frizidera? 😂 do srijede mozda dode na red 😆
Ayla i renata sretno na pregledima
Jutro,
Ja nervozna zbog pregleda danas a tek u pola 6 imam.
Malu sam ostavila danas doma, vec tri dana kaslje a sinoc je imala neku blagu temperaturicu 37,6. Sad je pipam (jos spava), nije topla pa se samo nadam da nece zakuriti. Pedijatar mi je isto popodne ali tamo mogu biti vec u 2. Muz se ponudio da dodje ranije s posla u slucaju potrebe, da ne moram malu vuci na pregled.
Sinoc smo lezale u krevetu, bebine udarce sam prvo ja osjetila pod rukom, pa sam njenu rucicu stavila, osjetila je i ona. Naravno, kad muz stavi, nece.
Nego, cure iz Zg, ima koja nekog pouzdanog automehanicara? Isli bi u srijedu pogledati taj auto u samobor (polovni je, nije novi) pa bi voljeli da netko strucan ode s nama da ne kupimo macka u vreci. Nama je auto odrzavao svekar, dok je bio ziv a kasnije smo u daruvaru isli kod njegovog kompica. Tu u Zg nemamo bas ni jednoga.
E da, zaboravila sam pitati, idem u cetvrtak na ogtt, znam da se ide nataste. Kad se prvi puta moze popiti vode i pojesti nesto i naravno, popiti kava? Uzet cu sve sa sobom. Idem u dom zdravlja. Prosli puta sam isla na vuk vrhovec ali se ne sjecam za vodu i papanje.
E da, zaboravila sam pitati, idem u cetvrtak na ogtt, znam da se ide nataste. Kad se prvi puta moze popiti vode i pojesti nesto i naravno, popiti kava? Uzet cu sve sa sobom. Idem u dom zdravlja. Prosli puta sam isla na vuk vrhovec ali se ne sjecam za vodu i papanje.
Vode smijes u gutljajima cijelo vrijeme (ne se natociti s 2 litre u ta dva sata jer si onda isto snizavas secer). Jelo i kava tek iza zadnjeg vadenja
Frajla, ima nas 7 i sve smo manje od 24 tj.
Mene su pitali kad sam vadila GUK nataste s 18tt zasto nisu napisali OGTT a ne ovo, jer sam joj rekla da je valjda rano 🤷♀️
Jutro (dobro preskacem 😴)
Zavidim svima koje mogu nazad u krevet 🙄
Kod mene danas radno
Luce sretno s carobnim napitkom. Otkud to da su te ranije sprasili, jel ne ide od 24 tt? 🤔
Julie cime ces muza pocastiti? Necim iz frizidera? 😂 do srijede mozda dode na red 😆
Ayla i renata sretno na pregledima
Ahahahahahaha......specijalitetom kuće 😻🙈
Jutro sovice 😊 Ja sam kasno zaspala, pa bih mogla spavati jos dugo. Ali moram se dic za posao. 😥
Menj je na zadnjem pregledu napisala za ogtt obavit izmedju 26-28 tjedna. Cerviks mi prvo pregleda s prstim, pa onda vaginalnim ulttazvukom izmjeri jos duzinu.
Curke na redu za preglede i vadenje krvi, sretno danas i javite rezultate. 😊
Na Vuk Vrhovcu ne daju niti vodu između vađenja, jedino ako je baš panika. Tako mi je žena u labu rekla. Nakon zadnjeg vađenja, 2h od prvog ispijanja napitka, navali na kavu i sve što imaš. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji