Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Lipanj 2019. 01:00

Nece san na ocii 🙄🙄🙄 

• Kengurica
    24. Lipanj 2019. 01:06

Meni na nalazu zapise duzinu cerviksa, ali koliko vidim ona je tek vazna iza 20.tt pa zato mozda samo opipaju da li je tvrd i zatvoren.
    https://www.krenizdravo.rtl.hr/mame-i-bebe/trudnoca/duljina-cerviksa-po-tjednima-kriteriji-norme-i-prevencija

24. Lipanj 2019. 01:12

Ja uopce nezz koliko mi mm jer nije mjereno 🤪

• Kengurica
    24. Lipanj 2019. 01:30

Dost ginekologa ne dijeli te info s nama jer realno sta mi mozemo s tim informacijama. Bitnije je da nam kaze, mirovanje ili nemirovanje, ali mozes ga pitati sljedeci put ako te zanima. Ja kako idem privatniku on na papir zapise samo par stvari, a jedna je bila i cerviks tvrd bla bla 45mm. Mozda mi je to samo sad zapisao jer je prvi pita to mjereno, znat cu za nekih tjedan dana jer imam pregled. 
    Mene zeludac boli. Dugo nije, ali kako inace imam gastritis i jucer i danas jedem sranja teska sad patim ;)
    Mamika, di tebe boli? Mene uglavnom lijevo, predio jajnika, zna kao peci, al zna me probosti i u rodnici i doktor kaze najvjerojatnije ligamenti. Nekad mi kao sijeva bol, dodje i ode. Evo sad par dana me nije boljelo no nisam mirna ni dalje. Kazu ako si zatvoren, ako je uzv uredan, urinokultura i brisevi sterilni da nema mjesta za brigu. Mene svejedno to pomalo zabrine.

24. Lipanj 2019. 01:50

Mozemo jedino znati koliko je opasno i koliko treba mirovati, kod mene mozda to nije ni opasno toliko da sam prikovana za krevet a drugo nista 😁 

Julie
    24. Lipanj 2019. 05:31

Ko rano rani citav dan je pospan  🦉
    Jutro curke  ☀️  

Julie
    24. Lipanj 2019. 05:59

Deja1988

Jutrooooo🙃
    Julie 🤣🤣🤣🤣🤣socan je jako, ali nisu ovaj puta višnje ipak😁
    Čokolada+mak… Inace nisam ljubiteljica maka, radim samo zbog dragog, ali ovo je bas fiiinooo😋
    Ocito je jucer bio dan D za papanje svima🙈

Ja cu danas peci pizzu za rucak, a ostatak dana cu malo light da se ocistim od jucer  😁😁😁😁😁

24. Lipanj 2019. 06:00

Jutro 🦉

luce35
    24. Lipanj 2019. 06:41

Jutro 😀

• Pikulica19
    24. Lipanj 2019. 07:17

Deja1988

Jutrooooo🙃
    Julie 🤣🤣🤣🤣🤣socan je jako, ali nisu ovaj puta višnje ipak😁
    Čokolada+mak… Inace nisam ljubiteljica maka, radim samo zbog dragog, ali ovo je bas fiiinooo😋
    Ocito je jucer bio dan D za papanje svima🙈

Dobro jutro 🦉
    Jedan dan za plakanje, drugi dan za papanje, a treci dan za pipanje i smijanje.... 😂 Nemojte dns muzeve napastovat 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.