Mozda i jeste stvar navike,ja nikako da pofatam na forumu sve.
Zato jer si na fb a mi ovde izlistamo u danu po 10 stranica nekada i vise pa treba to povatat, ja sam ionako ovde 0-24 pa mi je dobro 😉
Cure imam pitanje nevezano uz trudnocu nego me zanima ako koja ima dobar savjet 😁😁 kako da operem dno pegle jednu sam vec sjebala druga je na putu da i nju unistim prvu sam zuljala sa zicom i unistila a ovu nebi rado😂
Misliš na ono nešto na pegli ko zagorilo? Ako je to, lupocet! 😁
Cure imam pitanje nevezano uz trudnocu nego me zanima ako koja ima dobar savjet 😁😁 kako da operem dno pegle jednu sam vec sjebala druga je na putu da i nju unistim prvu sam zuljala sa zicom i unistila a ovu nebi rado😂
Jel dno celicno/titan ili emajl?
Titan mozes aspirinom ocistiti (imas na youtubu tutorial) a za emajlirano neznam. Meni s aspirinom sve otislom
Moje titan probat cu onda s aspirinom, nesta sam gledala na yt da kao paracetamol opere al nisam bila sigurna el to pali, jer sam gledala i za sol da i ona dobro cisti na kraju bas i ne ili je kod mene upeklo 😂😂😂
Ma da, nisam neka od pegle al kad treba ona ju zegnem na najjace i zapalim ju samo da sta prije opeglam 😂😂
Ma da, nisam neka od pegle al kad treba ona ju zegnem na najjace i zapalim ju samo da sta prije opeglam 😂😂
Ugrij ju na max, lupocet primi pincetom i natrljaj di je to zaflekano, ja sam ostala u čudu. I samo nrku vlažnu krpu di ćeš to skinuti dolje malo šta ostane
Sol i soda su abrazivni pa mogu izgrebati, aspirin provjereno cisti
Nisam znala, milion savjeta gledala pola toga nije istina, al budem ja probala lupocet pa sta joj Bog da 🙂🙂
Haha curka udara ko musko 😂😂 ima momci da je se paze 😁 ma bila bi i moja kao nova koliko peglam to samo muzu pokoju majicu i hlace i tad uvjek userem al kako sad moram bebi sve ispeglati bio bi red i peglu u red dovest, jer ako se zalomi pa svekrva vidi rece esam li opet unistila peglu 🤪😂😂
evo i dokaz 😂
Wauu, takvu sam ja unistila 🙈🙈🙈 kud prije nisam pisala
Sortiraj odgovore
Najstariji