Manich, a i ostale cure ako imaju problema po ljeti sa bedrima i haljinicama postoje vam naljepnice koje si stavite da se smanji trenje kože. Bilo ih je prije za kupiti u H&M-u, a vjerujem da ima i na AliExpressu i ebayu, ako se ne varam vidjela sam i u DM-u ili Mulleru pa si pogledajte
https://www.pinkpanda.hr/proizvod/twigs-samoljepljivi-zastitnik-bedara-adhesive-thigh-protector
Jutro ženice. Mene isto malo brine to blago lupkanje, prošli tjedan je 2 dana tako jako udarala i to po cijeli dan, i onda od nedjelje sve nešto jako malo, sramežljivo. Ja sam sva u nekom grču od toga, ne znam jel to zbog toga što se sklupčala skroz dolje (koljena su joj doslovno ispred lica, sva je spopigana ) pa nema baš mjesta za lupetanje, ne znam. Ali u srijedu na ultrazvuku je sve bilo ok s njom, što mi je i najbitnije. Samo bi ja da malo jače lupka da znam i inače da je sve ok.
Baš kako je netko napisao, tko kaže da je ovo blaženo stanje, pa stalno brinemo oko nečega
Ja isto imam problem s trljanjem nogu kad obucem haljinicu, ali sad obavezno obucem duge bokserice, s nogavicom kratkom i to me spasi
Hvala curke na svejtima.. izgleda da cmo se razic ipak..
Ma daj? Zar ste razgovarali? 😔
Nismo, s njim se ne moze razgovarat.. sama sam odlucila ak se danas ne pocne normalno ponasat da je gotovo.. mislim meni se susjedi javljaju jel sve oke jer on divlja i kak se ponasa. Sram me..
Jutro! Ma mislim, budna ja vec ohoho nego moj gospodin se nekad poceo javljati ne samo kad se ja namjestim nego i kad hodam pa stanem, kao "ajde, sta si stala" 🤣🤣🤣 A jel vas lupnu kad sjednete na skoljku? Mislim, smijesno je, ali mislim si mozda ga taj polozaj malo stisce pa kad se uspravim onda stane 🤔
A haljine 😍 sva sreca pa koliko god sam bila buckasta, noge su mi oduvijek dosta mrsave pa s trenjem nemam problema 🤗
Meni je ovo prva trudnoća
sada sam 19+5 jos uvijek nisam osjetila pokrete bebe pa me to brine sad
vidim da vi vec sve jeste 😭
Ijooooj ja sam opet pocela biti luda za pecivima 😁 prvo tromj me lovilo, pa je sad 3 mj bio mir i sad kako ulazim u 3.sam svako malo u Lidlu, tamo su mi najjjjj sva sreca pa mi nije bas blizu kao ni pekara pa si samo par puta tj pojedem, jer u suprotnom bih bila ko jos veci kit 😬
A danas sam se toliko rastuzila, cak nisam bila ni ljuta, nego bas jadna...stajala sam kod pjesackog i nabrojala cca 10ak auta, samo s moje strane, koji su samo hladno prosli 😢 doslo mi je da se rasplacem kad je napokon jedan stao, ali s druge strane nije pa sam ja morala stat nasred ceste da on prodje...
Ah...moramo se nekad olaksati ovdje i zagnjaviti ostale curke 😂😘😂😘
Meni je ovo prva trudnoća
sada sam 19+5 jos uvijek nisam osjetila pokrete bebe pa me to brine sad
vidim da vi vec sve jeste 😭
Ne brini, normalno je to. Sve do negdje 22.tt. Kad ides na uzv je sve okej pretpostavljam tak da 😉
Jutreko svima ☀️
Manich sretan ti rođendan 😘🎂 evo ja u Petrinjskoj posto mijenjam adresu sa svoje na adresu kod dragog. Konačno da i to napravim pogotovo radi bebe kad se rodi da ne budu dvije adrese. Ugl milion ljudi ali trudnice su odmah na redu tako da no sikiriki
Sortiraj odgovore
Najstariji