Evo i mene, vraćamo se doma, slikice su vam mrak, mi smo mobitele zbuksali u autu i vrijedne stvari jer ne želim razmišljati dok se kupamo hoće li nam netko maznuti stvari na plaži
Manich 😻 prava si mačka
Aurora al si me nasmijala, kino predstave i to 😂😂😂
Irma po meni nasljeđe nema šta ići na pola, da ste kupili nešto zajedno ok, sto se ulaganja tiče nitko nije dužan, ali se podrazumjeva da se troškovi djele na osnovi vaših prihoda tipa ako ti imaš placu 3000 kn a on 7000 jasno je ko će tu malo vise potegnuti jer na kraju price sve sto ulažete ulažete za vas i Ostat će vama kad tad. S obzirom da imaš tako nategnut odnos sa svojim dragim pripazi da darivanjem polovice stavljaš sebe u neugodan položaj a to je da se ne daj Boze vas dvoje raziđete on ako želi to prodat ima pravo i ti tu ne možeš ništa osim ako želiš zadržati isplatiti njega za njegovu polovicu. Stvarno ti to ne treba. Ako je odnos kako treba tako je manje važno to će sto imati prepisano na sebi, po meni.
Ja od popodne bebicu osjecam skroz nisko, imam osjecaj kao da ce van svaki cas. Dosad sam ju stalno osjecala malo ispod pupka i to je ok al ovi udarci nisko popodne me zabrinuli. Pa netko kaze trudnoca blazeno stanje, sa posijedis od brige 😐
Ja od popodne bebicu osjecam skroz nisko, imam osjecaj kao da ce van svaki cas. Dosad sam ju stalno osjecala malo ispod pupka i to je ok al ovi udarci nisko popodne me zabrinuli. Pa netko kaze trudnoca blazeno stanje, sa posijedis od brige 😐
Mozda se okrenula 😉
Deja znam da pitanje nije za mene heheh, ali se ubacujem jer je meni full čudno plivat...onako, napet je trbuh i iskreno, malo se bojim da ću morati napraviti koji nagli pokret tipa kad ide neki veći val, a neki trzaji mi bome ne trebaju. Luce je isto već ziher plivala, ajde recite curke, kak je vama? Julie?
Ja ga isto svaki dan minimalno jednom osjećam skroz nisko, ko da mi ore po d. dijelu maternice, skroz kod stidne kosti
Cure sad cete krepat od smijeha al ja sam mislila da cu se utopit 😅 nikako da se opustim, mislim necu kraul sto ja znam, ta istezanja pa da ga ne stisce il sto vec i plivala sam ko pas citavo vrijeme 😆😆😆, tako mi je bilo cudno i onak taj trbuh pa gledam hoce li me povuc dolje (naravno da nece) idiot sam 😂😂😂😂
Ugl totalno nespretno i smijesno 😂😂😂😂😂😂
Irma, koliko sam skuzila, niste ni u braku, sto on hoce pola? Kad su moji umrli, stan je pripao meni i glasi na mene. Muz je kupio prije toga jos svoj stan i taj ne na njega. Auto sam ja kupila i na mene je. Bez obzira sto amo u braku, nekretnine i slicno, sto se naslijedilo ili je kupljeno vlastitim novcem, ne dijeli se, dakle, ne daj.
Danas mala padne u dvoristu, poguli koljena i place, cucnem, zagrlim je a glupi pas mi skoci prednjim sapama na ledja. Nije velik ali ima 15 ak kila ali bas sam se prepala jer ni udarac u ledja ne treba. Stalno imam feeling da me sad nesto steze dolje, bas me prepade, idiotski pas. Znam da on ne razumije, samo bi se igrao i ne kuzi da mi moze nastetiti.
Frajla moze biti da se hospodjica okrenula al bas me iznenadjuju ti udarci skroz nisko.
Netko je pitao za plivanje, osjecam se super al ne usudim se nista osim onako penzionerski laganini 🤣🤣. Inace uvijek plivam kraul al se sad ne usudim.
Irma ono sto nasljedjujes je tvoje, kuca njegovih roditelja njegova a ono sto zajedno steknete je stvar dogovora. Mi smo kupili novi auto i stan i sve je na muzu na papiru, ionako je sve pola pola kao bracna stecevina. Place idu u istu kasu, cija prva stigne ta prva i pogine, nema moje tvoje
Ja ga isto svaki dan minimalno jednom osjećam skroz nisko, ko da mi ore po d. dijelu maternice, skroz kod stidne kosti
E, to se meni znalo događati…ali ja uopce ne kuzim kako on moze biti okrenut i sta radi-lupa li, okrece se, rasteze itd… Jednostavno ga bude na sve strane (lijevo, desno, gore, dolje), nekad jace nekad slabije. I zabrinem se kad je njezniji, volim da me mlati jer sam onda sigurna da je zivahan i energican🙂
Točno tako i ja! Ima dana kad je, kao što kažeš, nježniji, evo jučer npr i ja sva onako sa brdo upitnika jer je inače dosta snažan...često se pitam što radi jer su pokreti nekad takvi i osjećaj da se moram smijati
Sortiraj odgovore
Najstariji