Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Lipanj 2019. 23:35

Hvala curke na komplimentima inace volim haljinice ali ih vecinom nemogu nositi na duze stazw pogotovo kad je jako toplo jer se oznojim a imam krupne noge i znam se jakooo naribat izmedju nogu.. Znam one fore sa puderom i to funkcionira neko vrijeme poslje se ipak jednostavno oznojim i onda pakao noge se doslovno dvaput protrljaju i eto meni vraga.. A steta mi to jer imam hrpu haljinica i kako sam jucer bila u portanovoj i nisam naslaaa nijedneeew kapri tajice osudjena sam ovih toplih dana na haljine jer nista kratko sto imam nemogu vise zakopcati. Do cetvrtka cu izdrzati onda ce u lidlu biti kapri tajice 33 kn pa cu si kupiti i one njihove gacice ce biti vise vrsta planiram si uzeti one dublje jer mi one sad najvise pasu.. Ko baba sam hahaha sva sreca pa se ne skidam nigdje da me vide i smiju mi se hahahaha.. 

• Pikulica19
    21. Lipanj 2019. 06:21

Jutro 🤪

• Pikulica19
    21. Lipanj 2019. 06:39

Deja1988

Pikulica19

Jutro 🤪

Susjeda🙋‍♀️😁

Kod svojih sam za vikend, ajmo na kavu iduci tjedan (il mi posalji ti svoje podatke ili cu ja tebi svoje) 🤣 

• Pikulica19
    21. Lipanj 2019. 06:47

Pikulica19

Deja1988

Pikulica19

Jutro 🤪

Susjeda🙋‍♀️😁

Kod svojih sam za vikend, ajmo na kavu iduci tjedan (il mi posalji ti svoje podatke ili cu ja tebi svoje) 🤣

ivana.vidak@gmail.com

• irma123
    21. Lipanj 2019. 06:47

Hvala curke na svejtima.. izgleda da cmo se razic ipak..

21. Lipanj 2019. 08:55

Jutroo svima..
    Irma zao mi je, al izgleda da je tako najbolje.. 

• ReginaP
    21. Lipanj 2019. 09:08

Manich, a i ostale cure ako imaju problema po ljeti sa bedrima i haljinicama postoje vam naljepnice koje si stavite da se smanji trenje kože. Bilo ih je prije za kupiti u H&M-u, a vjerujem da ima i na AliExpressu i ebayu, ako se ne varam vidjela sam i u DM-u ili Mulleru pa si pogledajte
    https://www.pinkpanda.hr/proizvod/twigs-samoljepljivi-zastitnik-bedara-adhesive-thigh-protector

mc_zgb
    21. Lipanj 2019. 09:13

Jutro ženice. Mene isto malo brine to blago lupkanje, prošli tjedan je 2 dana tako jako udarala i to po cijeli dan, i onda od nedjelje sve nešto jako malo, sramežljivo. Ja sam sva u nekom grču od toga, ne znam jel to zbog toga što se sklupčala skroz dolje (koljena su joj doslovno ispred lica, sva je spopigana ) pa nema baš mjesta za lupetanje, ne znam. Ali u srijedu na ultrazvuku je sve bilo ok s njom, što mi je i najbitnije. Samo bi ja da malo jače lupka da znam i inače da je sve ok.
    Baš kako je netko napisao, tko kaže da je ovo blaženo stanje, pa stalno brinemo oko nečega 

luce35
    21. Lipanj 2019. 09:14

Ja isto imam problem s trljanjem nogu kad obucem haljinicu, ali sad obavezno obucem duge bokserice, s nogavicom kratkom i to me spasi

• irma123
    21. Lipanj 2019. 09:49

Deja1988

irma123

Hvala curke na svejtima.. izgleda da cmo se razic ipak..

Ma daj? Zar ste razgovarali? 😔

Nismo, s njim se ne moze razgovarat.. sama sam odlucila ak se danas ne pocne normalno ponasat da je gotovo.. mislim meni se susjedi javljaju jel sve oke jer on divlja i kak se ponasa. Sram me..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.