Tak i kod mene, ima dana kad boksa 🥊 a ima dana kad je bas nježan i mirniji
Deja al zaista je bilo tako 😂🙈
Ja sam se sad vec navikla plivati...bilo je malo cudno u pocetku i osjecala sam ko neke trnce ali sad je dobro...svejedno pazim i lagano plivam prsno, ledno se ne usudim jer imam osjecaj da vise naprezem misice...danas smo bili na Rabu na Rajskoj plazi..ko ima priliku otic neka ode...za roditelje s malom djecom i trudnice je prva liga, pijesak, pase za za noge za sve a i more je pretoplo
Sto se tice udaraca, mene isto danas lupa jako nisko, ali bas skroz nisko… Ali jučer i danas je jako jako njezna, i jako malo me lupa, odmah sam zabrinuta🤔😩🙄 Pojela sam i slatkog da ju potaknem, i umirila se, i mazila trbuh, ali slabo, jako malo🤔 inače je ovih dana bas dosta lupala i bila aktivna…. Mozda ju je fjaka uplovila pa pajki😁😁
Ja sam bas razmisljala jel oni osjecaju kad je nama jako toplo i budemo umorne i te stvari, jer jucer sam ja bila u komi s toplinom i umorom, a izbjegavam klimu koliko mogu i on je bio njezniji...isto ko i ti svasta radila, a on ona lijeno nekako...danas je vec druga prica 🤗
Sto se tice udaraca, mene isto danas lupa jako nisko, ali bas skroz nisko… Ali jučer i danas je jako jako njezna, i jako malo me lupa, odmah sam zabrinuta🤔😩🙄 Pojela sam i slatkog da ju potaknem, i umirila se, i mazila trbuh, ali slabo, jako malo🤔 inače je ovih dana bas dosta lupala i bila aktivna…. Mozda ju je fjaka uplovila pa pajki😁😁
Ja sam bas razmisljala jel oni osjecaju kad je nama jako toplo i budemo umorne i te stvari, jer jucer sam ja bila u komi s toplinom i umorom, a izbjegavam klimu koliko mogu i on je bio njezniji…isto ko i ti svasta radila, a on ona lijeno nekako…danas je vec druga prica 🤗
On ona 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Meni je tako proslu subotu mali bio jako miran, jedva par udaraca da sam osjetila. Bas me panika uhvatila i onda u nedjelju navečer se boks nastavio.. valjda je i njima vruce pa se malo umire 🤔
Hvala curke na komplimentima inace volim haljinice ali ih vecinom nemogu nositi na duze stazw pogotovo kad je jako toplo jer se oznojim a imam krupne noge i znam se jakooo naribat izmedju nogu.. Znam one fore sa puderom i to funkcionira neko vrijeme poslje se ipak jednostavno oznojim i onda pakao noge se doslovno dvaput protrljaju i eto meni vraga.. A steta mi to jer imam hrpu haljinica i kako sam jucer bila u portanovoj i nisam naslaaa nijedneeew kapri tajice osudjena sam ovih toplih dana na haljine jer nista kratko sto imam nemogu vise zakopcati. Do cetvrtka cu izdrzati onda ce u lidlu biti kapri tajice 33 kn pa cu si kupiti i one njihove gacice ce biti vise vrsta planiram si uzeti one dublje jer mi one sad najvise pasu.. Ko baba sam hahaha sva sreca pa se ne skidam nigdje da me vide i smiju mi se hahahaha..
Jutro 🤪
Susjeda🙋♀️😁
Kod svojih sam za vikend, ajmo na kavu iduci tjedan (il mi posalji ti svoje podatke ili cu ja tebi svoje) 🤣
Jutro 🤪
Susjeda🙋♀️😁
Kod svojih sam za vikend, ajmo na kavu iduci tjedan (il mi posalji ti svoje podatke ili cu ja tebi svoje) 🤣
ivana.vidak@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji