Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    21. Lipanj 2019. 10:28

Jutro! Ma mislim, budna ja vec ohoho nego moj gospodin se nekad poceo javljati ne samo kad se ja namjestim nego i kad hodam pa stanem, kao "ajde, sta si stala" 🤣🤣🤣  A jel vas lupnu kad sjednete na skoljku? Mislim, smijesno je, ali mislim si mozda ga taj polozaj malo stisce pa kad se uspravim onda stane 🤔 
    A haljine 😍 sva sreca pa koliko god sam bila buckasta, noge su mi oduvijek dosta mrsave pa s trenjem nemam problema 🤗

21. Lipanj 2019. 10:34

Meni je ovo prva trudnoća 
    sada sam 19+5 jos uvijek nisam osjetila pokrete bebe pa me to brine sad
    vidim da vi vec sve jeste 😭

PatyDi
    21. Lipanj 2019. 10:35

Ijooooj ja sam opet pocela biti luda za pecivima 😁 prvo tromj me lovilo, pa je sad 3 mj bio mir i sad kako ulazim u 3.sam svako malo u Lidlu, tamo su mi najjjjj sva sreca pa mi nije bas blizu kao ni pekara pa si samo par puta tj pojedem, jer u suprotnom bih bila ko jos veci kit 😬
    A danas sam se toliko rastuzila, cak nisam bila ni ljuta, nego bas jadna...stajala sam kod pjesackog i nabrojala cca 10ak auta, samo s moje strane, koji su samo hladno prosli 😢  doslo mi je da se rasplacem kad je napokon jedan stao, ali s druge strane nije pa sam ja morala stat nasred ceste da on prodje...
    Ah...moramo se nekad olaksati ovdje i zagnjaviti ostale curke 😂😘😂😘

PatyDi
    21. Lipanj 2019. 10:36

MaybeBaby

Meni je ovo prva trudnoća
    sada sam 19+5 jos uvijek nisam osjetila pokrete bebe pa me to brine sad
    vidim da vi vec sve jeste 😭

Ne brini, normalno je to. Sve do negdje 22.tt. Kad ides na uzv je sve okej pretpostavljam tak da 😉

Julie
    21. Lipanj 2019. 10:42

Jutreko svima ☀️ 
    Manich sretan ti rođendan 😘🎂 evo ja u Petrinjskoj posto mijenjam adresu sa svoje na adresu kod dragog. Konačno da i to napravim pogotovo radi bebe kad se rodi da ne budu dvije adrese. Ugl milion ljudi ali trudnice su odmah na redu tako da no sikiriki 

luce35
    21. Lipanj 2019. 10:48

Maybe ja sam drugorotkinja pa sam jako kasno osjetila, posteljica mi je sprijeda tako da ne brini. Kad krene lupati nece stati 😍

21. Lipanj 2019. 10:54

Manich sretan rodendan 😘😘

• ReginaP
    21. Lipanj 2019. 10:59

MaybeBaby, ja sam ti prve pokrete primjetila tek krajem 21. tjedna i onda tjedan dana nista i onda sam pocela osjetit svakih 3 dana i tako je sve ucestalije postajalo i sada sve jace se osjeti kako se beba razvija tako da ako je na ultrazvuku sve ok nista ne brini :)
    Manich, sretan rodjendan :)

21. Lipanj 2019. 11:00

DijMar to sve normalno tako sam se i ja jucer rastuzila, bilo mi je lose reko gladna pa reko zato, osla sam jesti meni i dalje lose i recem muzu da mi donese mineralnu da mi lose i on nije donio odma i kad je donio meni samo suze krenule i na kraju skuzim da mi secer pao.. Hormoni pucaju na sve strane suze krenu same od sebe 🙄

• MonaL.
    21. Lipanj 2019. 11:06

Pozdrav žene/cure
    Evo ja sam još jedna ljetna trudnica,odnosno jesenska beba 😊 Trudna sam 22+1,druga je trudnoća u pitanju s tim da je prva bila prekinuta u 25 TT. Nakon te prve nisam mogla zanijeti točno 3 godine i evo dogodilo se opet. Bila sam super sve do ovih par zadnjih dana. Mislim na emocionalni dio ne na fizički,tu je sve ok Bogu hvala. Nisam dobro baš valjda kako se bližim tim svojim rizičnim tjednima. Nisam stigla pročitati sve vaše komentare i priče jer sam vas tek jučer pronašla. Nadam se da ćemo svi sretno doći do kraja 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.