Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • renata.koscec
    20. Lipanj 2019. 13:33

Julie

Frajla hvala ti sto stalno nešto djelis, moja premazalica neće biti u kutu, ali to mi na pamet ne bi palo ni za sto godina
    Renata dobro je dok pas laje, samo da svekrva ne počne 😂😂😂😂😂😂
    Salu na stranu, kakve su vaše svekrive???? Moja je recimo tako ne zainteresirana za nas odnos, u početku mi je to bilo čudno i glupo al sad mi odgovara, u ništa se ne mjesa, kad se vidimo ne da mi da ništa pomognem, tipa bili na roštilju, žena ima 74 godine, skuhala juhu, spekla krumpir, napravila salate, ja ni krastavca ogulila, ono po tom pitanju je jako razumna jer je ona imala tezu trudnoću i morala ležati skoru do kraja a pred zadnje u bolnici, ne sa mojim dragim već sa njegovim bratom…..ugl nije zaboravila da je to stanje u kojem stvarno moraš stisnuti kočnicu za puno stvari……po tom pitanju razumnija je od moje mame…..

Haha, da, srecom ona ne laje 😂.
    Svekrva mi je ok, na pocetku me bas nike smekala jer tu imaju lose misljenje o zagrepcanima ali kad je vidjela da nisam neka umisljena frajla, bilo je ok. Od kad su moji umrli, jos smo si blize, prihvatila me ko svoje dijete a nasu kcer obozava. Ne petelja nam se u odgoj i ne pametuje.

20. Lipanj 2019. 13:38

Iskreno ja nezz esu li to kontrakcije juce me cjelo posljepodne bolilo te izbocine i sta najgore i trbuh me cijeli boli od toga nisam pratila koliko traje al sad je livo pa sad je desno neznam stvarno sta je 😣 strah me da mi nepotakne otvaranje

• Pikulica19
    20. Lipanj 2019. 14:32

Cure jel vi na guzi imate podljeve krvi od sjedenja? Meni se zadnjih tjedan dana ako duze mal sjedim na tvrdom tipa stolici bez mekanog, bas dobijem podljeve😔 morat cu s sobom nositi jastuk za sjedenje 😂

deewillow
    20. Lipanj 2019. 14:33

Manich

Zeniceeee ima li koja neki dobar recept za kolac koji bi bio prikladan za ovo toplo vrijeme. Moze biti vocni ili cokoladni ali da nije pretezak.. Nemam idejaaa a treba sutra ispec nesto za rodjendan.. Usput volim i orase i ljesnjake znaci moze i s tim.. Samo da nije neki od 100 jaja hahahaha.

Ja sam nedavno radila Berry Crumble, u pravilu englesko-americki kolac. Izvrsno, a preejeednostavnooo, a najbolji je kad se posluzi vruc sa finim sladoledom od vanilije (meni osbno na hrv.trzistu najbolji Ledo Grandissimo vanilija, linije Van Gogh) 😋😋
    Ak si zainteresirana, reci, posaljem recept 😉😊

• Pikulica19
    20. Lipanj 2019. 14:37

🌞⛱️😎

20. Lipanj 2019. 14:38

Deja1988

ayla

Iskreno ja nezz esu li to kontrakcije juce me cjelo posljepodne bolilo te izbocine i sta najgore i trbuh me cijeli boli od toga nisam pratila koliko traje al sad je livo pa sad je desno neznam stvarno sta je 😣 strah me da mi nepotakne otvaranje

A da ti rade odes pa da si mirnija? Ja stvarno isto nemam iskustva, pa ti nisam od pomoci…

Danas ih bas i nemam tu i tamo se desi al nije ko i juce ako nastavi otici cu svakako provjeriti sta je

20. Lipanj 2019. 14:59
    Konacno sam se uvukla u haljinu koju jako volim..
    Konacno sam se uvukla u haljinu koju jako volim..

konacno i ja u haljinici zato vani kisa pada hahhahha.. 

PatyDi
    20. Lipanj 2019. 15:31

Uuuu i ja cu kroz nekih 10ak dana napokon pocet odlazit na plazu, kad zavrsim s cuvanjem. Vec mi je malo teze s njim pa sam rekla do kraja mj...
    Uzbudjena sam vec danas jer sutra idem na zavrsno druzenje sa svojom bivsom grupom iz jaslica 🤗🤗🤗 bas me zanima kak ce reagirati kad me vide s trbuhom 😄 A jucer sam u ducanu srela kolegicu s curicom od 5-6 god i mala ni pet ni sest odmah krenula njezno mazit trbuh 😆  Pocelo je prije nekog vremena da me tu i tamo netko tko me dugo nije vidio pomazi po trbuhu, ali to su vecinom rodbina ili dobre kolegice, jer da mi dodje netko nepoznat ili manje drag bome bi culi svoje 😤

20. Lipanj 2019. 16:17

Manich

konacno i ja u haljinici zato vani kisa pada hahhahha..

Bas ti ljepo stoji 😊 

20. Lipanj 2019. 16:18

I ja imam ispade pojedinih ljudi za mazenje trbuha al me pitaju dal smiju dotaknuti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.