Juliema super, pa makar i jedan dan, neka guzica vidi puta😁😁 Budeš se kupala? Sigurno ce vam biti guzve, jer su si svi sve spojili😂
Budem, ako naravno nije bas hladno more.....dragi ide na maraton na Velebit u subotu, pa se vracamo danas da se stigne spremit za tamo
Deja i mislila sam se da je s Jaruna, bilo je tako i prije cca 3tjedna, bila necakinja kod mene i kad sam ju pitala jel se naspavala kaze da nije jer je netko iz stana pustao muziku skroz do jutra (tocnije 5h jer sam se ja probudila)
Luce rade ti u centrima Dm jer oni rade i nedjeljom.
Ja se isto spremam za gledanje u bazen 😂, idem s sekom u Catez da ubijem dan i njoj i djecici pravim drustvo... 🥰
Jutreko
Ja nist nisam cula, al lako moguce da je zato sto sam zaspala ko top 😆
Srecom nemam prhut, cak mi se cini da mi se malo manje masti. Moj brat ju ima i kaze da mu je head and shoulders super i dok dva puta opere s necim drugim da mu se vrati.
Eh da, one kase bez mjesta iza i mene izluduju. Al nisu jadne blagajnice krive, nit su birale kak ce to izgledati nit ih veseli raditi tak brzo. Al bas me briga, ja polako, nitko jos nije prigovaro, samo su me znale onak nestrpljivo gledati.
Julie, bas si me nasmijala s ovim dojenjem 😂 Ja inace isto nisam bas za dojenje u javnosti i nisam planirala to raditi. Ali onda sam dobila dijete koje je valjda do 8 mj dojilo svaka 2 sata (i to je 2 sata od pocetka jela, znaci dok jede, dok se spremimo imam sat i pol do iduceg 😭)tako da je jeo posvuda 🤦🏼♀️ gledala sam maknuti se kad sam mogla, dojiti u autu, trgovacki centri uglavnom imaju prostoriju za dojenje, na moru bi usla u kafic i okrenula se u kut, ionak su svi sjedili vani i sl.... al jednom sam skoro bila u opisanoj situaciji jer se malo razdero na sred ikee, cekali smo valjda pol sata ispred te prostorije za dojenje, a zenska nikak da izade, stvarno sam bila blizu da odem sjesti na neki kauc 🙈
Jutrooo, evo i mene sovice. 🦉 za sada prhuti nemam, al su mi se na trbuhu pojavili kao pristici, oko pupka, ali mislim da je to od subote od svadbe, kak sam hopsala, bilo je uzasno vruce, pa haljina i to iziritiralo 🤷
E da pitam, onih 45 dana porodiljnog prije termina poroda, to se gledaju svi dani (ukljucujuci i vikende), a ne samo radni dani?
Svi dani se gledaju
Jutrooo, evo i mene sovice. 🦉 za sada prhuti nemam, al su mi se na trbuhu pojavili kao pristici, oko pupka, ali mislim da je to od subote od svadbe, kak sam hopsala, bilo je uzasno vruce, pa haljina i to iziritiralo 🤷
E da pitam, onih 45 dana porodiljnog prije termina poroda, to se gledaju svi dani (ukljucujuci i vikende), a ne samo radni dani?
Svi dani se gledaju
Tako sam i mislila. Hvala 😊 Bilo bi bolje da se gledaju samo radni dani, malo vise bi dobile vremena 🙈
Jutrooo cure,
Mogle ste kod mene na Sopot doci slusat vatromet, bilo je glasnije nego za vikend 😄 pogotovo kad ne ocekujes pa ostavis sve otvoreno
Jutro! Nemam nis pametnog za napisat osim da sam jucer zabrijavala malo 😏 A mislim, luda ja! Kako u zadnjih tj dana nisam dobila na kilama ni u cm, a jucer je na vecer malac bio mirniji nego obicno, zapravo njezniji, naravno, zasto da si ja u glavi ne slozim svakojake scenarije 😥 jer nesto manje jedem zadnjih dana, pa da on nema dovoljno vitamina bla bla bla bezveze, skroz bezveze! 🙈 Ali vjerujem da nisam jedina koja zabrijava 😅😋
Jedan savjet od srca, ako ćete imati prematalicu negdje u kutu NIKADA djetetove noge nemojte okretati prema zidu, nego glavicu na tu stranu. To covjek ne moze vjerovati kako se oni vec malecki uspiju odgurnuti nogama i u trenu se desi sranje. U zadnje vrijeme sam cula za dvoje djece da je tako palo, jedno je skroz skroz mala bebica.
Da se razumijemo, nije da nekog krivim, s djecom se milijun puta desi neka glupost, pazis na sto stvari, a desi se neka sto i prva. Ali eto, ovo je nesto sto je samo stvar navike, pa nije tesko pripaziti. Jer nije isto kad se prevrnu s kauca i pasti bas s te visine.
Kod nas je isto u kutu, meni je srecom oduvjek bilo logicno glavicu tamo staviti, zato da mi zid ne zapiša 🙈, nije mi uopce palo na pamet da se tako mogu odgurnuti
Jutreko
Ja nist nisam cula, al lako moguce da je zato sto sam zaspala ko top 😆
Srecom nemam prhut, cak mi se cini da mi se malo manje masti. Moj brat ju ima i kaze da mu je head and shoulders super i dok dva puta opere s necim drugim da mu se vrati.
Eh da, one kase bez mjesta iza i mene izluduju. Al nisu jadne blagajnice krive, nit su birale kak ce to izgledati nit ih veseli raditi tak brzo. Al bas me briga, ja polako, nitko jos nije prigovaro, samo su me znale onak nestrpljivo gledati.
Julie, bas si me nasmijala s ovim dojenjem 😂 Ja inace isto nisam bas za dojenje u javnosti i nisam planirala to raditi. Ali onda sam dobila dijete koje je valjda do 8 mj dojilo svaka 2 sata (i to je 2 sata od pocetka jela, znaci dok jede, dok se spremimo imam sat i pol do iduceg 😭)tako da je jeo posvuda 🤦🏼♀️ gledala sam maknuti se kad sam mogla, dojiti u autu, trgovacki centri uglavnom imaju prostoriju za dojenje, na moru bi usla u kafic i okrenula se u kut, ionak su svi sjedili vani i sl…. al jednom sam skoro bila u opisanoj situaciji jer se malo razdero na sred ikee, cekali smo valjda pol sata ispred te prostorije za dojenje, a zenska nikak da izade, stvarno sam bila blizu da odem sjesti na neki kauc 🙈
Kuzim ja da nekad gori pa se snalazis, ali pricam generalno, zenska koja je bila u nasem drustvu dojila pred muskima, mojim nije jer bi ju ored svima zamolila da se ppokrije pred nama jer je degutantno, jo k tomu mali vec veci, malo sisa malo sisa stoji na izvolte i ceka jer se on zabavlja.....odurno......bitno da takvima smeta polugola Lidija Bacic jer su zene jalne pa da njihovi muzevi ne gledaju takve,ali žlundre mogu jer to je ok i nema bojazni, konkurnecija nikakva 😄😄😄😄
Jutro, mene jutros probudio susjedin pas, laje li ga laje, pa onda svekrvin isto pocne, vec mi je doslo da dignem rolete i kazem im da zasute.
S prhuti nemam problema, jedino mi je nedavno zagorio razdjeljak na moru pa se ljustilo, da, nije lijepo.
Sortiraj odgovore
Najstariji